merhaba kizlar oofff bi uyku aldi beni gidiyorr
kan sonuclarim geldii
hersey iyi bi tek demirim dusukmussss bol bol sebze ye dedi ama ben sebzeden tiksiniyorum yahuu
mecburen yemem lazim sanirimm
uyku neden olur kizlar yaa normal degilki kendimi cok kotu hissediyorum bu saate kadar uyuyunca
merhaba kizlar oofff bi uyku aldi beni gidiyorr
kan sonuclarim geldii
hersey iyi bi tek demirim dusukmussss bol bol sebze ye dedi ama ben sebzeden tiksiniyorum yahuu
mecburen yemem lazim sanirimm
uyku neden olur kizlar yaa normal degilki kendimi cok kotu hissediyorum bu saate kadar uyuyunca
orkidem demir eksikliğide uyku hali yapar iyi beslenmelisin
canım ben 7.aya giriyorum yarın
canım kırmızı ettede demir var et ye o zamancanim zaten ebede soyle kan sonuclarinda demirim cok eksik cikmiss bol bol sebze ye dedii
ama baska nede var demir halecimm sebzeyi sevmiyorumm desende baska bisey yesemm
orkide kusum yeme icmeyle olmaz hamilelikte zaten ihtiyac artıyor bir de kansızsın demir takviyesi alman şart
vermediler mi yoksa sana hap filan:uhm:
sevgicim öncelikle down sendromunda sadece ense kalınlığı değil bunun dışındada belirtiler olur burun kökü yassı olur parmakları kısa olur femur boyu kısa olur bu nun gibi bir sürü belirti var canım bunu doktorun çok net görür iyi bir prof bul ve perinatolog olsun amniyosentez falanda önemli ama dr usg bilgileri bunu %80 destekler tetkikler %20 çok iyi bir perinatolog bul hayatım benim karşı komşuma 4 yıl önce aynı şey söylendi kadın 28 yaşındaydı 2.gebelik çok iyi bir prof a gitti bir sürü doktorun aksine bu çocukta hiçbirşey yok dedi ve dediğide çıktı korkma bunun ehline git yeter iyi haberler bekliyoruzhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?