Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim ben her iki hamileleginde de ne bulanti ne kusma olmadi.bunlarla falan ölcülcek birsey degil ama derlerki 5 ci ayda saclaniri cikar ondan bunalti olur bilmem ne kadar dogru bu kine bizimkilerin uydurmasi belkim:))))kizlar bisey sorcam 5. aya kadar bulantilar gecmezsse bu
bebek kizmidirrr ((
orkidem ya bende dogumu araliga almak istiyorum ocak olsun istemiyorum
aralikta dogunca okula bir yil erken basliycak
benim buyuk kizim sirf ocakta dogdu diye bir yil kaybetti
ama kucuk kizim daha erken basladi ve 14 de liseye basliycak
o yuzden dr isterse araliga alicam ama zannedersem aralikta dr istemez cunki noel tatili olunca dr birde tatlideyim derse benim dogum yatar
canim niye normal dogum istemiyorsun???yok feyzacim ilk sezeryan olucak
digerleri normal dogumdu
dedigin gibiyse ben aralikta yopicam o zaman daha iyi
klava:eski sayfaları okurken yemeği yakmışım..babamla kardeşim yemeğe gelicekti...oooofffffffffff
gecmis olsun gärmedim ben bu yaziyi tabiki canim birde o sekilde amaelyat olsdunsa sezeryan en iyisi olcaktir senin icin.insallah hayirlisiyla o gün gelsin de.feyzacim oncede bir kac kez yazdim benim son dogum kotu gecmisti cok yirtiklarim oldu bende bu yuzden vajinal bir duzeltme ameliyati gecirdim ayni seyleri bir daha yasamak istemiyorum ayrica dogumdan cok korkuyorum aylar oncesinden benim icin kabuslar basliyor geceleri uyuyamiyorum korkudan.benim icin buyuk bir fobi.bu yuzden sezeryan istiyorum dogum kabusunu yasamak istemiyorum
canim sagol
simdi birde beni sezeryan korkusu sararmis diycem ama daha degil
ne zaman karnim iyiyce buyurse son aylarimda basliyor benim korkum suan rahatim cesaretim yerinde :roflol:
tek su dogum olmasinda sezeryanin aciina raziyim diyorum tabiki bilmedigimden oyle diyorum belkide bilseydim boyle rahat olmazdim
ama ne bileyim iste uyandigimda bebegim dogmus olucak bu fikir bana cok cazip geliyor ya
canım arkadaşım sezeryandan hiç korkmaaaa!!!!!!o kadar rahat oluyorkiiii ben 10 defa olsam hiç korkmam rahat ol tatlım epidural yada spinal güzel oluyor bebeğini görüyorsun ama herkezde aynı olmuyor benim sana tavsiyem yılların tecrübesi genel anestezi!geçen hatta bayan kadın doğumcumuz var onunla konuştuk oda spinal olmuş pişman oldumdiyor daha kızını görmeden komplikasyon gelişmiş genele döndürmüşler çok böyle olan var bende genel oldum sadece kendi görüşüm.....canim sagol
simdi birde beni sezeryan korkusu sararmis diycem ama daha degil
ne zaman karnim iyiyce buyurse son aylarimda basliyor benim korkum suan rahatim cesaretim yerinde :roflol:
tek su dogum olmasinda sezeryanin aciina raziyim diyorum tabiki bilmedigimden oyle diyorum belkide bilseydim boyle rahat olmazdim
ama ne bileyim iste uyandigimda bebegim dogmus olucak bu fikir bana cok cazip geliyor ya
bu arada düşük tehtidinin yanına birde grip eklendi her yanım dökülüyor ben böyleyim kızlar ya hamilelikte başıma gelmeyen hastalık kalmıyor vücut direncim çok düşüyor herhalde!çok halsizim çoook....
selam kızlar.bu saatte sadece ben uyanık olmalıyım uykum tutnadı nete girdim.:1shok:karnım büyüdükçe uyumak işkence haline geliyor.herkes tatile çıktı.arkadaşlarım komşularım:çok üzgünüm:ailemde sayemde burdalar.seneye telafi ederiz diyorum.çünkü benim yüzümden gidemiyorlar
samiracım hoşgeldin.uzun zamandır yoktun canım.bebeğinde bayağı büyümüş maşallah
bikaç yeni arkadaşta sohbetlerde var ne güzel
paylaşımlar artııkça sohbetlerde hoş oluyor değilmi arkadaşlaryerimseniben
gülnisa elif samira serdal feyza eda gülhanoş orkidem selcansın cimicimi özlembay civcivim....herkese tekrar selam yazıyorum kızlar
ha bide aregon.kızlar aregon nerde yaw.o hala kesinleşmedimi.allah hayırlısını nasip etsin inşallah.hayırlı evlat olsun aregoncum.bizimkisi merak işte.inşallah kesinleşmiştirde paylaşırsın en kısa zamanda bizimle
herkese ii hafta sonları kızlar.arada girmeye çalışacağım......a.s.
selcan cim corek otunu kaynatinca sadece suyumu iciliyor taneler cope yani
ben simdiden ogreneyim birde gunde kac defa icilmesi lazim
ben gecirdigim ameliyattan sonra cok sorun yasamistim karnim cok feci sekilde agriyordu gaz sancisi vardi yaklasik 1 ay oyle devam etti hastenedeyken dr sormustu ben utancimdan problemim yok demistim eee adama gazimi cikaramiyorum diyemezdim iste:roflol:ama cok sikinti olmustu be defa onlemimi alayim
belki haleninde bu konuda onerileri vardir ona sorayim