merhaba kizlar ben geldim,gecmis olsun canim,sence feyzanin yöntemi daha iyimi??hayirlisi olsun sanki bende 2 kizimda hep regelden 10 gün sonra falan hamis oldum demek dogru yumurta günüdemi yanlis simdi??benneyaptımki
merhaba herkes umarım iyidir kızlar bu arada sakatlanmalar
olmuş geçmiş olsun
gulucuk ne anlama geliyor anlamadim ama kac kere denedim hep saga sola hareket etti
canim dedigin dua salati tefriciye
ben bunu oludum ve sevdigim guvendigim tanidiklarimla beraber okuduk zaten yontemlerden cok edilen dualara inandim herseyde bir hayir vardir derler onca dua bosa gitmez zaten artik kizim olucagina alistim
gulucuk ya cok alemsin :roflol:
ne yani simdi dr yalan soyledi dilsiz bir yuzukmu dogru :uhm:
iki defa gittim ve drum ilkinde belki kiz dedi ama 18 haftalikkende kiz dedi belki si yoktu
orkidemin nasil olmustu bende unuttum bugun gelmediki soralim
zaten bizler bahane ariyoruz dr sasirmistir demek icin:roflol:
simdi durup dururken yine umitlenmeyelim:çok üzgünüm:
merhaba fiona sende hoş geldin canım güzel dileklerin için teşekkürler,,,,,,bende 31 yaşındayım ve hamileyim 3.bebişime sizde yaşı sorun etmeyin kayınvalidem 39 yaşında doğum yapmıştı Rabbim diledikten sonra herşey mümkün moralinizi yüksek tutun en kısa zamanda güzel haberlerinizi duymak umuduyla sevgilerrra.s.:1hug:Bu arada ben yokken yeni arkadaşlar katılmış aramıza ne güzel, hepiniz hoşgeldiniz.
fionacim hosgeldin canimm
gordugun gibi buyuk bi yanilgiya ugradik hepimiz
ama olsun ben alistim kizima simdiden sonra oglan cikarsa asil o zaman psikolojikmen yikilirimm
bak bazi yontemler var sen dene istersen onlar aklina
mantigina yatiyorsaa
cunku biz sizin deneyecek oldugunuz yontemlerle gebe kaldik
ama haleen sasiryorum iki ay diyet yaptim
bolll bol meden suyuu
bbool bool muz ve kayisi demekki bu diyetinde hic bir asli yokmuss
yeniden hosgeldin canimm
kizlar bu arada yuzuk testinde benimki nasildi unuttum bidaha yapayim haber ederim size:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?