yok kiz takiliyoz iddam falan yok ben yanliz ca benim yöntemi yüzde 99 diyom cok mu diyom sence:roflol:kaydirigubbakcemile3:1rolleyes:öyle iddialısın kı feyzacım ya bir bu kalmıstı demedigin
sen cok yaşa emi:roflol:kaydirigubbakcemile3
tamam canım istediğin çocuk bezi olsunnn alırıs yeterkii tutsundaaa:Saruboceq:öyel gözüküyor hihoyyyttutarsa deneyenlerden bende bir kutu pampers mi alsamkaydirigubbakcemile3:roflol:
eee malümmm bebekler cirt cirt bez yetmiyor katki olsun barim:1rolleyes:kaydirigubbakcemile2
slm kızlar.nasılsınız.feyza regl oldunmu.özlemden ses yokmu hala.kaçgündür giremiyorum.çok yavaş.varmı bir havadis sizden.
evet canim adet oldum sükür.kiz meslegini yeni gördüm depresyondayim banada yardim edersin dimi:jeyyar:
hosgeldin serapcim
gelmiyorsun uzun zamandir
senin minnosta kocamaan olmusturr
ee ikinciyi ne zaman dusunuyosunn fazla ara vermiycem demistinn yoksa eziyetlimi kizinn
valla bizi gordugun gibii biz fazla kaptirdigizdan oyle oldukk yoksa hersey normal olacaktii
oyle bir inandiriyolarki insanii kaptirmamak elde degill
selam ebrucumm
dunden beri bendede uyusukluk var bugun esim oruc tutturmadi
ispatlattirmak icin sabah gitmeden bisey yidirdi gorucem dedi sana belli olmaz falan diyoo
sen ne zaman gidiyon dr aa
hadi artik cicekmi bocekmi ogrenelim yaww
zaten ozlem terketti bu siteyii bi o kalmistii sanirimm
sevincinden siteyede ugramiyoo:!((((
tühhhh kiz bende bedeva dr. buldum diyordumkaydirigubbakcemile3 neler neler anlatip dert dökcektim kiz hevesim kursagimda kaldi bak gördün mü:çok üzgünüm:yok canım ya o uydurma.kardeşim almıştı üyeliğimi.sallamış.değiştireyim dur.
tühhhh kiz bende bedeva dr. buldum diyordumkaydirigubbakcemile3 neler neler anlatip dert dökcektim kiz hevesim kursagimda kaldi bak gördün mü:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?