- 8 Şubat 2008
- 1.153
- 0
ağzına sağlık elifimma.s.
saol ya.gerçekten bugün komşular falan oturduk oğlu olanlarda sanki bi hava bi tafra sezdim.banamı öle geldi anlamadım.ama bi böbürlenme vardı.içime attım tabiki.sanki kızı olan annelerdede bi mahçupluk sezdim.bilmiyorum banamı öle geldi yoksa duygusalımya bu aralar ondanmı bilmiyorum:çok üzgünüm:..bana cinsiyeti bellimi diyolar kız diyorum -hmm hayırlısı diyolar yarım ağız.valla içime oturdu..yani elifcim diyiş tarzlarını kafanda canlandırabiliyosundur umarım.nedemek istedşiğimi anladığına eminim.ilk defa bugün kız erkek diye kafama bişiler girdibenneyaptımkiyoksa aklıma gelmezdi.neyse ya dertleştimya senle biraz içim rahatladı.başkasına anlatamıyosun dedikodu yapar gibi oluyo.ama sizlere herşey anlatılıyo iyiki varsınız..
benim canım kızım ağustosta doğacak inşallah teyzesi
erkek evlat sahibi olmakta bambaska bisey taii. oglum benim hayatim, herseyim. oyle boncuk boncuk baktimi yuregimin yagi eriyor. kizinda yeri apayri tabii. annenin arkadasi olur herhalde kiz cocugu. yani beraber giyinir, senin giydigine ozenir, makyaj malzemelerini kurcalar, takar takistirir...ne guzle ya.. valla bana hamile birisi kizim olcak dedimi ilk lafim ay ne guzel yaa oluyor yerimseniben
bak benim oglan gecende ne yapti sacimi duzeltirken kollarimi yukariya kaldirmistim kazagim yukari siyrilmis biraz gobegim gorunmus. geldi anne gobusun gorunuyo dedi kazagimi asagiya indirdi. muzur simdiden basladi yani kiskancliklara...