insAllah olur canim bir oglusun.iyi gecelerallah bağışlasın canım.ben baby choice değilde bu yum günü olayına çok inanmıştım ya.hayallerim suya düştü valla.ben eşime başlıcam birtakım ilaçlar.enerji veren ne bulursam içircem.biz bu kadar uğraşıyoruz onlar yan gelip yatıyo.yok öyle.
hangi kanalda çıkıyo cnm.
bende smart tvde baktırdım zodyak a.o da dünya 2.miş.
kızın olcak 2.ye dedi.
ondan sonra haves ettim bu cinsiyet tahminlerine.
oda çooooook biliyo.
ama şimdi pişmanım baktırdığıma.:1no2:
çünkü stresten çocuk yapamıycam walla.:1no2:
gulucuk o gelemiyorsa sen git yaninakaydirigubbakcemile3
canim tabi sizinkide zordur herhalde boyle ayri kalmak
hem birde futbolcular boyle cok yorgun oldugundan kiz olma riski daha fazla diyorlar calismadigi bir doneme hamileligi denk getirsen daha iyi olmazmi
selam kizlar ben ikiz annesiyim kızlarım 8yaşındalar çocuk konusunda tecrübeliyim sorularınız veya önerileriniz varsa bekliyorum
mrb feyzacımhg gulhanos valla canim dogru diyorsun iste bune erkek icin c.p gerekiyor ek oda kendini tutcak is onda diyorum ben.
kızlaaaaaar.başka bişey dilesem olacakmış valla.az önce eşim aradı.sakatlandım oynayamicam 2 hafta dedi.(tövbe tövbeeee sakatlanmasa iyiydi tabi de)ama benim reglim bitiyoya bugün yarın biter.eğer istirahat verirlerse pzt salı gelebilirim dedi.yaniiii bu demek oluyoki eğer gelirse feyzanın yöntemi deneyebilirimmmm.pzt salı mesaiye kalabilirim arkadaşlar.bi duyarsa bu olaya sevindiğimi düşünemiyorum kılar ben sakatlandım sen seviniyon dicek ama napayım kızlar olsun istiyorum artık 2.bebek.
gülücük adam sakatlanmış nasıl olcak bu iş yav...kaydirigubbakcemile
merhaba kizlar ben geldim,gecmis olsun canim,sence feyzanin yöntemi daha iyimi??hayirlisi olsun sanki bende 2 kizimda hep regelden 10 gün sonra falan hamis oldum demek dogru yumurta günüdemi yanlis simdi??benneyaptımkiyok kız ayağı sakat arka adelesi atmış.2 hafta oynayamicak.başka taraflar sağlam şükür ama idmanlarda canı çıkmıştır valla olsada kız olur sanırım.ama denicem feyzanın yöntemi
evet benim bir oglum var reglden hemen sonra oldu.birde kizim kizimda dogumdan sonra hic regl olmadim oglum 7 aylikkende ona kaldim.bende yine 3 kendi yöntemle yapacagim.mrb feyzacım
bizim kızlar gülnisa 19.gün yanılmıyosam orkidem samira falanda adetten bayağı sonra hamile kaldılar dimekki senin yöntemide denicez kardeş.sen denicen dimi bende mi denesem...CADIARZU
sagol canim nasil geldi gecti bilmiyor insan bu arada onlar büyüor biz yaslaniyik:çok üzgünüm:feyzacim kizinin dogum gunu kutlu olsun dogduktan sonra cok cabuk buyuyorlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?