Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne kadar ilerlemiş sayfalar diyorum.Sebebini şimdi anladım meğer Orkidem gelmiş.Hoş gelmiş.Herkese selam.
orkidem sende erkek bebiş istiyorsun dimi.sen takvim aldınmı.benim takvim yarın gelir diye bekliyom heyecanlıyım.ama herkes tutturmuş bi yumurtlama günü diye ya bende tedirgin oldum.hatta ovulasyon testi aldım.eğer yumurtlama takvimdeki güne gelmezse ilişki olmasınmı sence yoksa takvimemi uyayım.sen nasıl yapıyorsun
orkidem sende erkek bebiş istiyorsun dimi.sen takvim aldınmı.benim takvim yarın gelir diye bekliyom heyecanlıyım.ama herkes tutturmuş bi yumurtlama günü diye ya bende tedirgin oldum.hatta ovulasyon testi aldım.eğer yumurtlama takvimdeki güne gelmezse ilişki olmasınmı sence yoksa takvimemi uyayım.sen nasıl yapıyorsun
elifnaz benim 2,bebiş 3 yaşında kızım var.inş.erkek istiyorum.ama takvim kutuplaşmadan bahsediyoya.hem yumurtlamayla takvim nasıl denk gelirrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaa
günaydin orkidem canim orkidem kizma ya valla sizleri takip ediyorum canim cünkü alisdim sizlere.:sm_cool:mümkün oldukca giriyorum.teheccudde ne canim?ayy ben bi ara ugramadim maasallah
doldurmussunuz bu arada banada sorular yonelmis
kizlar bu gece allah izin verirse teheccude basliycam her gece dua edicem
sizede yapicam
gulnisam cnm benimm cok haklisin soyle birlesip okusak cook iyi olur ama masallah burayada en sik girenlerin sayisi belli uc dort kisi unuttular bizi
kizlar bakin cinsiyeti ogrendim diyipte terketmek yok ben kusup kusup geliyom yine oturuyorum bunun basina sirf sizin icin
cok ozlemisim yaaaaaa
elifcim cnm benim burcum ikizler geveze burcuu hahayy
oyledir ya geneli napalim ama oglum cokk efendi bir burca sahip olacak insallah hayirlisi artik
bugun bir arkadasimin bir kizi vardi henuz bir yasina yeni girdi ikinci bes aylik ve cinsiyetini ogrendi oglu olcakmis masaalllah valla
ezgincim ihmal ediyosun bizi kiziyorum vallaa
merhaba kızlar nasılsınız ben çok berbat bir durumdayım midemi üşüttüm herhalde hiç keyfim yok başım ağrıyo kafam kalkmıyor şimdi yine yatmaya gidiyorum.bu arada dua ederken banada dua edin olurmu bi oğlum olsun benimde allah hepimizin gönlündekini verir inşallah hayırlısyla.öptüm hepinizi.
gülnisa naptın canım sen.