- 30 Ocak 2019
- 1.429
- 1.562
İnşaallah en azından arzumun takvimine uyuyor hala şansım var ay sinirlerim bozuldu çatlasada kurtulsamAynen öyle canim bundan sonrasi dua bence yinede kötü degil denemelerin bence icini ferah tut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah en azından arzumun takvimine uyuyor hala şansım var ay sinirlerim bozuldu çatlasada kurtulsamAynen öyle canim bundan sonrasi dua bence yinede kötü degil denemelerin bence icini ferah tut
Amin canım tevekkül edip beklemekten başka bir şey yok artık benim içinCanım inan ki en doğru yoldasın hiç kafanı takma nasipten ötesi yok sen elinden geleni yaptın takdir Rabbimin
3 gün üst üste deneyip oğlu olan çok kişi var yeter Rabbim ol desin
Ayy evet onu soracaktim süper canim o zaman bakalim geceye kadar nolcakİnşaallah en azından arzumun takvimine uyuyor hala şansım var ay sinirlerim bozuldu çatlasada kurtulsam
Canım bazı aylar o ağrı bende de oluyor yürürken bile acı çekerim yani o derece geçen ay oldu ama bu ay olmadı mesela bende normal yani merak etmeİnşaallah en azından arzumun takvimine uyuyor hala şansım var ay sinirlerim bozuldu çatlasada kurtulsam
Canım bazı aylar o ağrı bende de oluyor yürürken bile acı çekerim yani o derece geçen ay oldu ama bu ay olmadı mesela bende normal yani merak etme
Baya baya uzunmuş hemde zaten yumurta geç olgunlaştı en azından sağlıklı bir yumurta gebelik boyutuna gelmiş doktor öyle dedi tek sorun çatlamasına kaldık Hayırlısı inanıyorum olacak Allah’ın izniyleBence yarına kalabilir o yüzden iyi takip yapmak lazım bu sefer acele etme çattan emin ol bi önce sonra deneme yap çünkü senin pik ve çat uzunmuş canım
Amiin canım sıvıya dikkat ediyorum. İnşallah saat 3 gibi yapar atarım yineCanım evet pike geçmiş 3 saate sıvıya dikkat ederek yap artık. Testini yap yarım su bardağı su iç sakın meyve ve sulu bişey tüketme 3 saat sonra testi tekrar yap hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Tamam canım ağrım hala devam ediyor ağrı kesilince çatlayacak.bir de iki taraftada ağrım var hep sol çatlardi.sağ tarafta ağrıyor o yüzden mutlu ve umutluyumPik yapmak üzere canim 2 3 yudum su iç sadece 2 saatte bir yap kaçırma
Evet benim çatlamadan önce olabiliyor du sancım sıkma canını teste dikkat ederek bi daha yaparsın denemeni gerisi rabbime kalmış inş tutanacak oğluşun hadi bakalım hayırlı haberlerini bekleyeceğiz inşTamam canım Allah razı olsun hepinizden. Şu an çektiğim sancı normal mi sizde oluyor muydu çatlamadan önce
Ultra değil ama pik gibi canim artik acilmaya yüz tutacak bu sefer bence hafif silinmiş gibi olmuşO ağrılara aldanıp umutlanmıştım bende dünden sonra Bu da 12de yaptığım test pik dimi daha ultra değil
Bunarada senin yumurtan sağ daydı demi içimden hep tutacak oğlun olacak gibi geliyorBaya baya uzunmuş hemde zaten yumurta geç olgunlaştı en azından sağlıklı bir yumurta gebelik boyutuna gelmiş doktor öyle dedi tek sorun çatlamasına kaldık Hayırlısı inanıyorum olacak Allah’ın izniyle
İnşaallah gönlünce olur canım sağdan mı soldan mı yumurtanAmiin canım sıvıya dikkat ediyorum. İnşallah saat 3 gibi yapar atarım yine
Tamam canım ağrım hala devam ediyor ağrı kesilince çatlayacak.bir de iki taraftada ağrım var hep sol çatlardi.sağ tarafta ağrıyor o yüzden mutlu ve umutluyum
Yok kuzum çatlamaz o dünden beri aynı seyirde ilerliyor bu da dün akşam kiUltra değil ama pik gibi canim artik acilmaya yüz tutacak bu sefer bence hafif silinmiş gibi olmuş
Amiin canım hepimziin inşallah.4 te gideceğim doktora.iki tarafta da ağrım var hangisi çatlıyor bilmiyorumİnşaallah gönlünce olur canım sağdan mı soldan mı yumurtan
Amin canım evet sağdaydı olacak Allah’ın izniyle bende bu aydan umutluyumBunarada senin yumurtan sağ daydı demi içimden hep tutacak oğlun olacak gibi geliyor
Seninde sağdan tutmuştu dimi oğluşBunarada senin yumurtan sağ daydı demi içimden hep tutacak oğlun olacak gibi geliyor
Burcun neydi oğlak miydi bu kadar inat etti içimden bi ses senin bu denemeden oğlan olacak diyoYok kuzum çatlamaz o dünden beri aynı seyirde ilerliyor bu da dün akşam ki
evrt sağdan olmuştu yumurta canımSeninde sağdan tutmuştu dimi oğluş
Yok canım daha ultra pik değil ama yakın gibi sen yapmaya devam et bakalımO ağrılara aldanıp umutlanmıştım bende dünden sonra Bu da 12de yaptığım test pik dimi daha ultra değil
Canım ultra pik t nin en koyu hali oluyor o daha silinme değil daha da koyulaşma olması lazım t de. Şuan test pik durumda birde size bir şey söyleyim ;Ultra değil ama pik gibi canim artik acilmaya yüz tutacak bu sefer bence hafif silinmiş gibi olmuş
Evet bunu demistin canim gercekten önce t çizgisi cikiyo bende yapiyorum test daha silik cikiyo bakalimCanım ultra pik t nin en koyu hali oluyor o daha silinme değil daha da koyulaşma olması lazım t de. Şuan test pik durumda birde size bir şey söyleyim ;
Testte eğer ki ilk t kopkoyu çıkarsa c den önce o test ultra pik olmuş oluyor yaparken buna dikkat edin. Normal pikte t hızlı çıkıyor ama c de çıkıyor sonrasında