Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım aynen oyle yoksa yontemın bı anlamı olmazdı
kaydını mı tuttun ılahiiiiiiiiiiiiiiii:roflol:
tutan tahminler umut verici ama defalarca yazdım tam yumurtlama lazım ben ustunkoru kaba bır hesap yapıorum adetın ve yumurtlamanın duzenlı oldgunu farzederekkk.dolayısıyla bana kesin yumurtlamsını ısı takibi catlatma ignesı veya ovulasyn testi yaparak kesin olarak yazmamıs kişi için yaptgm tahminin tutması veya tutmaması kesin sonuc deildr esas sonucu sizlerden biri takvime gore hamile kaldgında anlamak mumkun olacakyerimseniben
insallah anlatabilmişimdirrrrr
sahsudecim basınız saolsun cok uzucu bir durum Allah sabır versin ailene.üstüste sıkıntı yasamıssınız((
ay canım insallah yumurtlamana denk gelmiştir hamile kalmıssındır cok sevincem inan:dance::dance:
selam kızlaar uzun süredir giremiyodum siteye kötü bir dönem geçirdim doğrusu halamın oğlu vefat etti bu durum bizi çok üzdü bi süre sonrada eşimin dedesini kaybettik sıkıntılı bir dönemdi.bu arada takvimde 10 günlük bir süre vardı fakat sadece iki kez oldu tam yumurtlama dönemiydi sanırım (ısı ölçerek bu tahmini yapıyorum )18i adet tarihimdi bir gün geçti sonuç ne olur bilmiyorum hayırlısı bakalım nurayahmet ve nureren umarım bu ay güzel haberlerinizi alırız.