kızlar selam.
aregon gülnisa ve samira... canlarım allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin prenseslerinizi.aregonla takvim ikinci fireyi vermiş.en azından bu topiği takip eden arkadaşlar bu olayın takvim makvim işiyle olmayacağını tekrar anladı.zaten bizler allah tan istedik kızıda oğluda verecek oydu. ve rabbim bunu nasip etti.şimdi önemli olan onların sağlığı.kızlar allah sonuna kadar sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin
feyzacım şimdi senin yönteme geldi sıra:jeyyar:..
deneyip görmek lazım.arkadaşım doğrumu anladım adetten sonra adet gününü 1 sayıp ilk kaç gün erkek ti.şimdi senin yöntemi biraz çevreden araştıralım.ben tam hatırlamıyorum.canım nasıl bi yoldu bu yazarmısınşakkıdı
çevremde oğlan sıralayanlarada bi sorayım bakalım aslı varmı
Canım benim çok teşekkür ederim,
Bugün bizde öyle yaptık , başka bir doktora gittik ,
ultrasonda ölçtü ve 1,6 mm dedi,
ama yinede pazartesi amniyosentez yapılacak ,
buda prof.tu, üstelik cinsiyetide kız dedi bu ,yani benim dr kesin kaçıkmış,
dün öldürüyordu beni üzüntüden
nasıl içim rahatladı anlatamam,
ayaklarım sızlıyor anlatamam, sabahın köründe istanbula gittik,
şimdide döndük
Allah hepinizden razı olsun
canım sen hemşiresin. sanırım.senin yorumun ne bu yöntemlere.adet bitiminde yumurtlama olurmu ne dersinamniyosentezdende sakın korkma hiç birşeyde olmaz
hani diyorlar ya düşük riski falan oluyor diye korkma canım
ben yıllardır bu işin içindeyim kadın doğumda çalışıyorum hiç bu sebepten bebek kaybı görmedim rahat ol
hayırlısı olsun
canım sen hemşiresin. sanırım.senin yorumun ne bu yöntemlere.adet bitiminde yumurtlama olurmu ne dersin
orkiden benim oglanida kizida ben sagimda hissttim hep canim.
elif naz kiz bak regl bitsin bir ay boyunca devam et sen yumurtlama gününü falan bos ver hangi gün tutarsa.yoksa yumurta günü tutmuyor
selam kizlarr bende kahvalti hazirliyorum dedim bi meraba diyim sizee
artikk butun calismalar aslini yitirdi dur bakalim ezgin tr yeden gelince bize ne havadisler getirecek duymustur biseylerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?