- 16 Mayıs 2008
- 379
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e o zaman takıl bize anacım.bizim bi elifnaz var o da senin gibi kız istiyo.elifnaz bak kız dert ortağı geldi sana.canım biraz özel olacak ama eşin çok isteklimidir sex konusunda.eşi çok istekli olanların oğlu oluyomuş öyle okumuştum biyerde
tamam byata bu benim yöntem iste kac gün sürüyor regl senin
Valla kızlar ben 2 oğluma da adetin başlangıcından yaklaşık 15 gün sonra hamile kaldım. Ama iki hamileliğim de zor oldu 8-9 ay uğraştıktan sonra hamile kalabiliyorum. Hatta her ikisinde de olmayacak artık dediğim zaman hamile kaldım.
merhaba canim su an fazla giremiyoirum bittikden 10 g+ün sonra falan canim öptümsaol canım önemli bişey değil çok şükür.reglinden 10 gün sonra derken başlangıcından 10 gün sonramı yoksa bittikten 10 gün sonramı canım
kiz gulucukk
bak esimle arami bozucannn:mymeka:
o ne dimekk beee
bizimkide istedi istedi amaa
yok cinsel perhiz diye adami uc gun beklettim dorduncu gunn oldu olannnaniknanik
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senin yontem degil feyza ablacim bu tam yumurtlama gunuuu
Allaha sükür 2 kizim varezgin senin kizin mi var canim
15 kadar olan zaman canim 15 günü gectikten sonra relden ondan sonrasi kiz günü 17 sonra
canim regl bitcek ilk gün ve 5 güne kadar erkek.regl bitti ve 7 gün gecti o zaman kizfeyza anlamadım canım ben.7.güne kadar erkek snrası kız değilmiydi?
bu topiği açan arkadaş gelmiyo mu.
nureren gailba.