Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman orkidem o dedğin sıvı bende yeni yeni gelmeye başladı.zaten bu aylarda çıkar o sıvı.e bu zamana kadarda kızmı erkekmi anlaşılıyo zaten.gulnisacimm kiz burada nerde oyle temiz hava yahuu
kiz bi gun disari cikmistim bayila yazdimm
bidaha tek basima cikmaya korkar oldum
ama birsey yememistim
valla canim ins oglusumdur ne diyip okadar cok istiyorum kii belki bu dunya malindan hiiiic bukadar cok sey dilememistim
rabbim buyuktur
ins hepimizin gonlunun muradini verir allah
haticem
sende oyle karamsar olma lutfen
kizlar cinsiyet icin bir test var simdi gogsunuzden ilk sut geliyor ya onun bir damlasini yogun koyu kivamli olan ilk sarimsi sutu diyorum
ilk bir damlasini su dolu bir yemek kasigina damlatin
eger suya karisip yok olup giderse kiz
top gibi yayilmaz kalirsa oglan olurmus bi deneyin bakalim ne cikicak sutunuz varsa eger benim yok inanki
mimoza sayfalari okusana gulum benimki kesin oglanmis oyle dediler duymadinmi bak bunu kacirmissin istetatlicadiarzu
ayy canım pazartesimi gitcen dra....
ne biliim ikibuçuk aylıkken hissediyosan bravo sana.ben 4 aylıktı hissettim.hayırlısı.bu arada dr sölermi bakalım.ikili teste gircenmi.şöle söleyebilecek bi dr bul.özel falan.meraktan çatlatma bizide kendinide:)))))))))
mimoza sayfalari okusana gulum benimki kesin oglanmis oyle dediler duymadinmi bak bunu kacirmissin istetatlicadiarzu
kiz soyle ne hissediyon catlatma bizi
bak noluuuuurr
elif ablam kiz dedi zaten bana:çok üzgünüm:
sen ne diyonnn
cnm nerde burda ozel dr parani yiyecekler istersen 4 aylik ol agizlarini acmazlar ozel cinsiyet yerleri var oraya gonderirler ama
belki ben bi cikinti varmi diye bakarimmm
sanki cok anliyomdaa:dance: