Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
basin sagolsun canim cennete bir melek gönderdin ne güzel bir sefeatcin var seni beklicek unutma bir isim koy adi ile an onu ahirette o isimle cagirilicak allah sabir versinMerhaba arkadaşlar,,,bebişimin kalbi durdu tutunamadı meleğim bana:çok üzgünüm:,,,yarın sabah doktorum alıcak onu benden hala şoktayım,,,,Demekki hayırlısı böyleymiş,,,Allahım hiç bir anneye yaşatmasın bu acıyı,,,yaşayan annelere de sabır versin,,,,hala inanamıyorum bugün renkli ultrasonla baya inceledi doktor kalp atışı göremedi malesef 10 hafta 5 günlükmüş sebebii belli değil dedi,,,büyük bir şey yaşamış bebek dedi;ya yüksek radyasyona maruz kalmış yada dışardan enfeksiyon kapmışsın dedi,,,,çok dikkat ettim ama hala nasıl oldu anlamadım ,,,,umarım atlatırım bu acıyı,,,,senağlamasenağlamasenağlama
ebrucum ben clear blue nin yum testini aldim sonuc kesin yanilma payi yok
ve ustelik bu testle hamile kalinca kizin oluyor:roflol:benim oyle oldu vallahi
Ayyy canım benim nasıl da hissediyorlar her şeyi, masum yavrularımız bizim, Rabbim hepsine sağlık sıhhhat versin...:teselli::teselli::teselli:
Şeniz canım teşekkürler kaydirigubbakcemile3 umarım benimde kızım olur ama artık ısrarla istemiyorum bu bebeğimi kaybetmek bana ders oldu sürekli rüyalarıma giriyor,,,
Bu bebeğimin kalbinin durduğu gün benim küçük oğlum sabah namazı vaktiydi uykuda hıçkırarak ağladı bizde eşimle hemen uyanıp yanına geldik oğlum uykusunda hem sayıklıyor hemde ağlıyordu"""bebek ne olur gitmeeeee seni çok seviyorum neolur gitmeeeee ,,,Allahım bebeği alma bizden onu çok seviyorum diyerek hıçkıra hıçkıra ağlıyordu"""""zorla uykudan uyandırabildik oğlumu,,halbuki ben çocuklarıma hamile olduğumu bile dememiştim bu şekilde ağlayınca bende çok ağladım o gün,,,
Samiram Canım ve diğer güzel arkadaşlarım benim de kızım oluyor .......
Kendimi çok kötü hissediyorummmmmmm
Sevgili arkadaşım şu ısı takip olayını bizlere detaylı anlatabilirmisin kendi ısından örnek vererek. :uhm:
Samiram Canım ve diğer güzel arkadaşlarım benim de kızım oluyor .......
Kendimi çok kötü hissediyorummmmmmm