- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yorumcuda kız gosteriyordu ama bebegim erkek...neyse kendimi birazcık toparladım...bebişim 1 yasonda olunca 2. cocuga hamile kalıcam.aranızda cocukları arasında 2 yas fark olan var mı?acaba cok mu zor oluyor 2 yas fark.
bunları kınıyorum ve böyle cahillerin olduğu bir toplumda kızımı yetiştiriyor olduğum için üzülüyorum.hadi erkeklerin içinde var oğlum oldu bilmem ne bilmem ne erkek adamın erkek çocuğu olur gibi kıt akıllı konuşmalar.ama kadınlar ne bilmiyorum bir kadının oğlu var diye havalara girmesi ehh kıt beyinli kadın oğlun var diye kasılmayı bırakta kızında varsa şayet kızını düşün nasıl bir toplumda büyüyor yarın öbür gün evlenicek onada senin gibi kaynana denk gelirse oğlan doğur oğluma diye başının etini yiyecek.anlamak imkansız valla bernurcum bu insanları.istemek gayet doğal kızı olan erkek oğlu olan kız ister tabii ama havalanmanın kasılmanın ne alemi var ya.çevremdede var böyle bir iki kadın hani derler ya 10 cahille arkadaşlık yapacağına 1 akıllıyla yap.bende öyle yapıyorum bi selam verip geçiyorum.bana biri demişti (cahiller takımından)ilk iki çocuğu kız üçüncüsü oğlan ben ikincide oğlum olsun çok isterim demiştim dediği oğlan çocuklarının sevgisi bir başka oluyor.bu ne demek ya diyecektim iki laf bişey kırmak istemedim.ama bir daha denk gelirde derse şayet diyeceğim şu senin bir yerin acımadımı kızlarının doğumunda kızların ateşlenince hiç başlarında bekleyip ağladığın olmadımı düştüklerinde üzüldüğün yada düşünceli bir halde gördüğünde o minicik kızlarını düşünmedin mi ne düşünüyorlar diye sorucam bunları merak ediyorum çünkü.bunları yaşamamış olucak ki kız evlatlarının sevgisinden habersiz yazık yazık acıyorum valla böyle anaların evlatlarına.sonrada beklerler okusunlarda bizede bakarlar diye.oğlu bakar artık çook bakar elin kızına bakmaktan sana bakmaya fırsat buulursa bakar.tabii böyle olmayanlarda var onlarıda takdir ediyorum doğrusu.ben oğlan istiyorum dedikçe bana ne yapcan oğlanı şanslı annelerin kızı olur diyenlerde var yani.elleri öpülesiler.allah hepimizin hayırlısıyla gönlündekini versin.sinirim kalktı yine bir ara vereyim.Günaydın
Erkek doğuramadın diye eziyet gören kadınlar varsenağlama
Veya erkek doğurdum diye havalara giren kendini bir halt sanan kadınlar varklava:klava:
Eğer bu yöntemden emin olursam/olursak hep bareber
emin derken %100 oran sadece rabbime aittir
ama varsa böyle bişey neden insanlara ulaşmasın ki.
Şunuda belirteyim eğer bende olmasaydı çünkü yöntemden heryerde bahsetmiştim
deneyeceğimi ve sonuçlarını yazacağımı. Olamama durumunda olmadı inanmayın diyede mutlaka yazardım . benim şanssızlığım tek olmam. mutlaka deneyenler vardır ki bey 30.000 aile diyor. keşke başkalarıda çıksaydı ve sonuçları anlatsaydı herkese.