Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Cnm ne guzel tam.sag tarafmis insallah pazartesi kendiliginden çatlar
Canım bende gittiğimde iki gün sonra gel demişti benimde 13 mm idi gittim o gün çatladı hatta kadın şaşırmıştı erken çatlıyor senin die bunarada internetten okumuştum hergün 3 mm büyürmüş die bence pazartesi doktoru bekle ama sen bilirsin tabi

[/QUOTE]

Nasıl yani canım 13mm olduğu gün gittiğinde çatlamış mı dedi

Çatlamışsa geç olmaz mı pazartesine

Bir de senin döngün kaç 30 mu daha mı kısa

M mevbet canım ses ver iki arada derede kaldım üç saat sonra tekrar test yapayım bakayım ne olacak ona göre denerim ya da denemem ay üzüldüm ya hep hafta sonuna gelmesinden korkuyordum tam da öyle oldu en azından gündüz yine doktora giderdim

Canım ne yaptın tekrar yaptın mı test?
Bence kaçmamış gibi çünkü benim de bazen sabaha çok koyu iken akşama silik olduğu olmuştur. Bence deneme yapma riske girme hiç eğer kaçmışsa da diğer aya kalır stres yapma kendine teste devam et

Canım bence tehlikeye atma bu sefer için içini yiyecek keşke yapmasaydım die geç kalsan da bir dahaki ay denersin geç olsun güç olmasın derler ya öbür türlü için içini yiyecek

Yok kuzum yapmadım test kaçtığını sanmıyorum bende yarın sabah doktora gideceğim bugün yine üç saat arayla takip yapcam
Canım bence tehlikeye atma bu sefer için içini yiyecek keşke yapmasaydım die geç kalsan da bir dahaki ay denersin geç olsun güç olmasın derler ya öbür türlü için içini yiyecek
Haklısın canım öyle düşündüm yapmadım bence henüz kaçmadı erken diye test öyle
Benim döngüm kısa yani ben 20 gün temiz kalıyordum 7 gün adet Li

Senin normal canım o zaman benim 30-31 günlük döngüm ve daha bugün 14.gün olacak tahmini 16 yumurtlama bu mantığa bakarsak bir de 14mm bir gecede sanmıyorum 21e ulaşsın çatlasın

Canım benim bitti bildirim yapamadım kaç gündür müsait değildim. Allah gönlüne göre versin inşallah hepimizin dualarını kabul etsin yaradan. Sıradaki arkadaşı bekliyorum

Kızlar kaçmamış dimi sıkı takipteyim 3 saat arayla yapıyorum

Eklentiler

• 51B2328C-19EC-4460-BB79-D904F229AC6C.jpeg
    96,1 KB · Görüntüleme: 37
Cnm diger attigina göre biraz daha koyu cikmis ama benimkiyle kiyaslarsan bende bu testte çatlamıştı sivi alimina dikkat ederek devam et insallah catlamamistir da kacirman cnm

Cnm diger attigina göre biraz daha koyu cikmis ama benimkiyle kiyaslarsan bende bu testte çatlamıştı sivi alimina dikkat ederek devam et insallah catlamamistir da kacirman cnm

İnşaallah canım bence kaçmadı gibi hissediyorum yanılmam umarım
Ama sen piki yakalamıştın dimi böyle bir açık bir koyu olmamıştı testlerin. Saat 6da yapcam bir daha belli eder o zaman kendini belki çatlamadıysa

Esitlenmisti ama ben pik.goremedim benim.testlerim.hep boyle ya niye t c kadar koyu olmuyor analamadim.bu isi
Sen dev et cnm koyulasak.hibi geliyor senin test

Herseyden once bunlar kısmet. Rabbimin elinde hersey. Saglikli sıhhatli hayirli evlatlar nasip etsin. Sonra da bu konuda kadinin yapabilecegi sey yumurtlama gününü iyi takip etmek. Tam gününde beraber olmak. O gune kadar beraber olmaman gerekir cunku hem sperm kalitesi icin hem de kiz bebege hmile kalma durumu olusmamasi icin. Ayrica da cin takvimine bakmanı oneririm. Bir erkek bir kiz annesi olarak.

Sağol canım teşekkür ederim

Teşekkür ederiz oğlunuza nasıl hamile kaldınız acaba yumurtlama günü pikken mi?

Canım ben okudum listeyi ben takip ediyorum diye bildirim yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…