- 29 Mayıs 2008
- 1.741
- 6
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
izmiri mutlaka gezmelisin görülmeye yaşanmaya değer bir şehir bence...
suenur çocuk varmıydı?
sabah kızlar okuyacak okuyacak bitiremeyecek valla...:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
benim kızım daha 26 aylık
özlettin kendini canımgunaydin kislar
aksam o kadar ugrastim giremedim kac gundur ayni durum
sizler nasil girebildiniz ya sasirdim hani tr yeden siteye girmek daha kolay desem yok orkidemde girebilmis bu site artik benim istemiyor herhalde
küretaj yaparken rahimin endometriumunu tamamen kazıyıp temizliyorlarhalecim iyi olmana sevindim toparlanmissin
insallah hemen hamile kalirsin daha cabuk unutursun
ama kurtaj dogum sonrasi hamile kalmanin daha kolay oldugunu hic bilmiyordum ben hep tersini dusunurdum hani bazan duyuyorum rahmi dinlendirmek gerekiyor diye
aman dikkat et kendine hafif yağsız şeyler yemeye çalış 3.trimesterde mide resmen çoşuyor birde senin ülserin varmış allah kolaylık versin canımMerhaba arkadaşlar dünden beri çok kötü karın ağrılarım oldu, bebeğe birşey olacak diye çok korktum, erken doğum mu diye hemen hastaneye yetiştik, şükür bebekle alakalı bir durum değil, ülserim vardı tedavi olmuştum ama hamilelik tekrar tetiklemiş, şükür şimdi iyiyim, maşaallah forum coşmuş, öğleden sonra haftasonu için yazlığa gideceğim, şu sıcakları atlatana kadar neresi serin ben ordayım, pazartesi görüşürüz, selamlar...
halecim ben hep burdayim ama son bir kac gundur sorun var sanirim girmekte zorlaniyorum
oh oh halecim cok sevindim 20 gun boyunca evdesin yani burdasin bizimlesin
iyice dinlenmis olursun bizede bolbol yazarsin
birde eda gelseydi daha iyi olucakti belki neti henuz baglanmamistir
bende buraya gelmesem kizlardan haber almasam duramam herhalde
kızlar nasılsınız uzun zamandır uğramadım.biliyomusunuz ben hamileyim dün öğrendim.darısı herkesin basına .artık hayırlısı