Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
T çıkıyor canım saat 12de yaptığımda t biraz geç belirdi birazda silik gibi geldi sanki bana. Silinmeye geçecek gibi sanki şimdi bir tane daha yapcam ama deneme yaptım artık eşimde gerildi iyice planlı bebek mi olur bilmem ne diye söylendi durdu dedim olsun artık. Şimdi erkek bebek grubunda okudum yumurtlama günü ve çatlama günü hariç ilişkiyle oğlu olmuş kadının yengesinin öyle yazmış. Verecek olan rabbim her şekilde verir ben bu aya noktayı koyuyorum hayırlısı artık.🥰
Canım sillnme başlamış burda bak senşn de c silinip t koyulaşmadı tam olarak herkesin bir düzeni var işte Rabbim güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah yürekten istiyorum inan 🤲🏻💙👶💙🤲🏻

Ve bu da deneme sonrası test şükür silinmeye başladı üç günlük pikten sonra 😍 kızlar bir haftadır meşgul ettim buraları halkınızı helal edin şimdi beklemeye alabilirim kendimi.🥰 Allah razı olsun hepinizden çok destek oldunuz yardımcı oldunuz.😘
İşte beklenen sillnme wuhuuuuuu süperrrr süperrrr hadi bakalım oğluş gelecek inşallah ☝🏻🤲🏻💙👶💙🤲🏻☝🏻
Helal olsun canım ne demek birbirimize destek olmak için varız burada sağlıkla hayırla gelsin yavrularımız inşallah birimizin sevinci hepimizin oluyor 🙏🏻😘❤️

🍀🍀🍀 TEFRİCİYE LİSTEMİZ 🍀🍀🍀

SoLeiL12 SoLeiL12
eflatun88 eflatun88
Ruveydam2015 Ruveydam2015
1 12ha
R rana20
Hayallerimmm3 Hayallerimmm3
B Beybipattis
Nurelifefe Nurelifefe
D dilek062
D Dilayla
E Ecrin7325

❗❗❗@Hayallerimmm3 için bildirim yapmayanlar ;

❓ eflatun88 eflatun88
❓ 1 12ha
❓ D dilek062
❓ E Ecrin7325
Kızlar lütfen bir dönüş yapıp bilgi verin okudum veye okuyamam diye ona göre hareket edelim 👍🏻

Arkadaşlar listemiz bu şekilde fakat devamlı okumayan ve bildirim yapmayan arkadaşları çıkarmak zorundayız çünkü dualarımız hep yarım kaldı,kimsenin hakkı kimseye geçmesin 😔
📍📍📍Lütfen bu bildirime kesin ve net bir şekilde dönüş yapıp ben devamlı okurum diye cevap verenlerle duaya devam edeceğiz 👍🏻👍🏻👍🏻

SoLeiL12 SoLeiL12
eflatun88 eflatun88
1 12ha
R rana20
B Beybipattis
Nurelifefe Nurelifefe
D dilek062
D Dilayla
E Ecrin7325

Arkadaşlar listemiz bu şekilde fakat devamlı okumayan ve bildirim yapmayan arkadaşları çıkarmak zorundayız çünkü dualarımız hep yarım kaldı,kimsenin hakkı kimseye geçmesin 😔
📍📍📍Lütfen bu bildirime kesin ve net bir şekilde dönüş yapıp ben devamlı okurum diye cevap verenlerle duaya devam edeceğiz 👍🏻👍🏻👍🏻
Ben okurum cnm

Helal olsun canım hepimiz burda birbirimizi tanımadan destek oluyoruz
şükür kardeşim çatladı senin zalım yumurta 😅
Son deneme yapman da iyi oldu bence zamanlama tuttu.ikimizin de tutarsa aynı gün hamiş kalacaz inşallah 🤩
Amin canım oğluşlara hamile kalmak duasıyla 🤲🏻
Sorma yarım kilo havuç daha yedim akşamdan geceye çatladı sonunda ben emin olmak için birkaç saat sonra iyice silindiğini görmek için bir test daha yapcam bakayım 😁
Canım sillnme başlamış burda bak senşn de c silinip t koyulaşmadı tam olarak herkesin bir düzeni var işte Rabbim güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah yürekten istiyorum inan 🤲🏻💙👶💙🤲🏻
Amin canım bende aynı şekilde bir yılı geçti burada herkese sevindim üzümdüm dua ettim rabbim emeklerimizi tez vakitte sağlıklı hayırlı erkek bebelerde müjdelesin💙😍🤲🏻
İşte beklenen sillnme wuhuuuuuu süperrrr süperrrr hadi bakalım oğluş gelecek inşallah ☝🏻🤲🏻💙👶💙🤲🏻☝🏻
Helal olsun canım ne demek birbirimize destek olmak için varız burada sağlıkla hayırla gelsin yavrularımız inşallah birimizin sevinci hepimizin oluyor 🙏🏻😘❤️
Amin canım sayılı günler çabuk geçer ama bence tutacak diye bir his var içimde yanılmıyorumdur inşaallah🥰
Cumamiz mübarek olsun kizlar rabbim bu guzel gun hürmetine kalbimizden geçen dualarimizi kabul eylesin🤲💕
Amin canım 🤲🏻😘

Amin canım oğluşlara hamile kalmak duasıyla 🤲🏻
Sorma yarım kilo havuç daha yedim akşamdan geceye çatladı sonunda ben emin olmak için birkaç saat sonra iyice silindiğini görmek için bir test daha yapcam bakayım 😁

Amin canım bende aynı şekilde bir yılı geçti burada herkese sevindim üzümdüm dua ettim rabbim emeklerimizi tez vakitte sağlıklı hayırlı erkek bebelerde müjdelesin💙😍🤲🏻

Amin canım sayılı günler çabuk geçer ama bence tutacak diye bir his var içimde yanılmıyorumdur inşaallah🥰

Amin canım 🤲🏻😘
Hadi inşallah canım grubun ilk hamişi olursun o zaman 🤰🤲🏻💙

SoLeiL12 SoLeiL12
eflatun88 eflatun88
1 12ha
R rana20
B Beybipattis
Nurelifefe Nurelifefe
D dilek062
D Dilayla
E Ecrin7325

❓ eflatun88 eflatun88
❓ 1 12ha
❓ D dilek062
❓ E Ecrin7325
Kızlar lütfen bir dönüş yapıp bilgi verin okudum veye okuyamam diye ona göre hareket edelim 👍🏻

Ben okurum canım

SoLeiL12 SoLeiL12
eflatun88 eflatun88
1 12ha
R rana20
B Beybipattis
Nurelifefe Nurelifefe
D dilek062
D Dilayla
E Ecrin7325

❓ eflatun88 eflatun88
❓ 1 12ha
❓ D dilek062
❓ E Ecrin7325

M Maviayyy
Tazeanneeee Tazeanneeee
Kızlar isteseniz sizi de ekleyim 💙💙💙
Canisi ben zaten okuyordum K Khvekokusu20 bir arkadas cikmisti listededen onun yerine almisti yani okurum

X