Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Slm canlar benim mavişim 20 günlük oldu biraz ufak erken doğdu ama olsun çok şükür sağlıklı rabbim tüm isteyenlere nasip etsin tek sıkıntımız ikinci kez topuk kanına çağırdılar inşallah onlar temiz çıkar

Reactions: Zzy
Sonlara gelmışsın cnm
Rabbım sag salım kucagına almayınasıp etsın
Esını bırde bebış dogdugunda gormen gerek ozaman da heyecanlanmazsa evet derım kız oldugu ıcın ama dogunca hıcc oyle olmuyo senden cok baba bakıyo
Tecrubeyle sabıt

Reactions: Zzy
Gozun aydın cnm
Rabbım hayırlı saglıklı evlat eylesın
Dogum yaptıgın hastanede nasıl bılmıyorum ama bızım hastanede ılk dogunca alıyorlar topuk kanını
Bırde saglık ocagı alıyobes gunlukken yanı ıkı kere alınıyo
Umarım temız cıkar

AA doğum yaptınmi canım nasıl üçüncü kız tatlı mı İnsallah tertemizdi çıkar
Çok tatlı inşallah canım temiz çıksr
Bizdede bi doğum yaptığımda aldılar bi sağlık ocağında aldılar sağlık ocağında ikinciye arayıp çağırdılar yani 3. Oldu

Çok tatlı inşallah canım temiz çıksr

Bizdede bi doğum yaptığımda aldılar bi sağlık ocağında aldılar sağlık ocağında ikinciye arayıp çağırdılar yani 3. Oldu
Umarım temız cıkar
Bu mubarek asure gununun hürmetine
Rabbım tum hastalara sıfa wersın

Bebegimin cinsiyeti kız cok sukur ramzi ve birsuru teoriye gore erkek gözüküyordu ama benim 1 oglum vardi ikincinin hayirli ve saglikli bir kiz olmasını diledim
Çok sevindim canım özelden de konuşmuştuk kız için fikirler vermiştim Rabbim sana da cimcimeni vermiş inşallah bize de sağlıklı hayırlı erkek evlat nasip eder dua et bizim içinde

Yok canım nerde kürtajdan sonra 8 aydır deniyorum hamile kalamadim artık test yapmayı da bıraktım nasip biz istiyoruz veren Rabbim bizede erkek evlat nasip etsin inşallah dua edin bana da
Ben de Mart sonu kürtaj olmuştum aylarca ara kanamalarım ağrılarım geçmeyince doktora gittim meğerse içerde parça kalmış ve beta sıfırlanmadığı için hormonlar kendine gelemiyordu histeroskopi oldum çok şükür şikayetlerim bitti test falan hiç uğraşmadım en ağrılı en akıntılı günü değerlendirdik o kadar 1 hafta sonra test yapıcam hayırlısı olsun. Mutlaka doktora görünün kürtaj sonrası nohut kadar parça bile kalsa gebeliğe engeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…