fol yok yumurta yok dedigim de hamile kalmayı dusunmenize 2-3 sene varken daha osman yıldıza mesaj atmıssınız daha once de yazdınız zaten onceden arastırmaya basladım dıye.bu da sizin bu konuda ne kadar istekli ve kararlı oldugunuzu gosterir.
sonra kısmetse 3.cocugunuzda da bu yontemi deneyeceginizi ve erkek istediginizi yazdınız
:
Bende bu insanlardan çok tanıyorum çevremde.
Ve her zaman gerekeni söylemişimdir hatta oğlum yokken bana oğlu yokya
kıskanyor da öyle diyor demişler. Şimdi çok şükür oğlum var ve şimdi daha
ağır konuşabiliyorum o içten içten göbek atanlara. Oğlum oldu diye hava atanlara
"her kadın erkek mi doğurabilir" diyenlere. İstiyorum ki cinsiyet sadece dilek olsun
illaki olmasın.
bak serdalimm
tam senlik bi yazii
insallah gun gelirde sende oglunu kucagina aldigindaa
gogsunu gere gereee
o laf diyenleree daha agir konusursunn
rabbim kimselerii kucuk dusurmesiinnsenağlama
Orkidem canım benim 10 tane oğlum olsa yine de ,her ne kadar benim canımı acıtsalar da ,ağır konuşmam Allahtan korkarım ve aile terbiyem müsade etmez buna...
serdalcim canim kafana takma bos yere canini sikma
burdada bana ayni seyi soyleyen cok insanlar oluyor
sonucta hamileyim ve bebegim dogunca 4 cu kizim olucak premature dogan ve kaybettigim bebegimle birlikte
her ne garipse etrafimda ozelllkle oglu olan bayanlar saglik olsun onemli degil kfana takma evlat evlattir diyorlar ama bunu soyleyenler oglu olunca aman nazar degicek milletten gizliyorlar daha gecen bir kizi bir oglu olan bir tanidigim bana saglik olsun diyen kadin 3 cu bebeginin kiz olucagini ogrendi nerdeyse uzuntuden kafayi yedi aglayip durdu catlama noktasina geldi onu dil bilmiyor diye dra ben goturmustum inan cok sasirdim ben bile o kadar uzulmedim oysa daha bir kac gun oncesinden bana hayirlisi sagliklisi olsun diye gecistiriyor neymis efendim o kesin bu bebegi oglan bekliyormus ondan cok uzulmus
ama insanlar kendileri elde edince rahatliyorlar baskalarina gelince takinti yapmayin demek cok kolay olsa gerek hic kimse lutfen yasamadigi yabanci oldugu bir duygu hakkinda yorum yapmasin
simdi ben cok kolay hamile kalan biriyim hic cocugu olmayan evlat sevgisini tatmayan bir bayana nasil diyebilirimki takinti yapma bosver saglik olsun hakkim yok cunki hic bilmedigim bir duygu hakkinda kimseyi tesselli edemem
Hak edene hak ettiğini her zaman vermişimdir
Bu terbiyesizlik değildir sanmam
Aile terbiyemde var şükürler olsun.
Allah korkumda var
Ama çok yazık ki böyle bir cümle kurmuşsunuz
Hak edene hak ettiğini her zaman vermişimdir
Bu terbiyesizlik değildir sanmam
Aile terbiyemde var şükürler olsun.
Allah korkumda var
Ama çok yazık ki böyle bir cümle kurmuşsunuz
bu topik degil sanirim serdalcimm
hani cinsiyet secimi var ya aregonun actigi oraya gelecekmiss
okudum canim okudumm
dedim ya cook arastirdimm
hatta bernurlada tartistik dedimki neden her yerde sen varsin falan diyee
ortakmisiniz falan diyee
oda cocuklari var iki tanee kesinlikle hayir dedi
benim destegim online dedi ben osman beyin yazdiklarindan hic bisey anlamadim zatenn hep bi ornekler vermiss onlarada benim kafa basmazzz
ama onun amaci cinsiyet degil saglikli cocuk sanirimm
bende hic umut vermedim uye olacagindan
cunku erkekler kesinlikle yasakk diye okumustumm
valla herkes kayboldu yineee biz burada iyi yazinca iyi oluyoruzda
biraz olumsuz yazincami kotu oluyoruz anlamadimm eee konumuz bu degilmiydii nere kayboldunuzz hemenn neyse samiracimm canim cabala cabala bosss
hersey boss
insanlar igne iplik uzerinde duruyolarr ben kimseyi kirmadan tartismadan yazisalim istiyorumm ama herkes onayladimi yaziyor onaylamadimi takmiyorcasina cekip gidiyorr((((((
sanada tesekkur ederim duyarliligin icin canim benimm sanirim beni butun aksiliklerime ragmen sabirla dinleyen ve yorum yapan sen varsinn ne diyim helal valla oda sabir isterr
bigun patliycan diye korkuyomm :roflol:
size kirildim tabii:çok üzgünüm:
hemmenn cam gibisiniz cat kiriliyosunuz
yada benmi cok alinganimm
zaten dunden beri sebebini bilmedigim bi durgunluk vardi buda eklendi tam olduu
neyse canim sende hamissin sikmayakk canimizii
sanirim bu bebeler bizi duygusal yaptilarrsenağlama
gulucuk hosgeldin canim
bilimsel olarakta o mantikli degilmi sence
benim kuzenimde dokuz ay bebegi olmadi
dr demistii karninda sicaklik hissettiginde birde salgi arrttiginda gir demis
suan bi oglu varr bazende istisnalar olabiliyor tabii
canim ben ilk bebegimde 5 aylik hamileydim bir ay boyunca tuttum oruc hic bir sakincasi yok canim tabiki sende tuttugunda zorlanmazsan kusma falan olmazsa tutabilirsin.sonradan kaza etmek de cok zor oluyor.rahatsizlanmazsan tut canim.yok tatlim yaa ben cevap yazmamaniza kirildimm yoksa oylee sahsii bisey yokkk
neyse bosverelimm
bu arada oruc tutcakmisiniz kizlarr
Gülnisacım ağzına sağlık güzelim.Birde ben şuna GICIĞIM Allahtan sağlıklı erkek bebek istedim,şükürler olsun bana layık gördü verdi diyorlar .Haa bize layık görmedi öylemi.AYIPserdalcim canim kafana takma bos yere canini sikma
burdada bana ayni seyi soyleyen cok insanlar oluyor
sonucta hamileyim ve bebegim dogunca 4 cu kizim olucak premature dogan ve kaybettigim bebegimle birlikte
her ne garipse etrafimda ozelllkle oglu olan bayanlar saglik olsun onemli degil kfana takma evlat evlattir diyorlar ama bunu soyleyenler oglu olunca aman nazar degicek milletten gizliyorlar daha gecen bir kizi bir oglu olan bir tanidigim bana saglik olsun diyen kadin 3 cu bebeginin kiz olucagini ogrendi nerdeyse uzuntuden kafayi yedi aglayip durdu catlama noktasina geldi onu dil bilmiyor diye dra ben goturmustum inan cok sasirdim ben bile o kadar uzulmedim oysa daha bir kac gun oncesinden bana hayirlisi sagliklisi olsun diye gecistiriyor neymis efendim o kesin bu bebegi oglan bekliyormus ondan cok uzulmus
ama insanlar kendileri elde edince rahatliyorlar baskalarina gelince takinti yapmayin demek cok kolay olsa gerek hic kimse lutfen yasamadigi yabanci oldugu bir duygu hakkinda yorum yapmasin
simdi ben cok kolay hamile kalan biriyim hic cocugu olmayan evlat sevgisini tatmayan bir bayana nasil diyebilirimki takinti yapma bosver saglik olsun hakkim yok cunki hic bilmedigim bir duygu hakkinda kimseyi tesselli edemem
yok tatlim yaa ben cevap yazmamaniza kirildimm yoksa oylee sahsii bisey yokkk
neyse bosverelimm
bu arada oruc tutcakmisiniz kizlarr
tamam serdalcimm ozur dilerim tatlim
sikma caninii duygusallik iste offf bide yanlizim iyice sikildim bunaldimm
lizacim sen osman yildizi nerden duymustun canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?