- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.677
Cnm bende yaptirdim ama guvenemiyorum baska birine ama benimde ocak ayi erkek gosteriyorEvet Azeri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bende yaptirdim ama guvenemiyorum baska birine ama benimde ocak ayi erkek gosteriyorEvet Azeri
Ablacım para tuzağı onlar valla ben ınanmıyorumBitane daha var onuda yaptırcam
2 kizim var cnmKaç çocuğun var canım
İnşAllah 3.de oğlanları buluruz2 kizim var cnm
Hepsi farklı bir şey söylüyor.Kızlar şimdi dr mesaj yazdım yumurta takibi erkek olur diye bişey yok dedi erkek belirliyormuş cinsiyet i
Amin insallah rabvim hayirli saglikli evlatlar nasipİnşAllah 3.de oğlanları buluruz
Evet cnm.bende bir iki dr yazdim erkek faktoru daha onde diyorKızlar şimdi dr mesaj yazdım yumurta takibi erkek olur diye bişey yok dedi erkek belirliyormuş cinsiyet i
Canım az önce özele gittim hiç içmesinmemişti zaten o devletteki doktor yumurta olduğu yerde duruyor muş 13 milim yani bu öteki salak doktorda öteki küçükleri görmüş bunu görmemişAminnn inşallah canım tek tek hepimiz aynı sevinci yaşayalım
Canım benim Eşim kullanıyorKızlar eşinize takviye kullanıyor musunuz? Kür felan? Bilgi paylaşımı yapalım
Canım senin yum erken oluyor sen hemen adet bitimi başla teste. Testi de şu şekilde yap ;Cnm reglim bugun bitti yarin baslayim diyorum.ama ben ilk defa yapacagam ovu.testini nasil baslayim adet bitimi yoksa 9.yada 10.gun mü
Esim diyor ki cok yorgunum diyor stresli bir isi var nasil olacak bilemiyorum aslinda karantinadan yeni cikti yum. Karantina zamani olmus olsaydi tam olurdu
Öyle bir test yok Türkiye deNApcaz o zaman eşlere test felanmı yaptırsak x.y.varmı
Canım zaten sperm erkekten geliyor burda en önemli faktör spermler... Bizim ki sadece erkekten gelecek spermlere zemin hazırlamak gibi bişey. Mesela erkek bebek için rahmin alkali temiz olması gerekirken, kız bebek için rahmin asidik olması lazım... Biz en fazla bunlara destek veririz siz ne yapın ne edin eşlerinize takviye yapın bu çok önemliEvet cnm.bende bir iki dr yazdim erkek faktoru daha onde diyor
Canım şuan mı 13 mm miş yumurtan? Gelişme olmamış mı yani o devlete gittiğinden beriCanım az önce özele gittim hiç içmesinmemişti zaten o devletteki doktor yumurta olduğu yerde duruyor muş 13 milim yani bu öteki salak doktorda öteki küçükleri görmüş bunu görmemiş
Yok canım ya yani büyür mü artık bilmiyorum 15.gün bugünCanım şuan mı 13 mm miş yumurtan? Gelişme olmamış mı yani o devlete gittiğinden beri
Canım döngün uzunmuş senin bence büyür daha İncir ye havuç suyu iç çok faydası olur bunların yumaYok canım ya yani büyür mü artık bilmiyorum 15.gün bugün
Suyunu içemedim ama günde iki tane havuç yiyorum bir olan pazartesi gününe kadar bekliyimCanım döngün uzunmuş senin bence büyür daha İncir ye havuç suyu iç çok faydası olur bunların yuma
Evet canım ben 2 Aydır emodex vitamin takviye kullandırıyorum eşime günde bir tablet son hafta günde 2 hafta kullanacakKızlar eşinize takviye kullanıyor musunuz? Kür felan? Bilgi paylaşımı yapalım