Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nurerencim canim ya dun ben ciktim sen gelmissin bayagi bekledim kimse yoktu birazcik uzanayim dedim oylece uyuyakalmisim sabahi etmisim butun gun ayakta dolasiyorum aksam olunca su bir haftadir cok yorgun oluyorum
bende senin gibi her yil ciltleme yapmaktan sikayetciydim canim hazir ciltleri ogretmenler kabul etmiyor heryil gunlerce ben yapardim ustelik hic sevmedigim bir sey ama gecen yi kizlara dedim oturun yanima iyice bakin ogrenin
bu yil o konuda cok rahattim kendileri yaptilar bence sende dene rahatlarsin canim
sevgi arkadaşım geçmiş olsun.hayırlı olsun kızın.sağlıklı olmasına çok sevindik çünkü çok merak ediyorduk açıkçasıda korkmuştuk biraz ama şükür iyisiniz....yaw bu forumda kızlar hiç oğlan yok çok işlginç.acaba bizlerin içinemi doğuyorduda kızımızın olacağı burada buluşmuşuz:CüvCüv:..
nureren sen nasılsın..
malum hafta sonu kimse yok..kociş evde haftasonlarını pek sevmem.:1closedeyes: sudemde uyuyor.biraz şekerleme yapcammirmirmirmir
nasilsiniz guzel annelerr
benn coook agirlastimm agir bi gribal enfeksiyon geciriyorumm
dua edin melegime bisey olmasinn vitemin haplari falan verdi eczanee dr randevumuz pazartesiiyee o zmanda kadar olup gitmessem iyi
dua edin melegime bisey olmasinn vitemin haplari falan verdi eczanee dr randevumuz pazartesiiyee o zmanda kadar olup gitmessem iyi
gulnısacım ben de aynı drumdayım
yanı yatınca mutlaka uyuyorum oglenleria.s
ama tabi sonra midem eksio basım agrıo
nurerencim ne guzel artık sık gelmeye basladın
senden de guzel haberler bekliyoruz artık canım
nurerncim yeni geldim canim ben yine uyuyakalmisim cok uykum geliyor bu haftalarda gecmesi lazimdi ama benim artti nedense
orkidem de yok galiba daha hasa duzelmemis haftasonu olunca zaten kizlar pek gelmiyor elifnazda yazmamis