Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Denemenin 11.Günü kanda hcg 20 çıktı benim. 14.gün ise idrar testinde silik şekilde çizgi çıktı.
Ya ben hastaneye yada kan vermeye gidemem ancak testle öğrenirim varsa o zaman yaparım negatif çıkıp hala adetim gelmezse beklerim 17. Gun kesin çıkıyormuş inş fazla bekletmez bebişlerimiz bu çok stresli bir süreç

Kızlar denemeden yada yumurtlamayı gördükten kaç gün sonra hcg testi yapıyorsunuz şuan ovulasyon testi yapsam çıkar mi acaba ? Kimisi yazmış hamileyken t koyuydu hep koyu çıktı. Benim 25 ocakta yumurtlama oldu ne zaman test yapayım bat 2 şubattı yum. Geç oldu lütfen cevap verin ?
Canım denemeden sonra 9.10.gün bile silik çizgiyle öğrenenler varmış testin varsa yap bir tane sabah
Canım ben tam yazarken sen beni sormuşsun yazıp yazmamak konusunda kararsız kaldım sizlere çünkü bu aralar aşırı ağlıyorum kendimi çok yalnız hissediyorum bunalımdayım resmen
Hayır olsun inşaallah canım acaba hamilelik hormonlarımı yükleniyor sana ondan mı böyle oldu
Çok sağol canım sordugun için çok mutlu oldum cevabına okuyamadığım yazıları okudum bi günde ne çok şeyler olmuş bence tutmuştur senin de inş canm
İnşaallah canım beklemedeyim bende artık elimizden geleni yaptık şimdi tevekkül zamanı 🥰

Hadi inşallah hayirlisiyla oğluna hamilesindir canım.tutmazsa bu ay vardır Rabbimin bildiği.gercekten araştırmak diyet yapmak bu konulara kafa yormak yoruyor.bazen diyorum hiç araştırmasam ogrenmesem rastgele denerdim dua edip daha mı iyiydi diye. Ama sonra düşünüyorum emek olmadan yemek olmuyor Rabbim belki bu vesileyle kendine yaklaştırıyor sonuçta ne kadar ugrasirsak sonunda tevekkül edip bekliyoruz.
Aynısını düşündüm hep kaç kere araştırmıcam diyet yapmıcam dedim sonra hep çabaladım zahmetsiz rahmet olmazmış inşaallah sonucunda sağlıklı erkek bebeleri kucağımıza almak nasip olsun.🤲🏻
Canım ben denemeden 11 gün sonra yaptım çok silik çıktı hayalet gibi. 12. Gün yaptı eski topiklerden falan hamile kalanlar pozitifi gördüler

Tamam canım bende 8 şubata kadar bekleyip gelmezse test yapayım artık inş vardır bebişim. Benim belirti ve pms belirtileri aynı ya hiç bilemiyorum tek fark gecikme olunca test pozitif çıkıyor o yani 😅😆
Vardır inşaallah ben şimdiden döllenme belirtisi aramaya başladım vücudumda 🤦🏻‍♀️😁
Aynen benimde öyle mide bulantisi falan hiç yaşamadım,adet belirtileriyle aynı.hadi inşallah sirasiyla alalım bebis haberlerini
Bugünkü denemeden sonra kasıkta ara ara batma oluyor inşaallah yola çıkmıştır oğluş 😍💙🥰

Canım denemeden sonra 9.10.gün bile silik çizgiyle öğrenenler varmış testin varsa yap bir tane sabah

Hayır olsun inşaallah canım acaba hamilelik hormonlarımı yükleniyor sana ondan mı böyle oldu

İnşaallah canım beklemedeyim bende artık elimizden geleni yaptık şimdi tevekkül zamanı 🥰
Yapmasına yaparım da negatif görürsem çok üzülürüm ilk bebeğim de yaşadım onu adetim 2 gün gecikti gece gidip aldık test yaptım negatifti. Sabah bulantı ile uyandım bu normal değil dedim ilk idrarla yaptım ve daha 5. Saniyede ikinci çizgi koyu çıktı. Bat 3 gün geçince öğrenmiş oldum. Kızımda 6 gün geçince yaptım silik çizgi olarak gördüm ama oda hemen çıktı ilk dk içinde. 3. De 10 gün gecikti t aşırı koyuydu artık. belirtim adet belirtisi sandığım için aklıma gelmedi test yapmak gelir diye bekledim yumu kaçırmıştım aklımca ... Bu sefer sabırsızlanıyorum. Bende belirti arıyorum geçen aylarda da vardı belirti. İlişki sonrası kasıgımda batma oldu karin ağrısı yaşadım göğüs batmaları yaşadım midem bulandı ama vaktinde geldi 1 gün geçikmedi yumurtlamadan 14 gün sonra gelmiş oldu . Allahım isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin 🥰 vardır inşallah bende duygusallığımı ona bağladım belim ağrıyor acaba ??? Diyorum.. ağzımda acı tat var metal tadı gibi yine acabaa?? Diyorum sonra umutlanma çok üzülüyorsun diyorum kendi içimde kurup çözüyorum. Etrafıma kalsam da demem uzunca bir süre en güzeli o bence hem hastalık var kimse ile görüşülmüyor. Bizim akraba doğurmuş o zaman öğrendik şok olduk yakın bide demedi hiç. Benimde aklıma yattı sizler yetersiniz bana gerisi doğunca öğrensin 😜😀🤭

Kızlar denemeden yada yumurtlamayı gördükten kaç gün sonra hcg testi yapıyorsunuz şuan ovulasyon testi yapsam çıkar mi acaba ? Kimisi yazmış hamileyken t koyuydu hep koyu çıktı. Benim 25 ocakta yumurtlama oldu ne zaman test yapayım bat 2 şubattı yum. Geç oldu lütfen cevap verin ?
Canım bence yap test ovulasyon testi ile de çıkıyor doğru hcg yoksa onunla yap 👍🏻
Birde tefriciye duasını kim okumadı sana yazarsan tekrar listeyi güncelleme yapacağım senden haber bekliyorum 😘

Kızlar gece çok ağrım olmuştu diye sabah doktora gittim çatlamamış dedi yumurtan 😕 19mm olmuş çok acele etmişim ilişkiler için çoook. Nasip vardır bunda da bir hayır çatlama iğnesi yazdı ama kullanmayacağım bu geceye kadar test yapıp beklicem gece deneme yapıp bırakacağım artık herşey Allahtan geleceği varsa gelir buna inanıyorum hep.

Benim yumurta baya ağırdan satıyor kendini sizce çatlar mı bir gün içinde 19mm

Kızlar gece çok ağrım olmuştu diye sabah doktora gittim çatlamamış dedi yumurtan 😕 19mm olmuş çok acele etmişim ilişkiler için çoook. Nasip vardır bunda da bir hayır çatlama iğnesi yazdı ama kullanmayacağım bu geceye kadar test yapıp beklicem gece deneme yapıp bırakacağım artık herşey Allahtan geleceği varsa gelir buna inanıyorum hep.
Ay ben inanamıyorum kaç gündür çatlamadi ya.nasip kısmet canım gönlüne nasıl iyi geliyorsa öyle yap bence.

Benim yumurta baya ağırdan satıyor kendini sizce çatlar mı bir gün içinde 19mm
Canim günaydın dün hiç giremedim sabah okudum herseyi. Bende çok şaşırdım ilk denemen zamanlaman çok iyiydi bence ama sonra tekrar koyulasti simdide çatlamamış dr bu gece catlar dedi mi sana deneme yakacakmışsınya moralini bozma ama belkide böyle tutturacaksin bilemezsin bol bol dua et bu gün testlere devam et bizede bilgi ver kuzu yanindayiz insaallah 🥰

Kızlar bana acil bı el atın. Dün ikisi de aynı koyuluktaydi şimdi pik yapmış demi. Kaç saatte bı teste devam edeyim akşam catlasa iyiydi ya

Eklentiler

• IMG_20210204_120101.jpg
    IMG_20210204_120101.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 40
Canım gönlünü ferah tut sen ne yaparsan yap nasibindeki gelecek bulacak seni. Sen bu ay biraz acele ettin oda ilk deneme heyecanı oluyor o yüzden sanırım. Testini sıvıya dikkat ederek yap 10.dk foto çek dağılsın iyice tamam mı bizde bakarız elimizden geldiğince yardımcı oluruz sana 😘

Ay ben inanamıyorum kaç gündür çatlamadi ya.nasip kısmet canım gönlüne nasıl iyi geliyorsa öyle yap bence.

Canim günaydın dün hiç giremedim sabah okudum herseyi. Bende çok şaşırdım ilk denemen zamanlaman çok iyiydi bence ama sonra tekrar koyulasti simdide çatlamamış dr bu gece catlar dedi mi sana deneme yakacakmışsınya moralini bozma ama belkide böyle tutturacaksin bilemezsin bol bol dua et bu gün testlere devam et bizede bilgi ver kuzu yanindayiz insaallah 🥰

Bende çok şaşkınım şu an bile eğilip doğrularken kasıklarım batıyor çok ağrım var nasıl çatlamamış ki neyse bekledi bekledi geceyi beklesin artık ne yaparsam yapayım sonucu ben değil Allah belirleyecek hep böyle telkin ediyorum kendimi dediğin gibi böyle tutacak belki pik öncesi pik ve çatlama deneyip olanda çok Allah yazdıysa her şekilde olur onun teslimiyeti var şu an üzerimde.🤲🏻🥰

Kızlar bana acil bı el atın. Dün ikisi de aynı koyuluktaydi şimdi pik yapmış demi. Kaç saatte bı teste devam edeyim akşam catlasa iyiydi ya
Canım evet pike geçmiş 3 saate sıvıya dikkat ederek yap artık. Testini yap yarım su bardağı su iç sakın meyve ve sulu bişey tüketme 3 saat sonra testi tekrar yap hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻💙👶🤲🏻

Bende çok şaşkınım şu an bile eğilip doğrularken kasıklarım batıyor çok ağrım var nasıl çatlamamış ki neyse bekledi bekledi geceyi beklesin artık ne yaparsam yapayım sonucu ben değil Allah belirleyecek hep böyle telkin ediyorum kendimi dediğin gibi böyle tutacak belki pik öncesi pik ve çatlama deneyip olanda çok Allah yazdıysa her şekilde olur onun teslimiyeti var şu an üzerimde.🤲🏻🥰
Canım inan ki en doğru yoldasın hiç kafanı takma nasipten ötesi yok sen elinden geleni yaptın takdir Rabbimin ☝🏻🤲🏻💙👶🤲🏻
3 gün üst üste deneyip oğlu olan çok kişi var yeter Rabbim ol desin ☝🏻☝🏻☝🏻

Aynen öyle canim bundan sonrasi dua bence yinede kötü degil denemelerin bence icini ferah tut

Canım gönlünü ferah tut sen ne yaparsan yap nasibindeki gelecek bulacak seni. Sen bu ay biraz acele ettin oda ilk deneme heyecanı oluyor o yüzden sanırım. Testini sıvıya dikkat ederek yap 10.dk foto çek dağılsın iyice tamam mı bizde bakarız elimizden geldiğince yardımcı oluruz sana 😘

Tamam canım Allah razı olsun hepinizden. Şu an çektiğim sancı normal mi sizde oluyor muydu çatlamadan önce

X