Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman ilk sensin cnm benimde yum 1 haftaya ama kararsizim ben takip yaparim galiba bu ayCanım ben bekliyorum yumu 1 haftaya gelir büyük ihtimalle benden önce var mı ki?
Kız beni yalnız bırakmayın ya yapın gitsin beklemekte neymişşşşOzaman ilk sensin cnm benimde yum 1 haftaya ama kararsizim ben takip yaparim galiba bu ay
Benim kocayi ikna edersem olur esim ocak ayina diyor ama bakalim ya belki olabilir bu aydahayirlisiKız beni yalnız bırakmayın ya yapın gitsin beklemekte neymişşşş
Hadi hayırlısı inşallahKız beni yalnız bırakmayın ya yapın gitsin beklemekte neymişşşş
İkna edersin sen kaçıncı günün bugün? Test yapıyor musun?Benim kocayi ikna edersem olur esim ocak ayina diyor ama bakalim ya belki olabilir bu aydahayirlisi
Dua edin benim için kızlarHadi hayırlısı inşallah
Vay be eflatuncum 2011den 2021nerden nereyeAy inşallah canım uğurlu gelsin hepimize
Kızlar 2021 de gebelik planlayanlar yazında ilk seyfaya adınızı yazıyım. Sonra karşısına erkek bebek inşallah
Benim eşim hiç bişey kullanmıyor kan bile verdiremrdim korana var diye o kadar korkakKızlar eşinize takviye kullanıyor musunuz? Kür felan? Bilgi paylaşımı yapalım
İnşAllah 2021 bize uğurlu gelir. 2017den beri bu konuları araştırıyorum. Kafamda milyon tane bilgi varVay be eflatuncum 2011den 2021nerden nereye
Cnm reglim bugun bitti yarin baslayim diyorum.ama ben ilk defa yapacagam ovu.testini nasil baslayim adet bitimi yoksa 9.yada 10.gun müİkna edersin sen kaçıncı günün bugün? Test yapıyor musun?
Amin insallah cnm valla kür mür yok daha bizde esime diyorum hic orali olmuyor keci boynuzu pekmezi ic diyorum tamam diyor gerisi gelmiyor muz ve havuc dedim onlar kolay uygularim diyorİnşAllah 2021 bize uğurlu gelir. 2017den beri bu konuları araştırıyorum. Kafamda milyon tane bilgi var
Instgramdan mi yaprirdin cnmBende yıllık planlama yaptırdım Mart gibi deniycem nasip olursa
Evet AzeriInstgramdan mi yaprirdin cnm
Kaç çocuğun var canımAmin insallah cnm valla kür mür yok daha bizde esime diyorum hic orali olmuyor keci boynuzu pekmezi ic diyorum tamam diyor gerisi gelmiyor muz ve havuc dedim onlar kolay uygularim diyor