Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mimozacim belki bin defa sordum ama bagisla artik. peki yumurtlama gunun ne zamandi. 14.gun degildi buyuk ihtimalle cunku 13.gun iliskiye girmissin.
gülnisacım peki kürtaj olurmuydun erken dönemde öğrenseydin kız olduğunu.
yaw Mimoza, ustume vazife degil farkindayim ama
cok damdan duser bi soru bu
hic yakismadi...:1no2:
öyle oldu elifcim.açıkça sorma maksadımı yazayım.şimdi kıbrısa gidip o işlemlerin içinden geçmeyi cidden düşünüyor ya erken dönemde cinsiyet öğrenme olayını duydum bende.mesela pgt denilen yöntem bebeğin eşinden alına amniyon sıvısıyla öğreniliyormuş.erken dönemdede kürtajla gebeliğe son veriyolarmış.bunu duydum.ben direk gülnisaya sordum yapacağını düşündüğümden değilde kıbrısta yapılan bişiymiş bu.anlatabildimmi.yoksa sorum genel aslında.yapanlar varmış bende fikrini sordum.sende fikrini yazabilirsin diğer arkadaşlarda.
mimozacim boyle degil
benim sordugumda boyle soylemediler
annenin yumurtasi ve babanin spermi laborotuarda dollenip sadece xy ler anneye yerlestiriliyor yani sonrasinda amniyosentez falan yapilmiyor cunki sadece y spremler aliniyor bana tel de boyle soylediler
gulnisam valla dr, dedigi bir ilac bu hamilelige vücüdün hazirlanmasi icin.bebgin saglikli olmasi icin.diger cocuklarda bilmedim bunu simdi bilinci olarak hamile kalmak istiyorum.ama bilmiyorum bu ilacin cinsiyetee bir etkisi olurmu.ben kendi yöntemi yapcam
elifim nazım.gel arkadaşım laf dinle.biz nasıl oğlan olsun diye kahve içiriyosak(gerçi benimki içmedi uykusunu kaçırıyomuş)sende ayran içirki az yavaşlasın spermler uyuşsun.hem sen hala buradamısın.hadi artık yarın laklak ederiz dooğru iş başına marş marş
hangi ilaç kızlar.feyza sana özelden gelen mesajdaki kadın regli biter bitmezmi hamile kalmışta iki oğlu olmuş :1shok:
:roflol::roflol:
elifnazcim ya ogluna cok guldum ya cok seker daha uyumadimi
birde aranizda yaticam diye tuttururmus
ya elifnaz sonucta feyzanin yontemine gorede senin simdi hamile kalsan kiz olmasi gerekiyor cinki bizde o yonteme gore kiz oldu hatta kendi yontemimize gore bile yine kiz oldu:roflol:
kızlar özür dilerim 10 kere sordumda toparlıyamıyom valla.şimdi orkidem sen tam yum günümü hamile kaldın tam olarak tespit etmişmiydin testle falan.mimoza sen regl bitimindemi hamile kaldın son kez soruyorum valla