Allah razı olsun. Yok hayır zaten sürpriz olmuştu bi kere korunmasız onda da tutmuş.Allah analı babalı büyütsün çocuklarına sağlıklı uzun ömür nasip etsin erkek olması için yöntem uygulamışmıydınız yumurtlama günü diyet gibi
AA doğum yaptınmi canım nasıl üçüncü kız tatlı mıSlm canlar benim mavişim 20 günlük oldu biraz ufak erken doğdu ama olsun çok şükür sağlıklı rabbim tüm isteyenlere nasip etsin tek sıkıntımız ikinci kez topuk kanına çağırdılar inşallah onlar temiz çıkar
Sonlara gelmışsın cnmSlm kızlar biz kızımla 32.haftaya girmek üzereyiz Ramzi, nub, cin hatta ay takvimi bile erkek çıktı. As etmek ilk hamilelk farklılığı hissiyatım ve çevremde sevdiğim kişiler herkes erkek dedi. Ama rabbim kızı nasip etti. İkinci kez pembelerle haşır neşir oldum çok mutluyum inanın. Fakat eşim heyecanlı değil gibi diyorum ki erkek olsa daha mı heyecanlı olurdun çok şükür çok mutluyum ama farklı meyve olsa ever daha çok heyecanlı olurdum diyor bu bile beni üzüyor
Ben çok mutluyum iki kız harika diye düşünüyorum Allahım sağlıkla sıhhatle nasip etsin hayrılı evlat olsun.
Gozun aydın cnmSlm canlar benim mavişim 20 günlük oldu biraz ufak erken doğdu ama olsun çok şükür sağlıklı rabbim tüm isteyenlere nasip etsin tek sıkıntımız ikinci kez topuk kanına çağırdılar inşallah onlar temiz çıkar
Çok tatlı inşallah canım temiz çıksrAA doğum yaptınmi canım nasıl üçüncü kız tatlı mıİnsallah tertemizdi çıkar
Bizdede bi doğum yaptığımda aldılar bi sağlık ocağında aldılar sağlık ocağında ikinciye arayıp çağırdılar yani 3. OlduGozun aydın cnm
Rabbım hayırlı saglıklı evlat eylesın
Dogum yaptıgın hastanede nasıl bılmıyorum ama bızım hastanede ılk dogunca alıyorlar topuk kanını
Bırde saglık ocagı alıyobes gunlukken yanı ıkı kere alınıyo
Umarım temız cıkar
Umarım temız cıkarÇok tatlı inşallah canım temiz çıksr
Bizdede bi doğum yaptığımda aldılar bi sağlık ocağında aldılar sağlık ocağında ikinciye arayıp çağırdılar yani 3. Oldu
Aminnn inşallah canım tek duamız elimiz yüreğimizde haber bekliyoruzUmarım temız cıkar
Bu mubarek asure gununun hürmetine
Rabbım tum hastalara sıfa wersın
Gözün aydın var tabi silikde olsa Rabbim gönlündekini nasip etsin
İnşallah cümlemizinGözün aydın var tabi silikde olsa Rabbim gönlündekini nasip etsin
Testiniz pozitif maşallah sağlıcakla ilerlesin.Kızlar reglme 3 gün vardı dayanamadım test yaptım sizce bu silik çizgi hamilelik mi
Ay inşallah çok sağolun aminTestiniz pozitif maşallah sağlıcakla ilerlesin.
Geçen gün ben yazmıştım. Nete ay takvimi yazın ilişki hangi gün ve saatte olduysa o sırada ayın hangi burçta olduğuna bakın.Biri vardı ay takvimine göre cinsiyet bakıyordu bilgisi olan var mı
Yok canım nerde kürtajdan sonra 8 aydır deniyorum hamile kalamadim artık test yapmayı da bıraktım nasip biz istiyoruz veren Rabbim bizede erkek evlat nasip etsin inşallah dua edin bana daMerhaba hamile kalabildiniz mi
Çok sevindim canım özelden de konuşmuştuk kız için fikirler vermiştim Rabbim sana da cimcimeni vermiş inşallah bize de sağlıklı hayırlı erkek evlat nasip eder dua et bizim içindeBebegimin cinsiyeti kız cok sukurramzi ve birsuru teoriye gore erkek gözüküyordu ama benim 1 oglum vardi ikincinin hayirli ve saglikli bir kiz olmasını diledim
Evet hamilesin gözün aydın canımKızlar reglme 3 gün vardı dayanamadım test yaptım sizce bu silik çizgi hamilelik mi
Ben de Mart sonu kürtaj olmuştum aylarca ara kanamalarım ağrılarım geçmeyince doktora gittim meğerse içerde parça kalmış ve beta sıfırlanmadığı için hormonlar kendine gelemiyordu histeroskopi oldum çok şükür şikayetlerim bitti test falan hiç uğraşmadım en ağrılı en akıntılı günü değerlendirdik o kadar 1 hafta sonra test yapıcam hayırlısı olsun. Mutlaka doktora görünün kürtaj sonrası nohut kadar parça bile kalsa gebeliğe engeldir.Yok canım nerde kürtajdan sonra 8 aydır deniyorum hamile kalamadim artık test yapmayı da bıraktım nasip biz istiyoruz veren Rabbim bizede erkek evlat nasip etsin inşallah dua edin bana da