Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
1

Yok canım yapmayacağım şuan çalışıyorum. Kışın hamilelik zor olur bana bi kış Bitsin de hayırlısı inşallah sen şubatta deneyecek misin canım

Canım sen bir takvim var diyordun adet bitimi yazarsınız demiştin müsaitsen bana bakabilir misin bu ay için?

Kızlar gittim doktora sağ tarafta 14mm varmış pazartesi tekrar gel dedi hafta sonu çatlamaz demek test yapmaya devam edeyim mi? Bir de sana çatlama iğnesi yazarım dedi gerek var mı kendinden çatlamaz mı dedim bazen çatlamayabiliyor dedi? Siz ne düşünüyorsunuz gerek var mı iğneye kafamı karıştırdı. K Khvekokusu20 R rana20
İğneye gerek yok canım teste devam et nolur nolmaz
Kaç mm olunca çatlıyor?
21 22 mm olunca çatlar genelde
Evet sıra bende ama Hayallerimmm3 Hayallerimmm3 arkadaşın ki bitmedi.herkes bildirim vermedi. Kızlar dua grubumuz esnek davranıyor galiba.
Kızlar kaç oldu yazdığım ama esnek davranılıyor
Canım benim hala eksik sağolsun @laylisho arkadaş girip bi haber vermedi dualayamadım duayı, haberim olsa en azından kendim tamamlar duasını yapardım😔 bu şekilde devam etmesi sıkıntı olacak. Devamlı okuyan kişilerle az ve öz devam edelim bence sayımız fazla olur ama okunur K Khvekokusu20 bu konuya bence bi el at canım normalde sıradaki arkadaşın duası bugün bitmesi lazımdı 🤷🏼‍♀️
Kızlar nasıl yapalım siz karar verin hayallerim3 için kaç kişi var okumayan
Kızlar ben doktora gidemedim bugün ama eczaneden fitil alacağım.hafif kaşıntı var. Yalnız fitil yumurtlamayı etkiler mi bilenler bı cevap versin datli kizlar.
Yumurtlamayı etkilemez ama akıntıyı kesebilir ona dikkat et canım

1

Yok canım yapmayacağım şuan çalışıyorum. Kışın hamilelik zor olur bana bi kış Bitsin de hayırlısı inşallah sen şubatta deneyecek misin canım
Deneyeceğim inşallah.seninle ikinci kızları kucağımıza alınca bı seneye kalmaz yaparız 3. Yü diyorduk 😂😂 nasip kuzum inşallah en hayırlı zamanda olsun senin için ❤️

İğneye gerek yok canım teste devam et nolur nolmaz

21 22 mm olunca çatlar genelde

Kızlar kaç oldu yazdığım ama esnek davranılıyor

Kızlar nasıl yapalım siz karar verin hayallerim3 için kaç kişi var okumayan

Yumurtlamayı etkilemez ama akıntıyı kesebilir ona dikkat et canım
Tamam canım sağolasın.ben hep akıntı ağrıyla anlıyorum ama test yapınca inşallah anlarız yum çatlayinca..

Tefriciye duasına devam edemeyecek olan varsa söylesin.o kişileri çıkaralım. Burda Allah rızası için birbirimizi tanımadan dua ediyoruz.ayni şekilde bizim içinde dua ediliyor.ozen gösterilmesi lazım.

Canım hiç belli de olmaz inan ama pazartesi gününe kesin çatlama olur t baya belirmiş sen testi sıkı sıkı takip et bence

Tamam canım pazartesi sabahtan gideceğim doktora zaten pazar gecesi pik yaparsa deneme yaparım olmazsa doktora görünüp denerim inşaallah bilemedim Hayırlısı bakalım 🤷🏻‍♀️

TEFRİCİYE LİSTEMİZ
SoLeiL12 +
eflatun88
Zeyno19
Ruveydam2015 Ruveydam2015 +
Cute-sugar
R rana20+
Birbilsem1132 +
Nurelifefe +
D dilek062
Maviayyy +
E Ecrin7325
L laylisho
Kızlar ben buralarda yeni olduğum için fazla bilmiyorum gördüğüm bildirimler bu şekilde yani + koyduklarım okuyanlar.. eğer bildirim yapıpta benim göremediğim varsa yazsın düzelteyim. kendimde okudum bekliyorum okuyanları.

TEFRİCİYE LİSTEMİZ
SoLeiL12 +
eflatun88
Zeyno19
Ruveydam2015 Ruveydam2015 +
Cute-sugar
R rana20+
Birbilsem1132 +
Nurelifefe +
D dilek062
Maviayyy +
E Ecrin7325
L laylisho
Kızlar ben buralarda yeni olduğum için fazla bilmiyorum gördüğüm bildirimler bu şekilde yani + koyduklarım okuyanlar.. eğer bildirim yapıpta benim göremediğim varsa yazsın düzelteyim. kendimde okudum bekliyorum okuyanları.
Bu gün bitsin bence kizlar siradakine geçelim aksama

Tamam canım pazartesi sabahtan gideceğim doktora zaten pazar gecesi pik yaparsa deneme yaparım olmazsa doktora görünüp denerim inşaallah bilemedim Hayırlısı bakalım 🤷🏻‍♀️
Canım nasılsın? Bugün ki testin ne durum da?
Benim öğleden sonra yum akı kıvamında akıntı geldi ama çok yoğun değildi testim de koyulaşma başladı bakalım eğer haftaiçi pik olursa Dr gitcem bende 👍🏻

Canım nasılsın? Bugün ki testin ne durum da?
Benim öğleden sonra yum akı kıvamında akıntı geldi ama çok yoğun değildi testim de koyulaşma başladı bakalım eğer haftaiçi pik olursa Dr gitcem bende 👍🏻

Acil yardım kızlar dün geceden bu yana test yapmadım hem fırsat olmadı hemde doktor daha 14 mm demişti diye şimdi yapayım dedim sıvıyada dikkat ettim ama dünden açık renk çıktı t ne yapayım çatlamış mı yoksa test mi yanıltıyor kaçırdım mı ay sinir oldum gece gece

Eklentiler

• FBD4B8DE-46A7-4794-BBE3-D1D739FBF686.jpeg
    FBD4B8DE-46A7-4794-BBE3-D1D739FBF686.jpeg
    81,8 KB · Görüntüleme: 48
Akıntım baya yoğun var öğleden beri yumurta kıvamı mı onu çözemedim ama baya ıslaklık var hala denesem mi erken mi yoksa daha var mı acaba pik olmasına koyulaşır mı? Geçen ay da böyle olmuştu 18.gün tekrar koyulaşmaya başlamıştı

Yani işin özeti dün sabah 14mm olan yumurta bu geceye kadar çatlamış olabilir mi mümkün mü o kadar gelişmesi?

Bir de bugün çatlamışsa mümkün değil 14 gün sonra adet olmam geçen ay da böyle oldu 13günde ama adetim yine gününden bir gün geç bile geldi 31 günlük arayla.

Acil yardım kızlar dün geceden bu yana test yapmadım hem fırsat olmadı hemde doktor daha 14 mm demişti diye şimdi yapayım dedim sıvıyada dikkat ettim ama dünden açık renk çıktı t ne yapayım çatlamış mı yoksa test mi yanıltıyor kaçırdım mı ay sinir oldum gece gece
Gündüz yinede yapsaydin canim ama telas yapma belki koyulasir tekrar yine yap testi 2 saat sonra

Gündüz yinede yapsaydin canim ama telas yapma belki koyulasir tekrar yine yap testi 2 saat sonra

Allah razı olsun canım birinden cevaba ihtiyacım vardı aynen şimdi yine yarım bardak su içtim üç saat sonra yapcam uyumucam deneme yapmam büyük ihtimalle pik görmeden veya doktora gitmeden

Bak bu da geçen ayın 12 13 gün sonrası silik çıktı 18e doğru böyle olmuştu

Eklentiler

• DE25AE23-628D-43D7-8BC8-D0CA6E2E2044.jpeg
    DE25AE23-628D-43D7-8BC8-D0CA6E2E2044.jpeg
    141,2 KB · Görüntüleme: 49
Allah razı olsun canım birinden cevaba ihtiyacım vardı aynen şimdi yine yarım bardak su içtim üç saat sonra yapcam uyumucam deneme yapmam büyük ihtimalle pik görmeden veya doktora gitmeden
Hepimizden canim naptim ki. Aynen yapmaya devam et bakalim nolcak emin olmazsan deneme yapma bence de gec olsun güç olmasın içine sinsin zamanlaman stres yapma canim

X