Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nazar etme ne olurkaydirigubbakcemile
çalış senin de olur:jeyyar::CüvCüv:
:roflol::roflol:
eliff ablaa diyodun yaa kiz yapmak kolay degill
galiba haklisinn o kadinlari goruce acidim yaa kaydirikubbakcemile3
kız elifnaz bu ne gizlülük bacım:1ninca:
adını yazsan kim tanıcak ayol o isimde bir senin cocuk mu var:1shok:
şaşırdımşakkıdı
ama ben goremedim foto filann avatarın cıkmıo
profil sayfana koyarsan fotonu sadece arkadasların gorebilio zaten
gulnisa sen de her defasında buraya koymaya ugrasıp durcagına oyle yapabilirsin canıma.s
himmm gordum elif ablacimm
yaa ben bu cocuguu zepp in oglana cook benzettiimm cook tatli yaa
ayni onun oglusu gibi
rabbim anali babali buyutsun insallah bidenede kiz kardes nasip eylesinn
kiz samiraa bu kadar karuu var oglan diye yanip tutusann
bitanecik oglani kapiveririzz
elif abla bende kizimi uylee yapicamm oglusu olanlara gostermiycemm
:roflol:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ama ben oylesine demistimmm
Merhaba arkadaşlar,,,bebişimin kalbi durdu tutunamadı meleğim bana:çok üzgünüm:,,,yarın sabah doktorum alıcak onu benden hala şoktayım,,,,Demekki hayırlısı böyleymiş,,,Allahım hiç bir anneye yaşatmasın bu acıyı,,,yaşayan annelere de sabır versin,,,,hala inanamıyorum bugün renkli ultrasonla baya inceledi doktor kalp atışı göremedi malesef 10 hafta 5 günlükmüş sebebii belli değil dedi,,,büyük bir şey yaşamış bebek dedi;ya yüksek radyasyona maruz kalmış yada dışardan enfeksiyon kapmışsın dedi,,,,çok dikkat ettim ama hala nasıl oldu anlamadım ,,,,umarım atlatırım bu acıyı,,,,senağlamasenağlamasenağlama
Merhaba arkadaşlar, doktordan geldik , bebişin durumu iyi çok şükür, 1400 gram olmuşuz, 31 haftalık görünüyoruz, bu arada ben de 5 haftada 500 gr almışım, biraz az buldu kilomu ama bebiş iyi olunca fazla önemsemedi , ben de sıcak falan dinlemedim bebek mağazalarını gezdim,ilk üç ayki ihtiyaç listesini tamamladık ama kendime pijama takımı bulamadım , ayyy göbüşümün resmini koymak istiyorum ama eşim izin vermiyoo yaaa ,göbüşten kim ne bilecekse beni kafamçokkarıştı
Nerdesiniz Arkadaşlar yav..
Ben geldim kimse yok??
Gülnisa Ablam kızları Okula götürmüştür,
Orkidem gece yatmaz ,gündüz kalkmaz...
Elifniaz Oğluşundan fırsat bulamamıştır,
Nuraycım başka topikte dolaşıyordur.
Civcivim ,Yeli,Aregon,Mimozam,NureEREN arada uğrar zaten..
Sıkıldım bak giderim haaaa
Merhaba arkadaşlar, doktordan geldik , bebişin durumu iyi çok şükür, 1400 gram olmuşuz, 31 haftalık görünüyoruz, bu arada ben de 5 haftada 500 gr almışım, biraz az buldu kilomu ama bebiş iyi olunca fazla önemsemedi , ben de sıcak falan dinlemedim bebek mağazalarını gezdim,ilk üç ayki ihtiyaç listesini tamamladık ama kendime pijama takımı bulamadım , ayyy göbüşümün resmini koymak istiyorum ama eşim izin vermiyoo yaaa ,göbüşten kim ne bilecekse beni kafamçokkarıştı