- 15 Ağustos 2007
- 11.603
- 10.114
edacım nasılsın canım?rastgeldik şükür seninle
canım benim yaa ben çıkmışım sen gelmişsinnnnn
nasılsın canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
edacım nasılsın canım?rastgeldik şükür seninle
selam kizlar
bugun giremedim cok isim vardi ani bir kararla birazdan almanya ya gidicez zaten bir suredir dusunuyorduk kismet buguneymis
bir sure burdan ayri kalicam iki hafta kadar sizleri cok ozluycem
beni unutmayin emi:a015:
agustosun 16 sina rv aldim dra gidicem tabi o zamana kadar gelmis olucam
edacim sen gidince tekrar polonyaya donucenmi bilmiyorum ama eger donmezsen bile buraya yazmayi unutma ve sana iyi yolculuklar
civcivim canim hic birsey icin uzulme ca nini sikma hersey yoluna giricektir insallah
halecim sende gelmissin iyi olduguna sevindim
orkidem kis ben gelince su cinsiyeti ogrenmis ol
elifnazim bak beni unutma sakin orda firsatini bulurmuyum bilmiyorum siteye girmek icin
bu tatil icin kizlar cok israr etti dayanamadim
diger kizlar sizlerde burayi boslamayin hepinizi opuyorum
:a015::a015:
kızlar nerdesiniz yaaaa
selam kizlar
bugun giremedim cok isim vardi ani bir kararla birazdan almanya ya gidicez zaten bir suredir dusunuyorduk kismet buguneymis
bir sure burdan ayri kalicam iki hafta kadar sizleri cok ozluycem
beni unutmayin emi:a015:
agustosun 16 sina rv aldim dra gidicem tabi o zamana kadar gelmis olucam
edacim sen gidince tekrar polonyaya donucenmi bilmiyorum ama eger donmezsen bile buraya yazmayi unutma ve sana iyi yolculuklar
civcivim canim hic birsey icin uzulme ca nini sikma hersey yoluna giricektir insallah
halecim sende gelmissin iyi olduguna sevindim
orkidem kis ben gelince su cinsiyeti ogrenmis ol
elifnazim bak beni unutma sakin orda firsatini bulurmuyum bilmiyorum siteye girmek icin
bu tatil icin kizlar cok israr etti dayanamadim
diger kizlar sizlerde burayi boslamayin hepinizi opuyorum
:a015::a015:
Gülnisacım çok iyi yapmışsınız canım biraz sanada moral olur tatill
bende yılbaşında almanyadaydımmm
evet haftaya pazar gidiyorum türkiyeye temelli ve geri dönmeyeceğim buraya annemlerde kalacamm eşimden 10 ay ayrııı
annemlerde bilgisayar yokk ,eskisi gibi giremem ama fırsat buldukçaa internete kaçarr yazılanları okurum ve birşeyler yazarımmm
ay çok duygulandım ben şimdi yaaa:a015:güle güle git arkadaşım
Gülnisacım çok iyi yapmışsınız canım biraz sanada moral olur tatill
bende yılbaşında almanyadaydımmm
evet haftaya pazar gidiyorum türkiyeye temelli ve geri dönmeyeceğim buraya annemlerde kalacamm eşimden 10 ay ayrııı
annemlerde bilgisayar yokk ,eskisi gibi giremem ama fırsat buldukçaa internete kaçarr yazılanları okurum ve birşeyler yazarımmm
ay çok duygulandım ben şimdi yaaa:a015:güle güle git arkadaşım
niye kalmadin elif ablam
sendedemi benim kaderimden var esinmi cok kiskanc
yada ailesimi izin vermedii
hee de bakimm su olumlu dunyadaa
bunlar onlaraa :mymeka::
kizdim sana elif ablaa coookk
ama ikide bir ozur dilemenee
canim ne var bundaa
yaa elif ablacim ben ipin ucunu bunlara basta verdim
yasim kucuk ya birde
tepeme biniyorlarrr(((
ama firsat vermiycem artik zten seneden seneye bile goremiyomm birde diyom
bunlar beni cocuk yokken ailemden kiskandilar kimbilir cocuk olursa torunumuzu ozledik falan filann ooofff offf
kesinn tatsizlik cikacakk yanii biyerde kopacakk adim gibi eminim
dediydi dersinizz
pardon bi daha yazmam.senağlama
yaa kizlarr ben aregonu iyice merak eder oldumm
yok yok bu kiz neden gelmedii
insallah sagligin yerindedir canimm
dr erkek dedide sevinctenn daha atlatamadinmii
yoksa kiz dedide uzuldunmu diycem ama
sen kiza zaten hazirladin kendini ismini bile koydun
yaa kizlar kafayi yiycem nerde bu kizzz
sorma canim catliycak gibi oluyomm
ne erkeni ay bese girdik valla
ben gec bile diyom
sorma bebe yagi kullaniyom sende varmi canim yaa ne kullandin senn:'(((
iyiyim diyeyim ama iyi değilim şimdide bulantı başladı edacım çok kötüyüm hiç yemek yiyemiyorum su bile içemiyorum çok bulanıyor bacım yaaa....öff hiç birşeyim yoktu şu hamile kalana kadar benim hamileliklerim kötü geçiyor canım ne diyim iştecanım benim yaa ben çıkmışım sen gelmişsinnnnn
nasılsın canımm
yumurtlama testi kullanan var sa bana yardımcı olabilir miiiiii
daha günüme var ama çift çizgiyi görünce 24-36 saat içinde yumurta çatlıycak mışş
yani ben çift çizgiyi görünce ne zaman korunmayayım.
12 saat sonra mı,24 saat sonra mı,yoksa hemen mi olsun:asigim:
hemen olursa erken mi olur acaba.tşkkkkk.
selam kızlar nasılsınız aregon hoşgeldin canım nerelerdesin sen ya bi hamiş oldun elini eteğini çektin valla.
gülnisa kız nereye gittin sen ya napcan almanyada bizi bırakıp gidiyon aaa olmadı bak şimdi ben kiminle dertlerşcem şimdi biraz otur evinde ya maşallah maşallah 41 kere.güle güle git güle güle gel inşallah.
eda sende gidiyormuşsun allah allah ne oldu size ya sende bi laptop al bari gitmeden önce yazarsın sürekli diğer türlü girmezsin nete falan.
Merhaba arkadaşlar uzun bir süreden sonra tekrar burdayım, netim dün bağlandı, evi taşıdık yerleştirdik çok şükür rahatım artık, yeni haberler var mı sayfalar bayağı ilerlemiş, kimse cinsiyet öğrenmemiş sanırım , ben bir defa gittim o da kan ve idrar tahlili içindi, ultrasona girmedim, doktorum izinden dönünce gideceğim, sağlık durumumuz iyi şükür , yalnız çok sıcaak :bbo: , bebişimin hareketlerini düznli hissettiğim için kontrol konusunda acele etmiyorum, yeni süper anneler gelmiş, onlara da hoşgeldin diyiyorum, eee yeni haberler varsa alayım...