Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozlem cim cok iyi gozun aydin insallah dedikleri gibi oglandir canim
kan degerin de iyi demekki yerlesme kanmasiymis seninki
umarim hamileligin kolay gecer
canim benimki yaklasik 7 haftalikken basladi oncesinde hic bir sikayetim yoktu ama istahim cok artmisti zaten dr um demisti asiri istaf hamileligin iyi bir belirtisi diye
ama simdilerde hic birsey yiyemiyorum
sen simdilik kilo falan takma ne canin cekerse bolca ye sonrasinda bulanti baslarsa yiyemiyorsun ama bu her kadinda ayni degil insallah sen yasamazsin
Benim 5.haftam ve evet iştahım cok açıldı.İnşallah böyle devam etmez.Medipol hastanesinde iyi bir dr arıyorum haftaya muayene için gitcem.Su TAKVİMİ NASIL YAPIYORDUK.kIZLAAAR KİM BANA TAKVİM YAPCAK.
Özlembay merhaba, hamişliğin için tebrik ederim. Senin doktorun vardı ondan memnun değil misin. Bende o doktora gitmeyi düşünüyordum ama olumsuz birşey mi yaşadın?
Günaydın Canlar,
Nasılsınız.*Masallah valla bu ne hız okumaya yetişemiyorum.Ben haftasonları hemen hemen hiç evde olmadığım için yazamıyorum.Annemler yazlıga gitti haftasonu orayı hazırlıycaklar benim kız için.Benimki cok yaramaz beni acayip sinirlendiyor bu günlerde.
O yüzden biraz gitmesi iyi olucak cünkü bende dayanamayıp kotu bagırıyrum cocuga.
Haftasonu eltimin annesiyle konusuyorduk lekenmemden bahsettim bana senin oğlun olcak bak gör dedi.Eskiler öyle dermiş kadın hamilelikte lekelenirse oğlan olurmus.Kadının 2 kızı 1 oglu var ve ondada olmus lekelenme oğluna hamileyken.
Benim gecen hamileliğimdede oldu lekelenme ama 5 aylık kaybettim ve pazar günü oldugu için kayda gecmemişler cinsiyeti.Bebeği sadece annem gördü oğlandı dedi.Ama dr kızda 5 aylıkken uzman olmayan biri baktıgında oğlana benzetilebilir dedi.
En önemli şeyi atladım.Cuma beta hcg baktırdım 333 cıktı adet gunümde gecti artık kesin hamileyim ama iyi bir dr arıyorum.Dr um yok.
gunaydin kizlaar
gunaydin diyorum henuz yeni kalktimm
ve dustan ciktim hemen buraya geldimm
az once oluyordum kizlarr ogurmekten bir hal oldumm
ozlemcim tebrikler hayatimm
kiz bendede oldu lekelenmee hahay
kizlar bu arada esim diyorki yaa cnm senin goguslerin ucu ne kadar koyulasti diyor dahada koyulasirmi falan diyor adam
ammada korkuyor haaa neyse kizlar buraninsaatiyle saat dortte gdiyorum kontrole iyi sonuclar aliyim dua edinn
slmm ben geldiimmm
gülnisa nasılsın canımm orkidem doktoramı gidicekti bugün
yaa kizlar ne yani gogusler dolarsa kizmi olurmus
orkide bu nerden cikti simdi:mymeka:
benim goguslerim sanki silikonla doldurulmus gibi valla oyle sistiki estetige falan gerek kalmadi ne yani buda kiz belirtisimi kafamçokkarıştı
Canım.
Ben ilk ay dr Serhat bey e gittim hamile kalmak için ama bana coook uzak.
fatmacim ben hamileligin ilk haftalarinda karnim 5 aylik hamile gibi siskindi cok gergindi sonralari gecti saniyorsam ilk zamanlarda normal oluyor siskinlik