Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
[/QUOTE]
Tamam canım teste devam edeceğim.doktor baktı.iki tarafta da yum var. Sol baya büyümüş çatlamak üzere dedi.sağ da çatlar büyümüş geceyi değerlendir dedi.birde ikiz oluyormuş Ya nasip. Ben testi iki saate bir yapayım inşallah rabbim isteyen herkesle birlikte bana da hayırlı erkek evlat versin 🤲🌹

Maşaallah canım ikiside tutar inşaallah gönlüne göre 💙 ne güzel hemen gelişti çatladı yumurtası benim neden günlerdir çatlamıyor deli olcam.
Kızlar benim hep soldan yumurta oluyordu aylardır hep soldu.bu ay hem sağ hem sol oluştu.Rabbim çok büyük. Bir de ben yumurta için masaj yaptım kızlar sağ tarafıma.sabah aç karna adetten sonra başladım onunda etkisi oldu sanırım. İnşallah sağ yumurtam tutar hayirlisiyla
Bende doktor gelişmemiş dedikten sonra başladım masaj etki etti bencede benimkide büyüdü ama çatlamak bilmiyor.🤦🏻‍♀️ Senin kaç mm yumurtalar sordun mu?
Bu ay bende o masajı yaptım normalde benim de hep sağ ağrır bu ay hem sağ hem sol ağrıdı ama yum bi tuhaf oldu ama o masaj bence etkili 👍🏻

Masallah kizlar ne kadarda cok.yazismissiniz Tazeanneeee Tazeanneeee cnm dr pazartesi biraz yaniltti galiba birde incir falan yedon ya o buyumesine yardimci olmuştur cat icinde havuc kürü yap cnm insallah tutinacak oğlusun 💕🥰
Havuç yemekten tavşan çıkaracağım az kaldı😁

Çatlamıyordu.........🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• F1F8E75B-7EAA-45F7-B81D-59A4B02D6692.png
    F1F8E75B-7EAA-45F7-B81D-59A4B02D6692.png
    584,5 KB · Görüntüleme: 71
Tazeanneeee Tazeanneeee kaç mm oldugunu sormadım canım ya.senin niye çatlamadi bende hayret ediyorum. Adet döngün uzun mu geç mi yumurta çatlıyor ki bilemedim ya.nasip kuzum olmazsa martta denersin
Yok kuzum bu gece ilerleyen saatlerde bir deneme daha yapıp bırakacağım artık olan oldu gerisi tevekkül en azından çatlamaya yakın sperm olsun bu geceden başkada yapmam.🤷🏻‍♀️ Döngüm 30-31 aralığı ama doğum kontrol hapı bırakalı 3 ay oldu o mu düzeni oturtmadı acaba ondan mı böyle oluyor

Yok kuzum bu gece ilerleyen saatlerde bir deneme daha yapıp bırakacağım artık olan oldu gerisi tevekkül en azından çatlamaya yakın sperm olsun bu geceden başkada yapmam.🤷🏻‍♀️ Döngüm 30-31 aralığı ama doğum kontrol hapı bırakalı 3 ay oldu o mu düzeni oturtmadı acaba ondan mı böyle oluyor
Doğum kontrol hapı etkiliyor belki olabilir canım.insallah oğlun tutunur sana rabbim diledikten sonra hergun ilişkiyle bile olur oglan
Tek denemede mi bırakacaksın?
Evet başka deneme yapmam artık canım

Doğum kontrol hapı etkiliyor belki olabilir canım.insallah oğlun tutunur sana rabbim diledikten sonra hergun ilişkiyle bile olur oglan

Evet başka deneme yapmam artık canım
Amin canım hepimize nasip olsun sağlıklı, hayırlı erkek bebeler 💙

Kızlar en alttaki testi yeni yaptım.catladi bence birazdan deneme yapacağım namaz falan kılıp. Dualarınıza talibim.
Testleri örnek olur bazı arkadaşlara diye attım hepsini.
Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla hayırla gelsin oğlunuz 🤲🏻💙👶💙🤲🏻
Son testine göre çatlamış duruyor sanki senin de ultra pikin çok çok koyu olmuyor inşallah güzel haberlerini alırız 😘❤️🌺

Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla hayırla gelsin oğlunuz 🤲🏻💙👶💙🤲🏻
Son testine göre çatlamış duruyor sanki senin de ultra pikin çok çok koyu olmuyor inşallah güzel haberlerini alırız 😘❤️🌺
Aynen ultra pik çok koyu olmadı test farklı markalar kullandım oda biraz fark ediyor.kasik ağrılarim geçti çatladı yumurta bence.insallah hepimiz birbirimizin güzel haberlerini alırız canlar ❤️❣️

Canım bi kolaj yapıp atsana testlerini buraya attığın halleriyle bi karşılaştırma yapalım sen testi yaparken ilk t mi c mi çıkıyor takip ettin mi
T çıkıyor canım saat 12de yaptığımda t biraz geç belirdi birazda silik gibi geldi sanki bana. Silinmeye geçecek gibi sanki şimdi bir tane daha yapcam ama deneme yaptım artık eşimde gerildi iyice planlı bebek mi olur bilmem ne diye söylendi durdu dedim olsun artık. Şimdi erkek bebek grubunda okudum yumurtlama günü ve çatlama günü hariç ilişkiyle oğlu olmuş kadının yengesinin öyle yazmış. Verecek olan rabbim her şekilde verir ben bu aya noktayı koyuyorum hayırlısı artık.🥰

Eklentiler

• 3EDA4CDE-43B7-4EE3-B72B-6D112E3946D0.jpeg
    3EDA4CDE-43B7-4EE3-B72B-6D112E3946D0.jpeg
    96,7 KB · Görüntüleme: 44
Ve bu da deneme sonrası test şükür silinmeye başladı üç günlük pikten sonra 😍 kızlar bir haftadır meşgul ettim buraları halkınızı helal edin şimdi beklemeye alabilirim kendimi.🥰 Allah razı olsun hepinizden çok destek oldunuz yardımcı oldunuz.😘

Eklentiler

• 82B2A7A7-6C31-422E-BDF7-2ACC1C741DD2.png
    82B2A7A7-6C31-422E-BDF7-2ACC1C741DD2.png
    543,2 KB · Görüntüleme: 46
Ve bu da deneme sonrası test şükür silinmeye başladı üç günlük pikten sonra 😍 kızlar bir haftadır meşgul ettim buraları halkınızı helal edin şimdi beklemeye alabilirim kendimi.🥰 Allah razı olsun hepinizden çok destek oldunuz yardımcı oldunuz.😘
Helal olsun canım hepimiz burda birbirimizi tanımadan destek oluyoruz
şükür kardeşim çatladı senin zalım yumurta 😅
Son deneme yapman da iyi oldu bence zamanlama tuttu.ikimizin de tutarsa aynı gün hamiş kalacaz inşallah 🤩

X