sagol feyza ablacimm valla bu kizlara bi haller olduu bende girmiycem artikimm
cinsiyeti ogrenen gidiyorrr:mymeka:
yaa feyza abla benim bebek hep sag tarafimi tepikliyoo bu cocuk niye diger tarafa gecmiyoo yaaa
orkidem valla bende artik bu yonteme inanmaya basladim baksana biz yum gununu bulucaz diye o kadar ugrastik v dus icin cok etkili diyorlar denedik etmedigimiz kalmadi sonuc kiz
selam gözelerr kiz gülücük sende benim yöntemi duymussun :)))
valla bakalim benim tam seneye agustosta ne cikcak:)))
bu yöntemle kiz oglan raziyim ama kendi yöntemimi deneyecegim ispatlayacagim tuttugunu:))))
canim esime cinko bulamadim dogal gidalardan almaya calisti bilemiyorum ama kiz denilen bebek oglan cikarmi belki bebek net gostermiyorsa ondan kiz tahmininde bulunuyorlardir diye dusunuyorum ben ayrintili ultrasona girmedim ona eylulde giricem malesef burda bulamadim drun yanildigini sanmam ama ay insallah yanilmistir oglusumun pipisini gorememistir o cadi dr:roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/adetd...e-girip-hamile-kalan-varmi-t159048/index.html
bunu okuyun cogunu kizi olmusss
alinti yazilar
arkadaşım benim çok bilmiş bir babannem var bu konuları ilişkiden hemen sonra sağına yatarsan kız soluna yatarsan erkek oluyomuş tabii allah bilir ama benim yengem bu yöntemle 2 kızdan sonra erkek doğurdu bi dene zarar gelmez
benim daha hiç olmadı senin hiç olmazsa bitane var ama yinede allah gönlüne göre versin
tabii hepimizinde...
buda bir alinti yazidirrrrrrr
bu konu uzmanlık alanım oldu oğlumda dr gitmekten hastalar dr görünmeden ben kapıda durup senin kız senin oğlan diye tahmin ediyordum öncelikle dr bana dediği regl bittikten sonra ilk 15 gün ilişkide kız oluyor son 15 gün ise erkek test ettim onayladım birsürü kişidede hesap yaptım .sonrasında erkek ultrasounda hemen şekli belli oluyor kızın ise daha geç oluşuyor,sonra erkekte en çok göbek sivri oluyor kızda ise basen kilo alıyor bunlar benim bildiklerim daHADA VAR AMA YİNEDE ALLAHIN dediği olur ALLAH herkese sağlıklı hayırlıçocuklar nasip etsin
ay GulNisa'cim inanayim diyorum ama bir turlu inanamiyorum ben buna ya
hadi kizi oglani gectim de yani regl bittikten hemen sonra iliskiye girilirde nasil hamile kalinir??
Allah allah nedir acaba bunun bilimsel aciklamasi
yani biliyoruz yumurta sadece 24 saat yasiyor
regl bittikten en az 12-14 gun sonra yumurtlama oluyor eee 24 saat nerde 12-14 gun nerde kafamçokkarıştı
yok yaw boyle hamile kalinmaz :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?