- 5 Ağustos 2008
- 1.211
- 4
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gulhonoscum ben sadece konusuyorum iste ilerde ne olucak bilemem belkide tamamen dusuncelerim degisicek boyle kendimi avutuyorum ben galiba daha alisamadim senin esinin yanasmamasi normal sadece bir kizin var bir daha olursa bak nasil yanasicak kendisi der gidelim diye:roflol:
1180 lira yazılımın fiyatı. Yazılım sayesinde siz kendiniz evinizden hem hangi günlerde hamile kalacağınızı kız veya erkek bebeğe, hemde bebeğinizin sağlıklı olmasını seçeceksiniz
Ben de bu kez yazılımı alıp kullanacam inşallah.
evet yazılımın fiyatı . Aslında ben denemeye karar veriğimde Osman bey yazılımın satışını durdurmuştu
Ben her ay kendisinden tlf. yoluyla bilgi almıştım
Tamam orkide. Ben burdayım. Hatta Antep liyim
Antepli olanınz varsa şahsende tanışabiliriz
Ben yine deneyecem ve yine diğer üye olduğum sitelerdede duyuracam.
Sonuçları yine hep beraber görecez inşallah
bernur iyi güzel diyonda adam insanlığa faydalı olmaya okadar meraklıysa niye bu kadar pahalı bu alet...yani bunu birazda bizlerin gözünde değerlendir diğer takvim bu kadar pahalı değil ki biz ordan kazıklandığımıza hayıflanıyoz günlerdir....bende antepliyim ama orda yaşamıyorum şu anda.antepde herkes oğlan çocuk delisidir biliyon zaten.ama parada kolay kazanılmıyo canım ya....güvenmek zor 100-200 değilki...
Kesinlikle rabbim dilemezse hiçbirşey olmaz.
Hatta böyle bir ayet var int. bulamadım ama hangi sure olduğunu
"Rabbim istemezse hiçbir dişi gebe kalamaz"diye.
taksit yapar anacim bak onca kisi deneyeckk korkmaasırnaşık şeysırnaşık şey
peki senin o tek ilişkin yumurtlama gününe denk geliyomuydu.
yok ya ......
dikkat çekmek için osman bey bide sakat bebek yapma günü çıkarttı.
bu ayda beni ya sakat olursa stresi sarar.
pek aklıma gelmiyodu sakat olursa diye; bide bu eklendi kafamdaki tilkilere.
serdal senin kacin ci bebegin ilkse önemli degil canim bos ver sen o konusanlari bak bazilari istiyor ne kiz nede oglan vermiyor rabbim yazik onlar ne etsin.sanki ugursuz gibi kacarlar cocugu olmayanlardan
bebek aglasa cocugu olmayan olsa onun kesin nazari degdi derler.
bunlar görmemis kisilerin isi.bos verceksin.saglik herseyden önemli.
dur canim benim sanada ozelden yazayim