Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay kimsecikler yokmu yaa??/
askolsun pacalar tutustu benim
hadi soyleyin fikirlerinizi
eger yapma diyorsaniz ona gore bir kavga cikarmam lazim ki evde adami uzak tutayim (hehehe...
Bencede birak kavga falan çikarma önce duani et sonrada bismillahla başla elifnazcim.eşinede bir kadeh bişey içirki yavaşlasin y ler.ben kimde duyduysam alkollüyken ilişkiye giren kizi oluyo.mayişsin yani eşin azcik
elifnaz canim yeni geldim kahve iciyoduk
canim ya bencede dene bak bizlerin hep kizi oluyor yani yum gunu bilekizi bulduk insallah seninde diledigin gibi kizin olur canim
oncedende ilski olduysa y ler yavaslamistir birde ilk dus esin icin iyi olur
eliff naz anam sen bir ay boyunca ara vermeden devam et cinsiyet önemli degilse günü münü bos ver
bu ay sayet bir sey cimazsa yani hamile degilsem?????calismaya aralik ta basliyoz:sm_cool:evet cnm bende erkek bebek istiyorum ama 6 ay çok cnm yaa ben ocakta başlıycam en geç şubat senin yöntemi deniycem akışına bırakmaktan iyidir gene
canim ya, ben umidi kesmistim artik kisme beni duymuyor diye
alemsin ya :roflol:, hem dua hem icki. bismillah der der iciririm ben ona :roflol:
yok guzelim ya, ben boyle seylerde biraz tutucuyum herhalde
yani icki kendim icmem esim icer arada ama
boyle o ickiliyken de korunmadan iliskiye giremem
olur mu olur tutar falana adamin sarhos spermleriyle :bbo:
canim hepimizde ayni psikolojiyi yasadik malesef
ister istemez her duydugumuz seyi ciddiye aldik ama hamile kalirmiyim kalmazmiyim sonrasi testi bekle pozitifse bu kezde cinsiyet meraki sariyor bebegin sagligi derken dogum korkusu yani sadece endiselerin adi degisiyor ama her donem var iste
ama dene canim insallah Allah gonlundekini verir dunyalar tatlisi bir kizin olur
oglan olursada bana ver be elfnazim kim ugrasicak daha kibristi tup bebekti :roflol:
aman elifnazcım spermlermi içiyo alkolü.azcık uyuşuyo yavaşlıyo o kadar.o zamaaan ne yapsakki.hıh buldum ayran içir,bitki çayı papatya falan içir.ya da çıksın koşsun bi saat.yorulsun işte.sonradaaaa gelsin ayşeler fatmalar elifler nazlar:sm_cool::sm_cool:
canim kiz istiyorsun sen de reglden sonraki günleri dene yani regl bitcek aradan 7 gün geccek bunu bir uygula.bu sekilde kiz.bana demin özele msj geldi,benim yöntemle hamile kalmis ve kiz istemis ikiside oglan cikmis.regl bitiminden hemen sonrasi.
sende kiz istiyorsun bu da anlattigim gibi olcak.regl bitcek 7 gün sonrasi olcak iliski.
alemsinnnnnnnnnnnnn kiz
ilkin oglanlari tutturak diye yöntem ariyoduk simdi kizlari,rabbim herkesin gönlüne göre versin ya cok zor ya biz ugrasiyoz ya O YÜZDEN OLMUYOR YA
ya elifnaz sen zaten kac gundur deniyordun degilmi erkenden kaciyordun uyuycam diye
canim y ler daha yorgundur artik is yapamazlar benim inaniyorumki bu sebebeten kizim olucak esim duramadi
yoksa o kadar ugrastim olurdu diye dusunuyorum seninde olur canim hem y ler dayanikli degil oyle pek omurleri yok bekleyemelzer kizlar bekler sen kacirma dene
aman elifnazcım spermlermi içiyo alkolü.azcık uyuşuyo yavaşlıyo o kadar.o zamaaan ne yapsakki.hıh buldum ayran içir,bitki çayı papatya falan içir.ya da çıksın koşsun bi saat.yorulsun işte.sonradaaaa gelsin ayşeler fatmalar elifler nazlar:sm_cool::sm_cool:
canim kiz istiyorsun sen de reglden sonraki günleri dene yani regl bitcek aradan 7 gün geccek bunu bir uygula.bu sekilde kiz.bana demin özele msj geldi,benim yöntemle hamile kalmis ve kiz istemis ikiside oglan cikmis.regl bitiminden hemen sonrasi.
sende kiz istiyorsun bu da anlattigim gibi olcak.regl bitcek 7 gün sonrasi olcak iliski.
kızlar selam..
ya feyzacım diyelim 5gün regli oluyorum.5+7 yani 12.günmü başlıycak anlamadım...
kızlar bakın ben nasıl hamiş kaldım.reglim bitti.reglimin birinci günü ilk olmak üzere 9.11 13. gün oldu.yumurtlama günü ve öncesinde olmadı.yum.günümü ateş ölçerek buluyordum zaten.hamile kalınca şaşıurmıştım