fionacim hosgeldin canim
tatilini coook uzattin iki aydir yoktun umarim iyi gecmistir bunca uzun bir tatilden snra artik hamilelige hazirsindir hem yasinin 30 u gecmesi sorun olmaz canim kirkinda dogum yapiyorlar 30 cok degil hem bende 34 olmama ragmen ve 12 yil boyunca d k hapi kullanmistim yinede hemen hamile kaldim yas sorun olmaz bazi kadinlarda yumurtlama da azalmaya basliyor kalitesini yitiriyor bu herkes icin gecerli degil druna danis yersiz korkularindan kurtul derim canim bende ayni seyleri dusunmustum
merhaba fiona sende hoş geldin canım güzel dileklerin için teşekkürler,,,,,,bende 31 yaşındayım ve hamileyim 3.bebişime sizde yaşı sorun etmeyin kayınvalidem 39 yaşında doğum yapmıştı Rabbim diledikten sonra herşey mümkün moralinizi yüksek tutun en kısa zamanda güzel haberlerinizi duymak umuduyla sevgilerrra.s.:1hug:
sanirim senin yontem bayaa bir tutuyor feyza ablacim
cunku biraz once bi arkadasa msesajlastim
ve oda reglin bittigi ilk gun gebe kalmiss ve esi iki haftaligina yola cikmiss ve o ay gebe kalmiss
ve suan bi oglus bekliyorr
tabii herseyden once allahh
ama dini kitaplar bile yaziyorsa vardir bi dogruluguu
ah feyza nerden bilirdim
daha oncede yazmistim buraya
ben bu hamilelik oncesi dusuk yapmistim ve adetim dusukten yaklasik 40 gun sonra olmustu bende yum takibi yaptirdim yum cok gecikti iki hafta gectigi halde hala yum olmadi bu arada tabi adam beklemedeydi:roflol:
bende herhalde bu ay yum olmuycak diye dusundum dusuk oldugu icin normaldir zannettim yumurtlama gununden iki gun once ilski oldu ben test yapmaya bir yandanda devam ediyorum bir sonraki gun yine oldu diger gunde test pozitif cikti ben tamemen yumurtlamadan umit kesmistim ondan boyle oldu yoksa onu yaklastirirmiydimklava:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?