Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya inan dün benimde aklıma geldi bu bu topiği açan arkadaş nerde acaba tanıyanınız varmııı:uhm:
Selam canım , artık sabahları uyku tutmuyor , bugün iş de yok , bol bol tembellik yapacağım hihoyyyt
dr a gitsen bellidir cinsiyetii
ne zaman gidiyosunnkaydirigubbakcemile5
cnm adet başlangıcından itibarenmi 7 gün t
o zaman keske arkadaslar dr.konturolunde yumurtlamayi takip edip keske catlatma ignesi yaptirsalarmis ve takvim günü iliski olsaymis.dedigin dogru olabilir canimArkadaşlar bence yumurtlama gününde olmadı diye bişey yok.
Bakım özlembayın çatlama iğnesi ile dilediği oldu.
Doktor ovülasyon testinin Lh artmasını tesbit edebildiğini ama yumurtanın çatlama zamanını testbit etmede etkili olmadığını söyledi bence babchoice tutmadığına göre bu yanılmalar hep ondan kaynaklandı.
yok be yaaa...yumurtlamamisimdir daha
yani insallah yumurtlamadim
cizgi bir gun cok silik cikti, ikinci gun hic cikmadi
hic akintimda olmadi
ne is anlamadim orkidem yaa...
Halecim merhaba canımm tatil nasıl gidiyor gelince mutlaka görüşelimmm
benimde aklımm hep arkadaşlardaaa ama bir türlüü okuyamıyorum burda ben, hiç evde durmuyoruzzz hergünn bir yerlere gidiyoruz çok yoruldum gezmektenn birdee bu sıcak neyyy çıldıracammm böyle birşey olamazzz yaaa
polonyayıı arıyorum gerçektenn bu konudaa
cep telefonun halen bendeki numaranmı
valla benim servisteki ebe arkadaşlarımın hepsinin 3 er tane çocuğu var bende onlara özendim bende 3 yapıcam peki sen şuanda psikolog musun?iyi bir değişim yapmışsın...evet canım.ama benim hiçbir bilgi kalmadı aklımda,pratiğim var ama.yaz arada bize.peki sen ne diyosun bu konuda ebelerin ve hemşirelerin genelde bir kızı bir oğlu vardır.