hadi gecmis olsun eda'cim.
bende misafir icin hazirlanmayi ve agirlamayi cok severim ama gittikten sonra ki temizligi sevmem hic. birde ev sessiz kaliyor ya misafir gidince o cok etkiliyor beni.
Elifcim bende şuan ev temizliyorum canımmm
bizim şimdiki ev burda 40 metre kare,bizim işler karmakarışık oldu yaniii o yüzden çok yoruldummm
eşimin arkadaşı eşi ve 2 çocuğu ayriyettende kızkardeşi ve onun çocuğu rusyadan polonyaya gezmaye geldilerrr
daha önceki evim büyüktüü zorluk çekmezdimm hepimiz sığardıkkkk ama buraya taşınalı 2 ay oldu ,ben türkiyede kalacağım için eşime küçük ev tuttukkk
gelenlere gelme diyemedikkk ev küçük dedikk ama ,aslında hotelde kalmaları gerekirdi küçük ev olduğu içinnn ama neyseee
tesadüfff eşiminn diğer iş arkadaşı eşini türkiyeden getirmeye gitti dedi siz bizim evde kalınnn misafirleriniz sizdeee
anlıyacağınnn canım burda 2 gece kaldılarrr ama ben kendi evimde misafir oldummm hergün yarım saatlik yol gittim geldim çocuklarlaaaa ben başkasının evinde kaldımmm
şimdide hem benim evi temizlicem sonrada arkadaşın evini temizlicemm
çok işim var şuan bide bu yorgunluğun üzerine hafta sonu bavul hazırlıyacağımmm haftaya pazar türkiyedeyimm
ama neyse memnun gittilerr burdannn
türkiyede olsa misafir ağarlamak çok kolay