Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Kızlar inşallah ikinizden de hayırlı haberler alırız 🤲🏻💙🤲🏻💙
Amin canım cümlemizden inşaallah 🥰
Kuzu benm adet niteli oldu baya her sabah takipteyim şimdilik bişiy uok ama geçen ay 17.günde pik 18de çat olmuştu eğer bu ayda öle olursa pazartesi günü pik görmem lazım, yani çok kalmadı denemeye, stres yapmamaya çalışıyoruz daha öncede demiştim ze eşim çok etkilendi geçen sefer halen dahada etkisinde diyebilirim psikolojik bişey oldu yani o akşam birden çatladi hadi diyince 🤭 haftasonu olmaz o kadar erkende pazar gününden sonra her an deneme olur 😍😍 inşallah tutar bu sefer yaa 😂
Hayırlısıyla sağlıkla tutunsun oğluş bu sefer inşaallah 😍
Hadi hayırlısı olsun inşallah benim eşimde tam tersi bana oldu de hemen olsun diyor öncesinde haber verme diyor 🤭😂😂😂onlar bizden stresli nasıl oluyorsa o iş 🙃🙃🙃
He ya biz istemeden onları strese sokuyoruz akışına bıraksak olacakta 😁

İnşallah ya bekliyorum bende sizler gibi sabırsızlıkla dua edin bana 😌 Allahtan testlerimde bi sıkıntı olmuyor testlerim çok net 😌

Aslında ben gayet rahatım tek sorun bi açıldı bi koyulaştı sorunu oldu geçen ay ile bu ay onun dışında herşey yolundaydı eşimde bana diyor sen çok stres yapıyorsun yapma bak 🤭😂😂😂😂

Ahahahahah 😂😂😂😂 ayy süpersin yaa tam olarak öyle yap bence de hiç deme bile bu ay bende öyle yapcam tabi deneme yapabilirsem becerirsem 🙊😂😂😂😂
Kız biyandanda düşünüyorum ölesine şaapalım diyince nornalde korunuyoz birden sal dicemde adam yığılcak yanıma, kaş yapalım derken göz çıkarcaz ahahahhaha 😂😂😂😂 ayy şaka biyana bu uşak muhabbetinden temiz delirdikkk haa 😂😂🙈🙈🙈

Aynen canım bende her belirtiyi hamileliğe yoruyorum normalde benim göğüs hassasiyetim olmaz pms dönemindede olmaz dünden beri o da var 🤷🏻‍♀️ Psikolojik değilse bekleyip görceğiz bakalım hayırlısı
Aynen canım ben pazartesi yada salı yaparım gebelik testi.insallah psikolojik değildir ya hamileyiz biz🥰❤️
Kızlar inşallah ikinizden de hayırlı haberler alırız 🤲🏻💙🤲🏻💙
Amiin canım inşallah ya 💙
Hadi hayırlısı olsun inşallah benim eşimde tam tersi bana oldu de hemen olsun diyor öncesinde haber verme diyor 🤭😂😂😂onlar bizden stresli nasıl oluyorsa o iş 🙃🙃🙃
Yav kızlar biz de deneme yaptik. Benim eşim de rahat görünmeye çalıştı ama heyecanlıydı.normalden daha az miktarda geldi sprm 🤭🤦keçiboynuzu da etki etti sanırım yani daha koyuydu şey 😅 tövbe yarabbim

Kız biyandanda düşünüyorum ölesine şaapalım diyince nornalde korunuyoz birden sal dicemde adam yığılcak yanıma, kaş yapalım derken göz çıkarcaz ahahahhaha 😂😂😂😂 ayy şaka biyana bu uşak muhabbetinden temiz delirdikkk haa 😂😂🙈🙈🙈
Yok yok bişey olmaz öncesi söyleyince o işten de oluyorsun ama boşver 🙊😂😂😂

Aynen canım ben pazartesi yada salı yaparım gebelik testi.insallah psikolojik değildir ya hamileyiz biz🥰❤️

Amiin canım inşallah ya 💙

Yav kızlar biz de deneme yaptik. Benim eşim de rahat görünmeye çalıştı ama heyecanlıydı.normalden daha az miktarda geldi sprm 🤭🤦keçiboynuzu da etki etti sanırım yani daha koyuydu şey 😅 tövbe yarabbim
Bizim de geçen ay öyle oldu bide sabah yataktan kaldırınca adamı neye uğradığını şaşırdı birde akşam bidaha deyince hepten şok geçirdi hani tek ilişki olacaktı neden diye diye yaptı zavallım 🤭😂😂😂🙃🙃🙃

Bizim de geçen ay öyle oldu bide sabah yataktan kaldırınca adamı neye uğradığını şaşırdı birde akşam bidaha deyince hepten şok geçirdi hani tek ilişki olacaktı neden diye diye yaptı zavallım 🤭😂😂😂🙃🙃🙃
Hahahhahhah😂😂😂 adamlar hızımıza zor yetişiyor.😂 Gerçi oğlan olsun diye ses çıkarmıyor benimki ne dersem yapıyor.insallah cabamiza karşılık verir rabbim oğlanları 💙💙💙

İnşallah ya bekliyorum bende sizler gibi sabırsızlıkla dua edin bana 😌 Allahtan testlerimde bi sıkıntı olmuyor testlerim çok net 😌
Ay maşaallah de kendi kendine nazar etme 😁 bu ayda rast gitsin inşaallah
Aslında ben gayet rahatım tek sorun bi açıldı bi koyulaştı sorunu oldu geçen ay ile bu ay onun dışında herşey yolundaydı eşimde bana diyor sen çok stres yapıyorsun yapma bak 🤭😂😂😂😂
Valla ne dersek diyelim stres oluyor çünkü bir şeye odaklanamıyoruz sonucu daha yapmadan düşünmekten 🤦🏻‍♀️

X