ha sunu bileydin...deliiilülülülülülü
ay senin oglanda senin gibi olursa yandiniz Orkide'cim
ele avuca sigmaz valla
daha simdiden basladi zaten top oynamaya baksana...
ben sana diyorum zaten basindan beri seninki ERKEK diye ama
doktor degilim ya bana inanmiyorsun naniknanik
gor bak el mi yaman beymi yaman...birdahaki sefer sana erkek demezse bende denemeleri birakicam haa
yani sen butun yontemleri tutturdun ama cinsiyet tutmazsa, bizim denemeler zaten bosa...
Anam toptan sapıttık valla...ELİFNAZ HADİ KIZ ARTIKIN TUTTUR ŞU KIZI ...
anam herkez birbirinden dertli ...
Valla ben artık neye inanacağımı bilmiyorum ...
Arkadaşımın oğlu oldu göğüs uçları hiç değişmemiş aynıymış.O yüzden sapıttık valla ne olacak :CüvCüv:
elifcim tutar sen cok stres ediyosun ya biraz rahat ol insallah bu ay tutar
ee kiz olunca biraz nazli olucak tabi birde sen bu kadar istiyorken azicik naz yapsin
hem ilk hamilelik gunlerinde hemen acimazki gogusler en az bir hafta gecerki ancak yerlesmeden sonra acimaya baslar
dün yumurtlama günümdü...
ovulasyon testini bu gün de yaptım 1 çizgisi çok açık pembe çıktı.
yani yumurtlamışım daha.
kim kullanıyodu ov. testi yaaaaa..
şimdi ben yarın da test yapıcam,iki çizgi de kıpkırmızı çıkarsa 24 saat sonra ilişki oucak di mi..kafamçokkarıştı
senin 2 kızın vardı dimi.
eminim benimde öyle olucak.
hiç umudum yok hiç.
tabiki üzülmemsırnaşık şey ama 3. çocuğuma hamile kalmadan önce(yani 2 kız olupta 3.yü istersem e o zamanda erkek istiycem) böyle kk da falan araştırma yaparsam sizin gibi anlayışlı arkadaş bulamıycam diye üzülüyom.senağlamaçünkü hepimiz erkek istiyorum derken bile ne demek istediğimizi anlıyoruz.a.skimse kimseye tepki göstermiyo.:lepi:en yakın tanıdığımın bile 1 kızı var .ona bile erkek istiyorum diyipte iki çift lafı üst üste koyamıyorumbenneyaptımki.ama burda rahatım.stresimi atıyoum.iyiki buldum burayı...
çok mutluyum çoook :enbuyukkk::enbuyukkk:
ovulasyon testi kullanıyosun o zaman.
şimdi yarında test yapayım dimi.
yani iki çizgiyide kıpkırmızı göreyim.
yoksa 1 çizgisi pembe çıktı diye 36 saat sonra mı ilişki olsun.
inş Allah verir.kız var ya çok tatlı yaaaa.
babasını çok seviyoŞeniz ama en ufak bi konuda benden yana çıkıyo babasına beni savunuyo ya çok hoşuma gidiyo:teytey: çoook.:teytey:arkadaşım o benim.
elifnaz ya su erkek bebekleri tutturmak daha kolay deme yaa
oofff ya kizlar daha dayanikli keske ben kiz istesydim cok daha kolay gibime geliyor yada ben bu konuda uzmanlastimda ondan zaten buda kiz olursa bir forum acicam kiz bebek nasil yapilir diye :roflol:
insallah haklisindir canim ama malesef yum gunude hamile kalan ve kizi olanda cok duydum dur bakalim iki hafta sonra benimde orkideninde ozleminde ve samiraninda belli olucak ona gore netlesicek
elifnaz benim kız kıyafete göre toka,tokaya göre ayakkabı.ayakkabıya göre çanta,çantaya göre oje.ojeye göre ruj,ruja göre far istiyo.
nabıcamı bilmiyom.hiç anasına çekmemiş hiçççççç.
ya evde kalcak kimseyi beğenmiycek yada 15inde kocaya kaçıcak....
ayyy kız evlatlarımızın kaderi güzel olsun.ikisinide istemem....
canim yum testiyle yapinca erkek bebek tutar yada hamilelik olmaz bunu pek duymamistim ama bildigim yengem yum gunude hamile kalmisti vekizi dogdu boyle vakalar cok duydum
ah ah benim rv yklasti ya yine basladim kafa utulemeye:çok üzgünüm:senağlama