Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın Canlar,
Bu sabah kaltığımda leke yoktu.Galiba tamamen kesildi.İnşallah bişey yoktur.Sizlerde ne var ne yok?Gülnisa Orkidem sizinde az kaldı cinsiyetleri öğrenmeye.Hadi hayırlısı canlarım.
ay canlarim size bisey anlatmak istedim
yabanci bi site buldum, oradaki annelerin 3-er, 4-er oglu var, hic kizlari yok, herseyi deniyorlar kiz olsun diye.aglayani mi ararsin, yine oglan olacak diye..esine söyleyemiyen mi..
bende katildim aralarina, bi kizim var diye, hepsi beni sorgu altina cekti, nasil yaptin neler yaptin, ay cok sanslisin vs..
ay cok komik yaaa, allahim sen bizi affet
neyse maalesef ben onlardan bilgi alamadim, cunku rastgele hep ogluslari olmus :)
canim ne dyorsun yaa gelin kaynana topragindaymis mi hic duymadim eger oyleyse kafamçokkarıştı benim ancak 5 kiz dan sonra oglum olur senağlama
gunaydin kizlar nasilsiniz bakiyimm
bu cinsiyet konusu canimi sikmaya basladi icime siddetle kiz doguyor kafayi siyirmadan bir ogrensem allahin izniyle
gulnisacim geri cekme yontemiyle korunani duydunuzmu hicc ve kazayla hamile kalan olmusmu hicc
yada basarili bir sekilde devam ettiren olmusmu
ayy ozlemcim cnm arkadasim benim sagol tatlim
suan gozlerim dolduu ne kadar cok istiyorum bir bilsenizz
yapicam cnm benim bu gece persembeyi cumaya baglayan gece yapicam gercekten ama olan olmustur zaten ama allah buyuk yapicam cnm benim
dr a bu pazartesi gidicez ama cok kucuk daha gosterirmi bilmem
canim haklisin en guzeli dua etmek tabiki vericek olandan istemek
burda da duydum erkek bebek isteyen kadinlar hamileligin kirk gunu dolmadan 38-39-40 ci gunler seher vaktinde duasini etmisler ozel bir duasi var nettede aynisini gormustum yazinca cikiyor zaten ama vallahi hepsininde oglu var ama ilski oncesindede dua edilmeli diye okudum Allah in vericegine inanarak israrla istersek olucagina inaniyorum ama ben birak teheccud namazini hamileligimden beri bas agrisi ve bulantilarimdan gunluk namazlarimi bile aksatmaya basladim icim hic rahat degil