geldim kizlar nasil bir gaspet insaniz biz anlamadim yaww
dun saat 5e randevu almistim adam 5 50de geldi.ben de wc sıkısık gittimki karından rahat gorulsun diye.karnım şişti patlıcam tam 50dk bekledik.sonra kadına sordum vajinal bakıyorsa wc gidip rahatlayacaktım onun icin sordum alttan mı karından mı bakıyor diyee ne dese begenirsiniz bizim ultrason tutukluk yapıyor :1shok:be kadın soylesene zamanında.neyse 50dk bekledik adam geldi nerden baksan 65 70 yasında bir dede.kac aylık dedi yeni daha dedim.ben 3 aydan once ultrasonda bakmıyorum zararlı dedi:1shok:dunya saglık orgutunun kararıymıs :dilcikar:2.bir emre kadar bakmayacam ama cogu kısı bakıyor.bişe olursa sorumluluk kabul etmem dedi.ben şoktayım tabi...ee nasıl anlasılcak o zaman dıs gebelik mi bos gebelik mı normal gebelik mi dedim adam gonodod.... hormonu 500uzeriyse normaldir biz muayene ile anlıyoruz dedi.yok artık daha neler yani ultrasonum bozuk desene şunaa...ben klasık yontemlerden yanayım dedim.10sene once ultrason mu vardı o zaman napıyorduk dedi.deli oldum yanii..adam beni iki ellicek tamam hamilesin ver para...
sizin idrarınızı alalım dedi.yaa ben kapı gibi kan testi yapmısım adam bana k.çı kırık ıdrar testınden bahsedio delirdim resmen.ben ultrason tercih ediyorum dedim cıktık ordan.o saatten sonra dunya yer gezdik tabi doktor moktor yok.bu haftaya kaldı benim iş...
gulnisa canım cok sevindim yaa paranı kurtarmana.nasıl boyle bir yanlıslık yaparlar pes diyorum.profesyonellige sıgmayan bir olay ama parayı geri alacaksın ya onemli olan bu.elifcim senin de gozun aydın canım cok istiyordun bak kısmet oldu.insallah kızı tutturursun
hepinizin anneler gununu kutlarım insallah seneye anneler gununde ben de anne olmus olurum:1rolleyes: