ebrulicim senin adetin kac gunde oluyor duzenlimi
hem adet sonrasi yumurtlama genelde bir hafta sonra oluyor hatta okumustum bazi kadinlarda yumurtlama adet doneminde oluyormus sen hamile kalmadan once bir iki ay boyunca test yap dene oyle hangi gunlerde yumurtladigini bulursun ve ona gore hamile kalirsin insallah dedigin gibi hemen adet bitiminde yum olmuyordur yoksa isin zorlasir
ebru ya senin avatara koydugun oglunun resmine bayiliyorum masallah cok tatli onu her gordugumde yanaklarini sikasim geliyor cok seker bir cocuk Allah nazardan korusun
merhaba sahsude canim naber??????????hayirli olsun canim takvimi tutdurdun demek.ay sevindim valla.ne kadarliksin ??hihoyyytselam arkadaşlar belki merak edersiniz diye yazmak istedim samiradan bende takvim almıştım eski arkadaşlar beni tanırlar uzun zamandır giremedim siteye internet bugün bağlandı bütün yazılanları okuyamadım ama sanırım çoğu kişide tutmamış bi kızım vardı ve birde oğlum olsun istemiştim takvimi uyguladım ve tuttu doktor yüzde 99 erkek dedi yanlışlık olurmu tabi orasını bilemem takvim kesinlikle tutuyo demek doğrumu bilmiyorum çünkü tutmayanlar olmuş belkide kısmet meselesi bu konuda yorum yapamıyorum umarım hepimizin bebekleri sağlıklı sıhatli olur.
kizlar canim sikildi internette dolastimm
osman yildizin sitesine girdimm sanirim fiyat uygun bi sonuca ulasmiss
denemek isteyen ler olursaa denesin derimm bu fiyatt dogruysa gozumu kirpmadan denerdimm
eger dogruysaa kanitlar
hem hasretle cook isteyenlere faydam olur
hemdee osman yildizz hakliysaa onu savunabilirdim
ancakk ikinci bebege kaldii benim
ama once bi sormak lazimm grcek fiyat bumuu bakin kopyalayayimm
Günaydın Arkadaşlar,,,herkezin memleketlerinde hava nasıl,,,bizim bugün burda hava yağmurlu aylardan sonra ilk kez yağmur yağıcak sonunda toprak serinlicek,,,,,benim hala sancım devam ediyor ben hala anlamadım bu nasıl bir hastalıktır ki hala çaresi bulunamıyor,,,nerdeyse bütün kanserlerin bile çaresi bulunuyor ama benim bu derdimin çaresi bulunamadaı sancısına dayanılmıyor yaaa,,,sol kasığım sol bacağım ve belimin sol kısmı çok sancıyor,,,Allah kimseye vermesin,,,,:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?