Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Ay takvimi Çin takvimi mi oluyor eğer öyleyse 2 çocuğumda yanlış o takvime göre
Çin takvimi değil. Ay takvimine göre ilişki günü ayın konumu eril burçtaysa çocuk erkek dişi burçta ise çocuk kız olurmuş çevremde çoğu kişide tuttu ama tesadüf de olabilir yüzde yüz bir yöntem olsaydı herkes istediğini doğururdu herhalde ama aklımın bir köşesinde yok değil.

Nerden ulaşabilirim o takvime

Cinsiyeti bellimi ablanızın bebeğin

Kızlar adet olmama 7 gün var bu ay yumurtlama dönemini değerlendirdiğimizi söylemiştim eğer hamileysem erken yapılan testlerde çıkar mı ya da kan da çıkar mı

Gözün aydın cnm uzun zaman oldu bende bakmıyorum buraya artık pek
Yazan yok çunku artık eskılerden kimse kalmadı bizde 85 gunluk olduk bugün
Hersey rayına oturuyor yawas yawas cok sukur
Sagol canim aynen bende bakmıyorum kimse yok diye zaten bebem çok gazli surekli kucak istiyor o yüzden pek telefonla bulunamıyor biz de 69gunluk olduk

Kızlar adet olmama 7 gün var bu ay yumurtlama dönemini değerlendirdiğimizi söylemiştim eğer hamileysem erken yapılan testlerde çıkar mı ya da kan da çıkar mı
Sabret cnm bıraz daha bence cıkmaz
Erken gebelık testı bı ıkı gun oncesıne kadar dogru cıkıyo
Umarım hamılesındır rabbım gönlünr göre versin

Slm kızlar biz kızımla 32.haftaya girmek üzereyiz Ramzi, nub, cin hatta ay takvimi bile erkek çıktı. As etmek ilk hamilelk farklılığı hissiyatım ve çevremde sevdiğim kişiler herkes erkek dedi. Ama rabbim kızı nasip etti. İkinci kez pembelerle haşır neşir oldum çok mutluyum inanın. Fakat eşim heyecanlı değil gibi diyorum ki erkek olsa daha mı heyecanlı olurdun çok şükür çok mutluyum ama farklı meyve olsa ever daha çok heyecanlı olurdum diyor bu bile beni üzüyor
Ben çok mutluyum iki kız harika diye düşünüyorum Allahım sağlıkla sıhhatle nasip etsin hayrılı evlat olsun.

Her kızın mutlaka bir kız kardeşi olmalı yıllar geçtikçe bunu daha da iyi anlıyorum ve hep şükrediyorum kızlarım bu duygudan mahrum olmadılar diye. Eşiniz kızınız doğduktan sonra ona öyle bir düşkün olacak ki aklı gidecek minik kızı için. Benim eşim hep öyle der küçük prensesim doğmasaydı ben hiç olurmuşum diye. Evladın sağlıklı ve ilerde bahtı güzel insanlar olması dışında hepsi boş gönül elbette farklı meyveden de tatmak ister ama daima aslında bize ait olan geliyor. Allah bebeğinizi sağ salim kucağınıza aldırsın çok sağlıklı bahtı güzel evlat olsun 2 kız annesi olmak şanstır.

Çok teşekkürler şuan bile eşim üçüncü diyor adamın içinde kaldı kızı veren rabbim oğlanı da hayırlısı ile verir inşallah ne diyim. Bizim orda bir laf var Allah kimseyi yerindirmesin diye (özlendirmesn anlamında). Özeniyor demekki napalm sağlıkla gelsin önemli olan o hayrlı evlat olsunlar amin

Nasipte olsun yeter ki gerisi her şekilde gelir. Dilerim kızlarınızın yanına hayırlı vakitte bir de oğlunuz eklenir en sağlıklısından. Dediğiniz gibi sağlıkla gelsin hepsi çok Amin.

Sikma canını canım olan da da olmayanda da vardır bi hayır. Maalesef insanoglu böyleyiz. Ne yoksa onu istioruz. Benimde 3. Kızım geliyo. Allah razı olsun eşim bi kere imâ bile etmedi. Ama işte etraf biraz sıkıntı. Ben kafama takmadım esim6 takmadı ama etraf bizden daha çok yakıyo. Benim 3. Son cocugum daha da istemiyorum 3 kızımı güzelce yetistireyim başka bisey istemitorim. Inşallah Rabbim gönlünüze göre verir.

Allah analı babalı büyütsün çocuklarına sağlıklı uzun ömür nasip etsin erkek olması için yöntem uygulamışmıydınız yumurtlama günü diyet gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…