- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım diğer testin sanki daha koyuydu ama bu test başka marka o yüzden o aradaki farkı böyle anlamak biraz zor olur eğer elinde varsa aynı testten devam et daha iyi anlaşılır ultra pik ilk açılma falanCanlar bunu yeni yaptım.pikti en son yaptığım acilmaya başlamış mi sizce hala pik mi. Kendi testimi yorumlayamiyorum ya
akrep inadı tuttu sanırımBurcun neydi oğlak miydi bu kadar inat etti içimden bi ses senin bu denemeden oğlan olacak diyo
Darısı başıma Cuma gecesinde tutacak Allah’ın izniyleÖ
evrt sağdan olmuştu yumurta canım
Tamam canım teste devam edeceğim.doktor baktı.iki tarafta da yum var. Sol baya büyümüş çatlamak üzere dedi.sağ da çatlar büyümüş geceyi değerlendir dedi.birde ikiz oluyormuş Ya nasip. Ben testi iki saate bir yapayım inşallah rabbim isteyen herkesle birlikte bana da hayırlı erkek evlat versinCanım diğer testin sanki daha koyuydu ama bu test başka marka o yüzden o aradaki farkı böyle anlamak biraz zor olur eğer elinde varsa aynı testten devam et daha iyi anlaşılır ultra pik ilk açılma falan
Dr a gitmen iyi olmuş canım devam et teste sen hadi bakalım gelsin ikiz oğluşlarTamam canım teste devam edeceğim.doktor baktı.iki tarafta da yum var. Sol baya büyümüş çatlamak üzere dedi.sağ da çatlar büyümüş geceyi değerlendir dedi.birde ikiz oluyormuş Ya nasip. Ben testi iki saate bir yapayım inşallah rabbim isteyen herkesle birlikte bana da hayırlı erkek evlat versin
Bu ay bende o masajı yaptım normalde benim de hep sağ ağrır bu ay hem sağ hem sol ağrıdı ama yum bi tuhaf oldu ama o masaj bence etkiliKızlar benim hep soldan yumurta oluyordu aylardır hep soldu.bu ay hem sağ hem sol oluştu.Rabbim çok büyük. Bir de ben yumurta için masaj yaptım kızlar sağ tarafıma.sabah aç karna adetten sonra başladım onunda etkisi oldu sanırım. İnşallah sağ yumurtam tutar hayirlisiyla
Aynen canım bence de etkili bir masaj benim uyuyan yumurtalık uyandı çok şükür.testlerime hep yorum yaptın Allah razı olsun kardeşim.Bu ay bende o masajı yaptım normalde benim de hep sağ ağrır bu ay hem sağ hem sol ağrıdı ama yum bi tuhaf oldu ama o masaj bence etkili
Allah razı olsun canım. İnşallah rabbim hepimize oğlanlar nasip etsin.simdo tekrar test yaptım hala pik. Geceye denk gelse açılma on numara olur inşallahMasallah kizlar ne kadarda cok.yazismissiniz Tazeanneeee cnm dr pazartesi biraz yaniltti galiba birde incir falan yedon ya o buyumesine yardimci olmuştur cat icinde havuc kürü yap cnm insallah tutinacak oğlusun
B Beybipattis cnm iki yumirtan olmasina sevindim insallah ikiz oglislarin olur cnm
Insallah bu gece olur cnmAllah razı olsun canım. İnşallah rabbim hepimize oğlanlar nasip etsin.simdo tekrar test yaptım hala pik. Geceye denk gelse açılma on numara olur inşallah
Ne demek canım benim keşke elimizden daha fazlası gelse senden de Allah razı olsun Rabbim rast getirsin inşallahAynen canım bence de etkili bir masaj benim uyuyan yumurtalık uyandı çok şükür.testlerime hep yorum yaptın Allah razı olsun kardeşim.
Kızlar benim hep soldan yumurta oluyordu aylardır hep soldu.bu ay hem sağ hem sol oluştu.Rabbim çok büyük. Bir de ben yumurta için masaj yaptım kızlar sağ tarafıma.sabah aç karna adetten sonra başladım onunda etkisi oldu sanırım. İnşallah sağ yumurtam tutar hayirlisiyla
Normalde her ay bir yumurta atilirmis nadir durumlarda da çift yumurta oluşurmus canım.bizde de yok yakınlarda ikiz olan.bana da ikisi birden tutmaz gibi geliyor nasipBu ay smear aldırmaya gittiğimde doktor baktı oo sağ taraf yumurta bayağı olgunlaşmış dedi sonra cihazı kaydırdı soldan da gelişiyor kapışsınlar bakalım dedi:)...Bişey anlamadım bizim ailede hiç de ikiz yok...Bu durumda biri gelişmeden kalıyor diğerimi atılıyor fikri olan var mı
Hadi bakalım kuzum allah hayırlısı ile nasip etsin oğlusunu haber bekliyoruz..Kızlar en alttaki testi yeni yaptım.catladi bence birazdan deneme yapacağım namaz falan kılıp. Dualarınıza talibim.
Testleri örnek olur bazı arkadaşlara diye attım hepsini.
Şu yumurtlama masajı nerde var nerden izleyebiliriz canımNormalde her ay bir yumurta atilirmis nadir durumlarda da çift yumurta oluşurmus canım.bizde de yok yakınlarda ikiz olan.bana da ikisi birden tutmaz gibi geliyor nasip
YouTube yaz canım bir gebenin günlüğü yumurtlama masajı diyeŞu yumurtlama masajı nerde var nerden izleyebiliriz canım