Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ŞenizGünaydın Güzel ve süper Anneler,,,,günaydın orkidem geçmiş olsun canım,,,Allah şifa versin çabucak iyileşmen dileğiyle kendine dikkat et canım,,,bebeğe bir zararı yok üzülme:teselli: senin rahatsızlığının çok ağır mikrobik hastalık olmadıkça bebek etkilenmezmiş,,,,bende ilk oğlumda çok afedersin bağırsak enfeksiyonu geçirdim tam 3 ay boyunca sancılı bişekilde kıvranmıştım doktor bebişe bişe olmaz sen iyileşmene bak demiştia.s
merhaba cok cok gecmis olsun canim benim.insAllah hemen gecer.sana inaniyorum canim sen sen varya cözeceksin hemide nasil.erkek bebis nasil oluyormus insAllah hepimize Allah nasip eder.....öpüyorum cok cok limonlu su ic.cok sagol ebrulicim
valla dupe duz gribe yakalandimm agzimin tadi hic yok yoksa simdidye ben uykudaydim bu saatte burada olmazdimmmirmirmirmir
ama uyuyamadim gecede aynen :çok üzgünüm: uyku var uyuyamiyorum
iki hafta sonra seker yuklemem yapilacak insallah etkilemezz
Allah kolaylik versin canim bebisine de sifalar ah su gazlar,Çok üzgünüm çoookselam kızlar.yok be orkidem ne ikincisi.evdekini bi büyütem bakem:ecrin_bebek:
çok küçük ve çok zırlıyoooooooooooo sabah tuttum kolundan poposuna iki tane yaıştırdım ilk zopamı yedi:roflol:
şaka bir yana derdini anlatamıyo bazen çok sancılanıyor gaz sancısı.dün kavunu biraz fazla kaçırdım bende çok gaz oldu sanırım sütüme geçmiş sudemde çok gazlandı. anlıcan gece bizim odaya çakmakla gir mek yasaktı:roflol::roflol:
samiram sen nasılsın.ebruli sanada geçmiş olsun
neşe arkadaşta ikinci oğlanı bulmuş:1shok: galiba ilki neyse ikincinin aynı cins olma olasılığı çok yüksek oluyo.bununda bi sırrı olmali.onuda ben çözemkaydirigubbakcemile3aradaki zinciri kırmak lazım.hakkaten etrafta aynı cinsten iki çocuk çok var sebebi ne.:jeyyar:
mimoza kiz sen coz bari ya hadi bakalim kim cöze bilecek.....
Onlar istisna orkidem ,
yani bişeyle alakalı bence ya beslenme ile ya da erkeklerin sperm kalitesiyle alakalı,
hep oğlu olanların belki Kocalarında Y' ler fazladır.
Kızı olanlarda ise x ler.(Bence mantıklı )
ya da dediğim gibi beslenmeden kaynaklanabilir.
Ha bir de sigaradan olabilir soralım bakalım kimin kocişi sigara içiyor günde kaç tane ve evladınızın cinsiyeti nedir???
nasilsiniz kizlar
sayfalara giremiyorum acilmiyor bekle bekle olmuyor
kac gundur pek giremiyorum haftaya bile hergunum dolu bir an once tatil olsa diye bekliyorum hergun kosusturmacayla geciyor aksam oldumu yoruluyorum erken yatiyorum ama mutlaka sizleri okuyorum sayfalar kolay acilmayincada yazamiyorum
meehaba kizlarr ben geberiyommmmmmm
ebrulii kizz
anamm soda icenin zatenn ogluu oluyooo
formul bulunduu sen simdiden eve soda almaa
bizim baba tarafindada erkek cok fazlaa uc erkek kardesim var ve benim babamm
eve soda almadan gelmeeezzzzzzzzz
her yemekten sonra iki sise cuuupp mideye indirir
tatliya bayilirr ama herzaman yemezzz baklava ozellikle
cikolata falan sevmezz
ett turlerini cok yerr sigara buyuk kardesimde iciyodu ama en kucukte birakmistiii
anneme gelincee
tamamenn dogal beslenirr
onceden babamla arasi pek iyi degilmis ailevi sorunlarr arka arkaya uc iki kizi siraladii
kayinvalide yaninda falan dururkenn ama ucuncude ayrildilarr rahata kavustu anacimm iki oglusu olduu
dorduncuu bebe desen nasil oldu bende bilmiomm
guyaa annem ameliyatla tuplerini baglatmistii ama
verecek olan rabbim veriyo istee