herkese selam.kimse yokmu yawww.nerelerdesiniz.orkidem iyleşmedinmi hala
samiram nasıl gidiyo gebelik başladımı bulantılar
elifcim çalışmlar nasıl
aregon bugün dra gitcektin ne güzel.cumartesiyi sabırsızlıkla beklioz
gülnisa sanada sabır diliyorum.bayağı beklicen öğrenmek için
serdalcım ekledim seni
nilcimbom özlem elif hadi bu ay tutturun
süper anneler artsın inşallah
canım doktorlar tam yumurtlama gününde ilişkiyi değil yumurtlama zamanı hamile kalabilceğin günlerde ilişkiyi tavsiye ediyorlar yumurtlama için daha erken erkek bebek için uğraşıyorsan kitlere güven canım.17-18 inde kaçırmış olmazsın büyük ihtimalle yumurtlamayı.akıntı falan yokmu bu arada şeffaf olandan.kızlar çooooook silik bi çizgi daha çıkmış.acaba bu adaçayımı erken yumurtlama sebebi.çünkü dr yarın çatlar büyük ihtimal dedi.17 si yada 18i geç kalmış olursun dedi.gideyim demi ben yarın tekrar bu dr.a.
Ben geldiiim. Gulsimacim, takvimi kendine dert edip durma ne olur. geldigi zaman gelir. ya sen boyle telaslandikca bende uzuluorum, hic yoktan yere kizcagiz basin is aldi diye...
canım doktorlar tam yumurtlama gününde ilişkiyi değil yumurtlama zamanı hamile kalabilceğin günlerde ilişkiyi tavsiye ediyorlar yumurtlama için daha erken erkek bebek için uğraşıyorsan kitlere güven canım.17-18 inde kaçırmış olmazsın büyük ihtimalle yumurtlamayı.akıntı falan yokmu bu arada şeffaf olandan.
aa bak bilmiyodum sevindim canim uzun zamandir gelmedik dogru ama zaten cok gantep te durmuyoruz ki annem mersinli ya biz de orda dogdugumuz icin birde babamin memuruyeti dolayisiyla gezdik orasi asil babacigimin memleketi ama bende cok seviyorum mersine tercih ederim mersinin havasi nemi cok kotu
ya ben takvimdeki günleri yorumcu .com daki günlerle karşılaştırdım neredeyse tıpatıp aynı.....acaba aynı verilere göremi hazırlanıyor hiç bakan oldumu kendi takvimiyle
yaw yumurtlama testi pozitif ciktiktan 24saat sonra iliski. 9ay10gun sonra tostopacik bi oglan. kolay bu oglani bulmak..sırnaşık şey asil kiz zor. bi turlu guvenip denk getiremiyoruz bak ya erkek spermler erken ulasirsa yumurtaya diye..
olurmu oyle sey canimcim ya yarin gelirse cok mutlu olucam seni bos yere heveslendirmekten cok korktum 2 gun cevap gelmediya biran umitsizlige kapildim neyse insallah yarin gelirse cok iyi olur seninde adet gunun yakinmis zaten :1hug:
daha 5 dak önce baktım.üye olmamışsındır o yüzden .üyelik şrthadi canim...:1shok: :1shok: ama artik yorumcuya da bakamiyoruz ki. omlarda parali oldu anasini satayim...Çok üzgünüm çoook
canim sen turkiyede degilmisin neden senede 10 gun gidiyorsun anlamadim hadi benim iki memleket var birde buraya cok oldu geleli ancak 3 yilda bir ugruyoruz antebe ama sana yakin degilmi
civcivim bak kendimden haber vereyim canim kac gundur bulantilardan delirdim hic birsey yiyemez oldum bugun iyiyim kendime yaprak dolmasi yaptim ikinci tabagimi yiyorum keske sizlerde olsaniz da beraber yeseydik :dance:
selam kızlar
mımozam benı sormus bulantım yok henuz ama ıstahım da yok:1no2:
yorumcu bununla aynı degıl canım onda ayın 30gunu de bır cınsıyete ısaret edıyor babychoıce da bole bıse yok
oh oh canım afiyet olsun bolbol ye iyimi.kim tutar artık seni mide bulantında geçmiş.sırnaşık şeycivcivim bak kendimden haber vereyim canim kac gundur bulantilardan delirdim hic birsey yiyemez oldum bugun iyiyim kendime yaprak dolmasi yaptim ikinci tabagimi yiyorum keske sizlerde olsaniz da beraber yeseydik :dance:
daha 5 dak önce baktım.üye olmamışsındır o yüzden .üyelik şrt
yok caniiiim. uyelik yaptim ama bebek cinsiyeti bolumu icin GOLD uyelik istiyorlar... oda parali. yoksa yinemi degisti len bu???
kizlar benim askim geldi ona yemek hazirlayip gelicem burda olmazsaniz varya yarin bu sayfalari ucmus gorursunuz 500 edene kadar yazarim bugun cok iyiyim ya dolmalar cok iyi geldi doping etkisi yapti