amiiiin............................................canim kullar yarin ilk gunu degilmi
kizlarin buymustur hangi sinifa gidiyorlar
benimde b kizim bu yil koleji bitiricek ama bir yil kaybetmisti ocak dogumlu oldugu icin
okula gec basladi
Allah hepsininde yolunu acik etsin tum ogrencilerin
Merhaba arkadaşlar,,,sizlere veda etmek için son kez yazıyım dedim artık uzun bir süre nete girmicem,,,karnımda ki bebeğim gül kokulum ölüyormuş:çok üzgünüm::çok üzgünüm:,,,dün akşam aniden rahatsızlandım kanama geldi biraz sabaha kadar bekledim sabah hala devam edince acile gittik doktorumu çağırdık ,,,ultrasonda baktı ve bebeğim 12 haftasında olması gerekken 9 hafta 3 günlük görünüyormuş ve kalbi durmak üzre dedi sanırım meleğim beni bırakmak üzere bir iğnr yaptı kanama durdu ama bebeğin yaşayacağına garanti veremem dedi salı günü gel ölmşse alalım dedi Allahım kimseye bu acıyı yaşatmasın,,,,Rabbim meleklerinizden ayırmasın sizleri,,,,,tanımasamda hepinize sempati duydum ve sevdim Mutlu kalınn:a015::a015:
nur ablam gecenlerde nostalji yapip gecmis sayfalari okudumdaa
yaa aslinda senin bu konulardaa coook arastirmalarin olmuss
ayni zamanda eczanede calisiyosun dr kadar bilgilerin vardir eminimm
bi buyugum olarakk ne dersin bu isleree
kafani sisirecem senin amakaydirigubbakcemile3 valla merak konusu olduu bizde
bide su baybchoice tutmayinca tepe taklak olduk resmennsırnaşık şey
insallah en kisa zamanda hamis kalman icin dua edicem sana ve tum isteyenlere
bi sorununda yokmus cook sulur yakindir senin bebe benceeŞeniz
elif ablacim uzulmee ya niye agliyosunn neyse sorun takmamaya caliss
bence hamis degilsin sanmamm
nur ablamm sen kizlarinda reglde dahil 8 gunmu yoksa regl bittikten 8 gun sonrami
ozaman yum gunune denk gelmiyormu
aslinda asidik alkalin olayida dedigin gibi cok onemlii bizim ozlemm
7 ye cikarana kadar bekledi
sonunda istedigide olduu yani birazda caba gerek sanirimm
Merhaba arkadaşlar,,,sizlere veda etmek için son kez yazıyım dedim artık uzun bir süre nete girmicem,,,karnımda ki bebeğim gül kokulum ölüyormuş:çok üzgünüm::çok üzgünüm:,,,dün akşam aniden rahatsızlandım kanama geldi biraz sabaha kadar bekledim sabah hala devam edince acile gittik doktorumu çağırdık ,,,ultrasonda baktı ve bebeğim 12 haftasında olması gerekken 9 hafta 3 günlük görünüyormuş ve kalbi durmak üzre dedi sanırım meleğim beni bırakmak üzere bir iğnr yaptı kanama durdu ama bebeğin yaşayacağına garanti veremem dedi salı günü gel ölmşse alalım dedi Allahım kimseye bu acıyı yaşatmasın,,,,Rabbim meleklerinizden ayırmasın sizleri,,,,,tanımasamda hepinize sempati duydum ve sevdim Mutlu kalınn:a015::a015:
Merhaba arkadaşlar , ara ara yazıyorum ama fırsat buldukça yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum, pc başında oturmaya pek fırsatım olmuyor çünkü, 32. haftamda izine ayrılacağım , belki o zaman rahat rahat yazarım, bana hiç tatil yoktu yaaa, dersanede babama yardım ettiğim için tatilden bir şey anlamadım, bugün de zaten tekrar okullar açıldı ama ben gitmedim, üç hafta kadar idare edip izine ayrılacağım zaten, sevk aldım okuldn kontrole gideceğim öğleden sonra, doktor haberlerini yazarım ,sevgiler...
benimkini de bir teyze erkek sandi
aman kiz olsun daha iyi dedi hehe oglu onu cok uzuyormus kizlar daha iyi dedia.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?