Canım bende gittiğimde iki gün sonra gel demişti benimde 13 mm idi gittim o gün çatladı hatta kadın şaşırmıştı erken çatlıyor senin die bunarada internetten okumuştum hergün 3 mm büyürmüş die bence pazartesi doktoru bekle ama sen bilirsin tabiCnm ne guzel tam.sag tarafmis insallah pazartesi kendiliginden çatlar
Canım bende gittiğimde iki gün sonra gel demişti benimde 13 mm idi gittim o gün çatladı hatta kadın şaşırmıştı erken çatlıyor senin die bunarada internetten okumuştum hergün 3 mm büyürmüş die bence pazartesi doktoru bekle ama sen bilirsin tabi
Canım bende gittiğimde iki gün sonra gel demişti benimde 13 mm idi gittim o gün çatladı hatta kadın şaşırmıştı erken çatlıyor senin die bunarada internetten okumuştum hergün 3 mm büyürmüş die bence pazartesi doktoru bekle ama sen bilirsin tabi
Bir de senin döngün kaç 30 mu daha mı kısaCanım bende gittiğimde iki gün sonra gel demişti benimde 13 mm idi gittim o gün çatladı hatta kadın şaşırmıştı erken çatlıyor senin die bunarada internetten okumuştum hergün 3 mm büyürmüş die bence pazartesi doktoru bekle ama sen bilirsin tabi
Canım ne yaptın tekrar yaptın mı test?Acil yardım kızlar dün geceden bu yana test yapmadım hem fırsat olmadı hemde doktor daha 14 mm demişti diye şimdi yapayım dedim sıvıyada dikkat ettim ama dünden açık renk çıktı t ne yapayım çatlamış mı yoksa test mi yanıltıyor kaçırdım mı ay sinir oldum gece gece
Canım bence tehlikeye atma bu sefer için içini yiyecek keşke yapmasaydım die geç kalsan da bir dahaki ay denersin geç olsun güç olmasın derler ya öbür türlü için içini yiyecek
Benim döngüm kısa yani ben 20 gün temiz kalıyordum 7 gün adet LiBir de senin döngün kaç 30 mu daha mı kısa
Canım ne yaptın tekrar yaptın mı test?
Bence kaçmamış gibi çünkü benim de bazen sabaha çok koyu iken akşama silik olduğu olmuştur. Bence deneme yapma riske girme hiç eğer kaçmışsa da diğer aya kalır stres yapma kendineteste devam et
Haklısın canım öyle düşündüm yapmadım bence henüz kaçmadı erken diye test öyleCanım bence tehlikeye atma bu sefer için içini yiyecek keşke yapmasaydım die geç kalsan da bir dahaki ay denersin geç olsun güç olmasın derler ya öbür türlü için içini yiyecek
Benim döngüm kısa yani ben 20 gün temiz kalıyordum 7 gün adet Li
Canım benim bitti bildirim yapamadım kaç gündür müsait değildim. Allah gönlüne göre versin inşallahTEFRİCİYE LİSTEMİZ
SoLeiL12 +
eflatun88
Zeyno19
Ruveydam2015 +
Cute-sugar
R rana20+
Birbilsem1132 +
Nurelifefe +
D dilek062
Maviayyy +
@Ecrin7325
L laylisho
Kızlar ben buralarda yeni olduğum için fazla bilmiyorum gördüğüm bildirimler bu şekilde yani + koyduklarım okuyanlar.. eğer bildirim yapıpta benim göremediğim varsa yazsın düzelteyim. kendimde okudum bekliyorum okuyanları.
Dün geceye göre koyulasmis canim devam et aynenKızlar kaçmamış dimi sıkı takipteyim 3 saat arayla yapıyorum
Cnm diger attigina göre biraz daha koyu cikmis ama benimkiyle kiyaslarsan bende bu testte çatlamıştı sivi alimina dikkat ederek devam et insallah catlamamistir da kacirman cnmKızlar kaçmamış dimi sıkı takipteyim 3 saat arayla yapıyorum
Kızlar kaçmamış dimi sıkı takipteyim 3 saat arayla yapıyorum
Cnm diger attigina göre biraz daha koyu cikmis ama benimkiyle kiyaslarsan bende bu testte çatlamıştı sivi alimina dikkat ederek devam et insallah catlamamistir da kacirman cnm
Esitlenmisti ama ben pik.goremedim benim.testlerim.hep boyle ya niye t c kadar koyu olmuyor analamadim.bu isiİnşaallah canım bence kaçmadı gibi hissediyorum yanılmam umarım
Ama sen piki yakalamıştın dimi böyle bir açık bir koyu olmamıştı testlerin. Saat 6da yapcam bir daha belli eder o zaman kendini belki çatlamadıysa
Herseyden once bunlar kısmet. Rabbimin elinde hersey. Saglikli sıhhatli hayirli evlatlar nasip etsin. Sonra da bu konuda kadinin yapabilecegi sey yumurtlama gününü iyi takip etmek. Tam gününde beraber olmak. O gune kadar beraber olmaman gerekir cunku hem sperm kalitesi icin hem de kiz bebege hmile kalma durumu olusmamasi icin. Ayrica da cin takvimine bakmanı oneririm. Bir erkek bir kiz annesi olarak.Merhaba kızlarbu konu yumurtlama günü, diyet ve dua ile erkek bebeğe hamile kalma ihtimalini artıracak denemeler üzerine açılmıştır.Bazı doktorlar bu ihtimalleri onaylarken, bazılarının hiç haberi yokmuş gibi davranmaktadir.
Benim gibi farklı meyveyi tatmak isteyenler buyurun yorumlara
M Maviayyy
@buketxxx
@Ecrin7325
@Expresso
eflatun88
Tazeanneeee
R rana20
@Kahverengitoka
K Khvekokusu20
@Hayallerimmm3
Ruveydam2015
@benminikbirtavsanim
@Birbilsem1132
TEFRİCİYE LİSTEMİZ
[IMG alt="SoLeiL12"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1002/1002334.jpg?1598180469[/IMG] SoLeiL12
eflatun88 eflatun88
K Khvekokusu20 K Khvekokusu20
Ruveydam2015 Ruveydam2015
[IMG alt="Cute-sugar"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/732/732209.jpg?1608257791[/IMG] Cute-sugar
R rana20 R rana20
[IMG alt="Hayallerimmm3"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1020/1020644.jpg?1609634568[/IMG] Hayallerimmm3
[IMG alt="Birbilsem1132"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/825/825757.jpg?1522048973[/IMG] Birbilsem1132
[IMG alt="Nurelifefe"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/817/817230.jpg?1584991838[/IMG] Nurelifefe
D dilek062 D dilek062
D Dilayla
E Ecrin7325
L laylisho
SoLeiL12 SoLeiL12 canım seninle başlıyoruz namazını kılıp duanla ve dilersen isminle birlikte bize bildirir misin?
Kişi başına düşen sayımız341
Sadece dua sahibi arkaşımız bizden11 adet fazla okuyarak 352 adet okuyacaktır..
3 gün içinde bitirelim kızlar herkes zamanında okudum yazsın en geç salıya bitirelim,, herkese en kısa sürede okuyalım inşallah..
Arkadaşımız namazını kılıp bildirmeden okumaya başlamayalım. Namazımı kıldım başlayabilirsiniz yazınca hemen başlayalım. Rabbim kabul buyursun inşallah
Sağol canım teşekkür ederimHerseyden once bunlar kısmet. Rabbimin elinde hersey. Saglikli sıhhatli hayirli evlatlar nasip etsin. Sonra da bu konuda kadinin yapabilecegi sey yumurtlama gününü iyi takip etmek. Tam gününde beraber olmak. O gune kadar beraber olmaman gerekir cunku hem sperm kalitesi icin hem de kiz bebege hmile kalma durumu olusmamasi icin. Ayrica da cin takvimine bakmanı oneririm. Bir erkek bir kiz annesi olarak.
Esitlenmisti ama ben pik.goremedim benim.testlerim.hep boyle ya niye t c kadar koyu olmuyor analamadim.bu isi
Sen dev et cnm koyulasak.hibi geliyor senin test
Herseyden once bunlar kısmet. Rabbimin elinde hersey. Saglikli sıhhatli hayirli evlatlar nasip etsin. Sonra da bu konuda kadinin yapabilecegi sey yumurtlama gününü iyi takip etmek. Tam gününde beraber olmak. O gune kadar beraber olmaman gerekir cunku hem sperm kalitesi icin hem de kiz bebege hmile kalma durumu olusmamasi icin. Ayrica da cin takvimine bakmanı oneririm. Bir erkek bir kiz annesi olarak.
Canım ben okudum listeyi ben takip ediyorum diye bildirim yapmıyorumTEFRİCİYE LİSTEMİZ
SoLeiL12 +
eflatun88
Zeyno19
Ruveydam2015 +
Cute-sugar
R rana20+
Birbilsem1132 +
Nurelifefe +
D dilek062
Maviayyy +
@Ecrin7325
L laylisho
Kızlar ben buralarda yeni olduğum için fazla bilmiyorum gördüğüm bildirimler bu şekilde yani + koyduklarım okuyanlar.. eğer bildirim yapıpta benim göremediğim varsa yazsın düzelteyim. kendimde okudum bekliyorum okuyanları.