Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar 10gündür gögüs ağrıyo.bide ateşim sürekli 37 37,4 37,1 acaba normalmi yoksa hamişlik olabilirmi
nasıl yani.yum günümü tam bilmiyom.ama sat 4 temmuz du.adetim bitince ilişki oldu.ve ardından 11 gündür göğüs agrım cok fazla.ateşim hep yüksekkkk.işte 37 37,4 falan
elifnazim nasilsin canim
ay elifnaz haklisin canim bu cok uzun bir sure ama mecbur ya normal dogumda bile 1 hafta kaliniyor hastenee cok iyiysen baska cocugun varsa cikmak icin israr edersen belki 3-4 gunde cikabiliyorsun ama sezeryan da boyle bir sansin yok iste en az 10 gunu doldurucaksin iyice duzelince cikabilirsin tek care hasteneden kacmak:roflol:
canim benim bu konuda pek fikrim yok belki samira yada hale cevaplayabilir ama benimde hamileligin ilk gunleri cok gogsum agrimisti
sagol canim iyi gibiyim bugunum pekte iyi degildi ogleden beri aglama krizindeyim hemde isin garibi sebebsiz
tatilya hic kimse kalmadi herkes gitmis disari ciksam canim istemiyor hep ayni seyler bugun moralim yok ya
kimse yok muuuuuuuuu...................................
elifnaz balıkesiri çok severim .ilçelerini da öyle...tam yaşanılcak yer.eşimin halası gönende ama bu sane gitmedim.gönen balıkesire bağlı dimi yaftatlicadiarzu
canim aslinda gecti ogle vakti cok gergindim belki coktan aglamadim dun feyza ve cicimini moralleri yoktu bugun bana gecti kizlarda canlarim ya anne bizim yuzumuzdenmi deyip duruyorlar yok kizim diyorum oylesine.neyse bugun byleyim yarina unuturum ben.
kis yok elifnaz cim ben oyle hic anac biri degilim tabiki cocuklarimi cok seviyorum onlar icin her turlu fedakarligi yaparim ama bimiyorum iste farkli bir yapidayim belki suan hamilelikten kaynaklanan bir hassasiyette var ondan olabilir yoksa cok fazla duygularimi belli etmem boyle aglasamda cabuk gecer beni taniyanlar hep der ani ve bazan cilgin kararlar veriyorsun diye biraz marjinal bir yonum var
kis elifnaz akrep burclari tam nasil olur bimem ama kiskancligim sadece esime var cok sakinim ama bende birikir sonra patlar bende basina buyruk biriyim emir almaya tahammul edemem ama duygusalimda birde yalan soyleyenlere tahammul edemem iste ama derdini paylastigim arkadaslarim gercekten bana cok guvenirler .
ama herkes cok sakin oldugumu soyler ama yav esime bagirinca bir arkadasim bize gelirken yolda duymus valla sasirdim demisti o gercekten senmiydin diye :roflol:
kis elifnaz ben cift karakterli falan olmayayim yoksa:roflol:
elifnazcim valla senle konusmak beni rahatlatti canim ya
kendime geldim yani norml halime
biraz kizlari alip yuruyuse cikalim canim sonra gorusuruz yine
gunaydin kizlar nasilsiniz bakiyimm
maasallah benim bebegim iki gundur annesinin karnindaacirit atiyorrr
ee zamani geldi ama demii
cok hos yaa cok kuvvetli tekmelerii
gozumle gorebiliyorumm
buarada kizalr bisey duydum ne olur biri evet yada hayir desin
kiz cocuklari daha mi gec belli olurmus karindaa
canim cok sagol insallah kolay atlatirim o gunleri
ama burda malesef sezeryandan sonra mecburen 10-12 gun hastenede kalmak zorunlulugu var bazi durumlarda 15 gune cikabiliyor bende kalmak istemiyorum evde daha rahat ederim diye dusunuyorum ama baska carem yok zaten tamamen duzelmeden taburcu etmiyorlar
elifnazim nasilsin canim
ay elifnaz haklisin canim bu cok uzun bir sure ama mecbur ya normal dogumda bile 1 hafta kaliniyor hastenee cok iyiysen baska cocugun varsa cikmak icin israr edersen belki 3-4 gunde cikabiliyorsun ama sezeryan da boyle bir sansin yok iste en az 10 gunu doldurucaksin iyice duzelince cikabilirsin tek care hasteneden kacmak:roflol:
bu gün moralim bozuldu.en ii arkadaşıma bu topikte olanları,ateş ölçümünü.falan anlattım
bana bunları kimseye söyleme sana deli derler dedi.tanımadığın insanlarla konuşmak daha güzel
gerçi artık tanıştık di mi
selcancim bencede pek kimseye bahsetme derim bazan alay konusu olabiliyor
ben cevremden biliyorum en yakin konustugum arkadaslarim burasi
ve tabiki tanisdik hepimizin istegi ayni ve insallah hepimizinde olucak
canim aslinda gecti ogle vakti cok gergindim belki coktan aglamadim dun feyza ve cicimini moralleri yoktu bugun bana gecti kizlarda canlarim ya anne bizim yuzumuzdenmi deyip duruyorlar yok kizim diyorum oylesine.neyse bugun byleyim yarina unuturum ben.