Süper annelersiniz

Ben geldiiim. Gulsimacim, takvimi kendine dert edip durma ne olur. geldigi zaman gelir. ya sen boyle telaslandikca bende uzuluorum, hic yoktan yere kizcagiz basin is aldi diye...

mimozam insallah bu ay tuttururuz ya.. bende yoruldum artik beklemekten. stres yapmiyayim diyorum ama mumkun degil. yumurtladimmi yumurtlamadimmi diye arastirip dururken stres olmazmi hic...

canım doktorlar tam yumurtlama gününde ilişkiyi değil yumurtlama zamanı hamile kalabilceğin günlerde ilişkiyi tavsiye ediyorlar yumurtlama için daha erken erkek bebek için uğraşıyorsan kitlere güven canım.17-18 inde kaçırmış olmazsın büyük ihtimalle yumurtlamayı.akıntı falan yokmu bu arada şeffaf olandan.

Ben geldiiim. Gulsimacim, takvimi kendine dert edip durma ne olur. geldigi zaman gelir. ya sen boyle telaslandikca bende uzuluorum, hic yoktan yere kizcagiz basin is aldi diye...

ya ben takvimdeki günleri yorumcu .com daki günlerle karşılaştırdım neredeyse tıpatıp aynı.....acaba aynı verilere göremi hazırlanıyor hiç bakan oldumu kendi takvimiyle

yaw yumurtlama testi pozitif ciktiktan 24saat sonra iliski. 9ay10gun sonra tostopacik bi oglan. kolay bu oglani bulmak..sırnaşık şey asil kiz zor. bi turlu guvenip denk getiremiyoruz bak ya erkek spermler erken ulasirsa yumurtaya diye..

ya bende senede 10 gün falan gidiyom .ama yinede fanatik antepliyik:dance:

ya ben takvimdeki günleri yorumcu .com daki günlerle karşılaştırdım neredeyse tıpatıp aynı.....acaba aynı verilere göremi hazırlanıyor hiç bakan oldumu kendi takvimiyle

hadi canim...:1shok: :1shok: ama artik yorumcuya da bakamiyoruz ki. omlarda parali oldu anasini satayim...Çok üzgünüm çoook

yaw yumurtlama testi pozitif ciktiktan 24saat sonra iliski. 9ay10gun sonra tostopacik bi oglan. kolay bu oglani bulmak..sırnaşık şey asil kiz zor. bi turlu guvenip denk getiremiyoruz bak ya erkek spermler erken ulasirsa yumurtaya diye..

inanki kız daha kolay hayırlısıyla.mensten tamamen temizlenince hemen çalışmalara başla .x ler daha cadı hemen oğlanları solluyoa.s.

olurmu oyle sey canimcim ya yarin gelirse cok mutlu olucam seni bos yere heveslendirmekten cok korktum 2 gun cevap gelmediya biran umitsizlige kapildim neyse insallah yarin gelirse cok iyi olur seninde adet gunun yakinmis zaten :1hug:

cok tatlisin ya...valla yazinda oyle bir ton varki insana huzur veriyor. eminim konusma tarzinda oyle. icinin guzelligi cunku bu...:1hug:

canim sen turkiyede degilmisin neden senede 10 gun gidiyorsun anlamadim hadi benim iki memleket var birde buraya cok oldu geleli ancak 3 yilda bir ugruyoruz antebe ama sana yakin degilmi

aman hiç sorma eşimin işinden dolayı.artık adanadada oturmuyoruzfalan filan.....neyse böyle de mutlu olmaya çalışıyoz

civcivim bak kendimden haber vereyim canim kac gundur bulantilardan delirdim hic birsey yiyemez oldum bugun iyiyim kendime yaprak dolmasi yaptim ikinci tabagimi yiyorum keske sizlerde olsaniz da beraber yeseydik :dance:

aman aman afiyet bal seker olsun...sen ye aman miden de bulanmasinda biz yemesekte olur.

selam kızlar
mımozam benı sormus bulantım yok henuz ama ıstahım da yok:1no2:
yorumcu bununla aynı degıl canım onda ayın 30gunu de bır cınsıyete ısaret edıyor babychoıce da bole bıse yok

ben babychoıcedaki günler girdim mesala haziranda 10 günüm var hepside erkek günü çıktı yorumcudada.ama tesadüfi olabilir .ben net olarak demiyom zaten arkidiş benim gibi bakan varsa benzerlik varmı diye:uhm:

civcivim bak kendimden haber vereyim canim kac gundur bulantilardan delirdim hic birsey yiyemez oldum bugun iyiyim kendime yaprak dolmasi yaptim ikinci tabagimi yiyorum keske sizlerde olsaniz da beraber yeseydik :dance:
oh oh canım afiyet olsun bolbol ye iyimi.kim tutar artık seni mide bulantında geçmiş.sırnaşık şey

ben karşılaştırma yapmıştım ne alakalı ne alaksız bir sonuç alamadım.takvimle birebir değildi.

kizlar benim askim geldi ona yemek hazirlayip gelicem burda olmazsaniz varya yarin bu sayfalari ucmus gorursunuz 500 edene kadar yazarim bugun cok iyiyim ya dolmalar cok iyi geldi doping etkisi yapti

tamam canim...hadi afiyet olsun.

bak yemekten sonra hepinizi bize oturmaya bekliyorum. simdi soyle... siz yapin cayinizi kahvenizi, caniniz ne cekerse iste..gecin bilgisayarlarin karsisina...bir taraftan cayinizi yudumlarken bir taraftanda muhabbet ederiz. tamam mi.. simdi kimler geliyor bakalim. ona gore hazirlik yapalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…