kızlar nasılsınız uzun zamandır uğramadım.biliyomusunuz ben hamileyim dün öğrendim.darısı herkesin basına .artık hayırlısı
sevgicimm senin oglann kizmi ciktiiii:uhm:
ayy ben catliycammm
hayirlisi tatlimm keske kiz olsaydida saglikli olsaydi demistii bak allah duani kabul ettii
saglikli olmasinaa coook sevindim
ense kalinligi gayet normallll:teytey:
gulucuk canimm
neden kendini suclu hissediyorsunn
asil birak bizi bu sekilde kinayanlar utansin
cokmu sey istiyoruzz sadece iki meyveyide tatmak istedik
ama senin umudunu kirmak istemem
deneyenlerden tutan olmadi tatlim iki arkadasimizz beklenmedik sonuc aldii
ucuncude hedefte ben varim haftaya ogrenecem insallahh
insallah senin gonlune gore olur ne diyim nasipten otesi yokmuss
benim annemin bi arkadaşı var.kendi kızına ve yakınlarında denedikleri bi yöntem var.ve hepsindede tuttuğunu söyler hep.biyerde duymuş.reglinin bittiği gün ilişkiye giriyomuşsun ve oğlun oluyomuş.ddenediği kızını ve diğerlerini tanıyorum.bizzatda sordum.evet dediler tuttu.şimdi bi kızı bi oğlu var onların.2.ler oğlan hep
orkideeeeeeeeem
senin dualarin kabul oluyomus benim icinde dua et neolur :çok üzgünüm:
bir bakarsin benim kizda oglan cikiverir:roflol:
offfff
yapma canim yaa
sendemi diyosun bunuu
yaa ben size o topigi bulucamm neredeyse adet sonrasi herkesin kizi olmuss
kii o gun yumurta kalirmi yaacokacimcoook
orkidem valla bende artik bu yonteme inanmaya basladim baksana biz yum gununu bulucaz diye o kadar ugrastik v dus icin cok etkili diyorlar denedik etmedigimiz kalmadi sonuc kiz
canim esime cinko bulamadim dogal gidalardan almaya calisti bilemiyorum ama kiz denilen bebek oglan cikarmi belki bebek net gostermiyorsa ondan kiz tahmininde bulunuyorlardir diye dusunuyorum ben ayrintili ultrasona girmedim ona eylulde giricem malesef burda bulamadim drun yanildigini sanmam ama ay insallah yanilmistir oglusumun pipisini gorememistir o cadi dr:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?