Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler canım allah ailesine bağışladı uzun bir süre hastanede yatacak maalesefcanim gecmis olsun insallah cabuk toparlanir
malesef kurallara uymayan o kadar cok surucu varki
canim sana ozelden biorsey sormak istemistim ama kapali
mumkunmu?
evet ya 3 aylik oldun canim.saglik olsun yavrulaimi büyütdüm saxyilir.ufaklik cok caddi.CADIARZUezginim sagol birtanem iyiyim
bazan bulanti bazan bas agrisi derken 3 ayi tamamladik
senden naber masallah kizlar buyumus
sicak browni canim benimde 2 tane kizim var 5 bucuk ve 1 yaslarinda seninkiler kac???
onu ben demiştimmm ezgincimmmmfeyza canim o tanidigin kim akraban mi??hani 7 kizi varmis ya??Allah uzun ömür versin??yada senin tanidigin degilmi?karisdirdim galiba.senin verdigin yöntemi yapmis erkek olmus.
serdalcim ya malesef bende ayni durumdayim
diyeti cok aksattim zaten dusuk yapinca biraz bosladim
sonrasindada takvim icin o iddialari na inandim iyiice es gectim
insallah hepimizinde dilegi olur Allah buyuk
hem cift cizgiyi gorsen ne degisiyor serdalcim
bunu anlayamadim sen hamile oldugunu biliyorsun zaten
canım benim sen doğurursun dördüncüyüde doğurursun yakışır sana sende bu azim varken arkadaşım olur görüşemiyoruz 2 gündür nerelerdesin bende bugün nöbete gideceğim gitmeden biraz bakayım dedim akşama giremem çok yorgunum arkadaşım bu aralar koşuşturmaktan yoruldum valla hastalar hiç bitmiyor bu aralar kocamın yeğenine araba çarptı 12 yaşında çocuk çok kötü olmuş yazık onunla uğraştık 2 gündür neyseki şimdi biraz iyi hadi öptüm seni
evet canim Allah saglik versin büyüp giderler insAllah.sen ne zam düsünüyorsun 3.cüyü??benimkilerrr 9 ve 6 yaşında canımmmmm
seninkiler daha küçükmüşşş
maSALLAH yazik ama ya keske önceden yapsaydi 7 kiz cocuk annesi olmus kolay degildir bence.ay valla bilmiyorum sence o yöntemimi yapsak canim???ben fazla ara vermek istemiyorum artik >Allah nasip ederse 3 cüyü yapip ve insAllah Allah birde erkek nasip eder.cocuk planimi kapatmak istiyorum Allah hepimize gönlündekini versin insAllah orkideme gülnisama samirama civcivime serdala özleme ve diger tatli canlarima.öpt.a.s.onu ben demiştimmm ezgincimmmm
mardinlii bir tanıdğımınnn 7 kızı varrrr arkadan erkek oluyor ama tesadüfff sonra 9ncu yine kız olmuşş 10ncudaa feyzanın yöntemini demişlerrrrr öyle yapmışşş erkek şuan 10ncuu
aslında bana kalsaa benn zayıflamışkende hemenn şimdii istiyorumm ama bazı nedenlerdenn dolayıı dahaaaa 1 yıl yadaa 2yılı bulur çünküüüü şuan yurt dışındayımm vee ben burdaa doğurmak falandaa istemiyorummmmm o yüzdenn türkiyeye kesinn dönüşş yapacağımızz zamanı bekliyorummmmevet canim Allah saglik versin büyüp giderler insAllah.sen ne zam düsünüyorsun 3.cüyü??
ezgincimm canımm ya sende özelini açarmısınn daha rahatt yazarızzzmaSALLAH yazik ama ya keske önceden yapsaydi 7 kiz cocuk annesi olmus kolay degildir bence.ay valla bilmiyorum sence o yöntemimi yapsak canim???ben fazla ara vermek istemiyorum artik >Allah nasip ederse 3 cüyü yapip ve insAllah Allah birde erkek nasip eder.cocuk planimi kapatmak istiyorum Allah hepimize gönlündekini versin insAllah orkideme gülnisama samirama civcivime serdala özleme ve diger tatli canlarima.öpt.a.s.
maSALLAH yazik ama ya keske önceden yapsaydi 7 kiz cocuk annesi olmus kolay degildir bence.ay valla bilmiyorum sence o yöntemimi yapsak canim???ben fazla ara vermek istemiyorum artik >Allah nasip ederse 3 cüyü yapip ve insAllah Allah birde erkek nasip eder.cocuk planimi kapatmak istiyorum Allah hepimize gönlündekini versin insAllah orkideme gülnisama samirama civcivime serdala özleme ve diger tatli canlarima.öpt.a.s.