- 30 Ocak 2019
- 1.429
- 1.562
Cnm bende anlamadim catlama olmus gibi test bu testler varya insanin kafasini cok karıştırıyor neyse yarin dr gideceksin belli olur cnm srn yapmaya devam etBu da şimdiki testim hiçbir şey anlamadım bu işten
Cnm bende anlamadim catlama olmus gibi test bu testler varya insanin kafasini cok karıştırıyor neyse yarin dr gideceksin belli olur cnm srn yapmaya devam et
Canım cidden dalgalanma var testte kaç gündür sıkı takipte yaptın yumun kaçmaması lazımAynen canım yatana kadar devam edeceğim sabahta erkenden doktora inşaallah. Dediğin gibi test daha çok strese sokuyormuş insanı
Canım cidden dalgalanma var testte kaç gündür sıkı takipte yaptın yumun kaçmaması lazım
Kaçta randevun inşallah güzel haberle gelirsin
Canım benim 23. gün pik oldu hep senin testin gibi çıktı bekle bekle stres oldum yani geç oldu ama t çok koyuydu ilk oğlumda da geç yumurtlama olmuştu. Ama benim adetin günü de yumurtlamam oldu yani bu ay 2 kez yumurtladım onu değerlendiremedim bat yarın ama yumurtlama dan 14 gün sonra olacak sa da 8 şubata kaldı beklemedeyim. Merak etme gelişir çatlar.. tavsiyem incir havuç kürü yap ben de de böyle t koyuya yakın çıkmaya başladıgında yaptım 1 hafta içinde oluşup çatladıKızlar benim cumadan bu yana yumurtam sadece 1mm büyümüş 15mm olmuş doktor gelişmez bu yumurta daha dedi bazı aylar böyle olabiliyor dedi. Bende dedim geçen ay testle takip ettim adetten sonra 18.günde pik olmuştu diye her ay birbirinden farklı gebelik oluşabilirde olmayabilirde bu ay dedi. Takibe gerek olmadığı söyledi yumurtayı ama ben yine devam edeceğim testim 18-19 günde pik olacak inşaallah. Benim gibi olan var mı özellikle döngüsü uzun olanlar yumurtanız böyle yavaş mı gelişiyor?
Benim var canım sen devam et benim 9 testim de böyle çıktı ummadıgım anda piK yaptıBugün daha 15.günüm adet sonrası devam dimi umut var mı bu yumurtadan?
Canım hiç stres yapma sakın. Biliyorsun ki benim döngüm uzun bak bugün benim 19.günüm hala tam koyulaşma olmadı bende bugün yarın bekliyorum. Bazı aylar böyle olabiliyor ama bence de İncir havuç kürü yap iyi gelirKızlar benim cumadan bu yana yumurtam sadece 1mm büyümüş 15mm olmuş doktor gelişmez bu yumurta daha dedi bazı aylar böyle olabiliyor dedi. Bende dedim geçen ay testle takip ettim adetten sonra 18.günde pik olmuştu diye her ay birbirinden farklı gebelik oluşabilirde olmayabilirde bu ay dedi. Takibe gerek olmadığı söyledi yumurtayı ama ben yine devam edeceğim testim 18-19 günde pik olacak inşaallah. Benim gibi olan var mı özellikle döngüsü uzun olanlar yumurtanız böyle yavaş mı gelişiyor?
Canım benim 23. gün pik oldu hep senin testin gibi çıktı bekle bekle stres oldum yani geç oldu ama t çok koyuydu ilk oğlumda da geç yumurtlama olmuştu. Ama benim adetin günü de yumurtlamam oldu yani bu ay 2 kez yumurtladım onu değerlendiremedim bat yarın ama yumurtlama dan 14 gün sonra olacak sa da 8 şubata kaldı beklemedeyim. Merak etme gelişir çatlar.. tavsiyem incir havuç kürü yap ben de de böyle t koyuya yakın çıkmaya başladıgında yaptım 1 hafta içinde oluşup çatladı
Benim var canım sen devam et benim 9 testim de böyle çıktı ummadıgım anda piK yaptı
Canım hiç stres yapma sakın. Biliyorsun ki benim döngüm uzun bak bugün benim 19.günüm hala tam koyulaşma olmadı bende bugün yarın bekliyorum. Bazı aylar böyle olabiliyor ama bence de İncir havuç kürü yap iyi gelirsen teste devam et lütfen sakın pes etme
Eger gecen ay dedigin gibi olduysa bekle cnmn arkafasimizin dedigi gibi incir gercwkten faydasi oluyor buyumede havucta catlatiyor benim bu ay cok incir yememden erkwn gelisip cat olduKızlar benim cumadan bu yana yumurtam sadece 1mm büyümüş 15mm olmuş doktor gelişmez bu yumurta daha dedi bazı aylar böyle olabiliyor dedi. Bende dedim geçen ay testle takip ettim adetten sonra 18.günde pik olmuştu diye her ay birbirinden farklı gebelik oluşabilirde olmayabilirde bu ay dedi. Takibe gerek olmadığı söyledi yumurtayı ama ben yine devam edeceğim testim 18-19 günde pik olacak inşaallah. Benim gibi olan var mı özellikle döngüsü uzun olanlar yumurtanız böyle yavaş mı gelişiyor?
Slm.cnn benimde oyle aman aman testim koyu olmadi dr gittigimde catlamisti dr gidebilme imkanin varsa dr git cnm yum catlayip catlamadigina bakarsinSelamlar yazdıklarını takip ediyordum bende kendı vucudumu tanımak ıcın ovulasyon testıyle takıp yapıyorum 15.gunum bugun ve hala koyu değil.Üstelık erken yumurtladıgımı düşünürdüm hep...Testle bakmaya devam edecegım...
Sağlık olsun cnm gec olsun guc olmasin infolic folik asit gibi birsey mi subat ayi hepimize ugurlu gelsinbenim ocakta olmadı kızlar cuma kırmızı kartı gördüm.yeni sat 29 ocak bat ise 27 şubat.infolic combi aldım gelince içicem günde 2 tane.yumurtlama günlerini de tutturusak ta çok iyi olucak.bakalım hayırlısı diyorum
Eger gecen ay dedigin gibi olduysa bekle cnmn arkafasimizin dedigi gibi incir gercwkten faydasi oluyor buyumede havucta catlatiyor benim bu ay cok incir yememden erkwn gelisip cat oldu
Yiyorum canım akşamdan beri havuç ve incire sardım inşaallah sağlıklı yumurtadır bakalım ilk aşamamız o
Bir yerde okudum bir kadinin yum buyumemis ama hamile kalmis nasil oluyor bu is anlamos değilim senin dedigin gibi 18.gun olursa denem yaparsin cnmAkşam beklenen yumurta akıntısı geldi tahmin ettiğim gibi iki ya da üç güne pik olur ama çatlar mı çatlamaz mı onu testten nasıl anlayacağım mesela sağlıklı bir yumurta değilse pikken sonra nasıl silinecek