Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orkidem Bu Takvimde Illaki Yumurtlamaya Denk Getirmem Mi Lazimm.olmazmi Yoksa
Sagol canim, beni rahatlattin, Allah´ta senin elinden tutsun insallah.
Canim benim sen hangi teknigi uyguladin o zaman, hic olmassa bende denerim ... a.s
Arkadaşlardan Biri De4mişti Ya 40gün Boyunca Hamileyken Dua Var Demişti.kim Di Acep
gulhanos canim hadi hayirlisi insallah tutturursun canim oglusu
test pozitif cikinca ertesi gun iliski
senin dedigin dua evet benim duydugum aynisi olmali
ph icin canim karbonatli dus yap iliski oncesi degisirmis
ben geldimmm canlarım bende salatı tefriciye okuyorum her cuma vakti 100 tane sonra yalvar yakar duamı ediyorum inşallah rabbim gönlümüze göre verir salatı tefriciye bütün hacetler için okunurmuş a.s.
canim peygamber efendimizin isminden bahsetmissin ona cook ahlakli ve temiz br cocukolmasi gerekir dogru diyorlar kimis kaldiramaz tasiyamaz o ismi
bizim bi tanidik vardi o isimde rabbim gunah yazmasin da
agzindan kufur eksik olmayan edepsizin ahlaksizin tekiydii
herkes ona ismine layik ol derdi bilmem iste seni yetistiren ana babaya yaziklar olsun falan
dedim ya insallah hayirli bir erkek evladin olur ama
bilemeyizki bu dunyanin bize ne getirecegini
orkidemm
noolur canim bizim icinde dua et birbirimize edelim daha makbuldur
bende salat tefriciye basladim ama tembelligimden daha 500 tane okuyabildim aslinda birlesip okusak diyorum ne dersiniz
elifnaz
yarin gidiyorsun canim ya ozluycez seni bari bugun gel iki laflayalim hepten habersiz gitme
canım arkadaşım ya saol cvp için.az önce ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı.yarınmı gitsem dr a acaba.....
canim arada girer bilgilendirirsin bizi ama zaten bu konularda az cok bilgimiz var sende yaninda gotur testlerini
ama dur ya esin yaninda olmazsa o is nasil olucak adamcagiz hemen gelebilirmi
insallah cok guzel bir tatil gecirirsin canim bebesinle donersin insallahŞeniz
gulnisa teyzesii oyle sanirim bu oglan olucak zaten yuzumde falanda ne sivilce nede gebelik maskesi olduu
ne dersinizz serdalcim hosgeldin hayyatim
bulantilarin nasil bakiyim
elifimm sende hosgeldinn aynen cnmm ayni sanki kelebek var gibi icimde hemen yakalayamaiyorum bile aninda gelip geciyorr
elifnazcim senin oglusun adi ne tabi bir sakincasi yoksa
orkidem sende erkek bebiş istiyorsun dimi.sen takvim aldınmı.benim takvim yarın gelir diye bekliyom heyecanlıyım.ama herkes tutturmuş bi yumurtlama günü diye ya bende tedirgin oldum.hatta ovulasyon testi aldım.eğer yumurtlama takvimdeki güne gelmezse ilişki olmasınmı sence yoksa takvimemi uyayım.sen nasıl yapıyorsun